Gebelik

sudeiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
5
0
24
reglme 3 4 gün var gebelik bekliyorum.
Mide bulantısı kusma , halsizlik, göğüs hassasiyeti mevcut.
Regl ile gebelik belirtileri arasında çok bir fark yok anlayamıyorum dünden beri baş ağrısı mevcut ve alt karnımda hafif şişkinlik var adet olacakmış gibi .
Regl zamanlarımda asla midem bulanmaz kusma olmaz , baş ağrım olmaz sizce gebelik olabilir mi ? Gebelik var ise bugün tam 3 hafta oluyor

Hiç gebelik yaşamadım ama bildiğim kadarıyla kusmaya sebep olacak kadar yoğun bir bulantı için çok erken. Üşütmüş olabilirsiniz. Geri kalan belirtiler için de regl ile aynı diyebiliriz o yüzden ayırt etmek zor. Benim de yumurtlamadan beri göğüslerim dokunulmayacak kadar acıyor özellikle uçları, birkaç gündür aşırı bel ağrım var ama adete 4 gün kaldı testlerim negatif yani çok büyük ihtimalle regl olacağım. Siz de erken gebelik testi yapın eğer çatlama veya ilişki üzerinden 10-12 gün geçtiyse gebelik varsa çıkar🙏

Hiç gebelik yaşamadım ama bildiğim kadarıyla kusmaya sebep olacak kadar yoğun bir bulantı için çok erken. Üşütmüş olabilirsiniz. Geri kalan belirtiler için de regl ile aynı diyebiliriz o yüzden ayırt etmek zor. Benim de yumurtlamadan beri göğüslerim dokunulmayacak kadar acıyor özellikle uçları, birkaç gündür aşırı bel ağrım var ama adete 4 gün kaldı testlerim negatif yani çok büyük ihtimalle regl olacağım. Siz de erken gebelik testi yapın eğer çatlama veya ilişki üzerinden 10-12 gün geçtiyse gebelik varsa çıkar
Açıkçası bünyem çok zayıf ve en ufak değişiklikte bünyem kendini direkt belli ediyor. Regl dönemlerimde bu kadar zorlu geçmiyor bu sebeple gebeliği düşünüyorum. Umarım gebeliktir 🙏

Gebelikte bulanti 6.hafta veya 7.haftada baslar mide bulantisi kismini eleyelim
Test yaptin mi peki

Kusma olmasa da ayni belirtileri yaşıyorum ama enfeksiyon cikti idrarda bütün belirtiler kafa karistiriyor

X