Galiba gitmişken kalp atışını da duy diye öyle çağırmış kuzumBen doktoruma attım testi 10 ayın 15 de gel dedi kontrole niye geç çağırdı öyle canım acaba
Anladım canım herkezi Rabbim korusun çok teşekkür ederim benimle ilgilendiğiniz içinGaliba gitmişken kalp atışını da duy diye öyle çağırmış kuzum
Amin canım rica ederim ne demekAnladım canım herkezi Rabbim korusun çok teşekkür ederim benimle ilgilendiğiniz için
Durumun ne oldu canım merak ettim çok nasılsın2 geçti canım
İyiyim kuzum şükür kese ve yolk sac gördük pazartesi kalp atışına gidicem sen nasılsın ne yaptınDurumun ne oldu canım merak ettim çok nasılsın
Çok sevindim canım Bende iyim canım ayın 15 de gidicem bakalım inşallah bende görürüm kalp atışını duyarımİyiyim kuzum şükür kese ve yolk sac gördük pazartesi kalp atışına gidicem sen nasılsın ne yaptın
Amin inşallah kuzum ondan sonra bir daha kan verdin miÇok sevindim canım Bende iyim canım ayın 15 de gidicem bakalım inşallah bende görürüm kalp atışını duyarım
Yok vermedim canımAmin inşallah kuzum ondan sonra bir daha kan verdin mi
5 tane daha test yaptım canım hepsi pozitif anında hepsi çıkıyor ikinci çizgiSizi asla üzmek istemem ama days doktor yanıltıcı bir marka kesinlikle kanmayın ben 5 tane yaptım hepsi pozitif regl oldum baska testler deneyin yada direk kan verin
Versene Balım bakalım kaç çıkıcak reglin gecikti miYok vermedim canım
5 tane daha test yaptım canım hepsi pozitif anında hepsi çıkıyor ikinci
Bugün 16 günü canım geciktiVersene Balım bakalım kaç çıkıcak reglin gecikti mi
Aynı marka mi5 tane daha test yaptım canım hepsi pozitif anında hepsi çıkıyor ikinci çizgi
Başka marka canım kaset denedim başka da denedim hepsinde de aynı anda çıktıAynı marka mi
Buraya atar mısın canım testleri bakalimBaşka marka canım kaset denedim başka da denedim hepsinde de aynı anda çıktı
Kuzum bence daha fazla bekleme ya kan ver ya da git hastaneyeBugün 16 günü canım gecikti
ayın 15 de çağırdı gidicem canım randevu aldım doktorumdanKuzum bence daha fazla bekleme ya kan ver ya da git hastaneye
Kız helal olsun bekleyebiliyorsun valla benimki pazartesi ona rağmen sabırsızımayın 15 de çağırdı gidicem canım randevu aldım doktorumdan
Çok görmek istiyorum zor bekliyorum canım bakma öyle dediğimeKız helal olsun bekleyebiliyorsun valla benimki pazartesi ona rağmen sabırsızım