• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

tugcekaramann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2023
4
1
1
26
Merhabalar adetimin 3.gün gecikmesindeyim. 3farklı markanın testleri pozitif çıktı. Özel hastanede hemen kan verdim 0.00 çıktı. Yani çok ilginç rahim filmi yeni çekilmiştim doktorum 3ay ıcınde hamilelik ihtimalimin yüksek olduğunu söylemişti. Kan da yanılma olabilir mi? Yani 0.00 diyr değer olabilir mi

Eklentiler

• IMG_2991.jpeg
    IMG_2991.jpeg
    196,6 KB · Görüntüleme: 62
Merhabalar adetimin 3.gün gecikmesindeyim. 3farklı markanın testleri pozitif çıktı. Özel hastanede hemen kan verdim 0.00 çıktı. Yani çok ilginç rahim filmi yeni çekilmiştim doktorum 3ay ıcınde hamilelik ihtimalimin yüksek olduğunu söylemişti. Kan da yanılma olabilir mi? Yani 0.00 diyr değer olabilir mi
Kan testinde yanılma olmaz diye biliyorum ama 0.00 çıkması biraz tuhaf olmuş acaba test tüpünü kaybetmiş olabilirler mi tekrarlayın bence kan testini

Hamilelik olmadığında bile 0.00 çıkmıyor azda olsa oluyor vücutta beta hormonu. Bence mümkünse başka yerde kan testini tekrarlayın

Başka bir yerde tekrar kan vermelisin direk 0 çıkması şaşırttı beni

Tekrardan kan verin bence bu testler bildiğin pozitif

Kızlar cuma tekrar yapalım yükseliyor mu dedi doktor. Değerin düşme ihtimali var kı yükselir mi? Düşük ihtimali var mı

he iimdi fark ettim 3 gün gecikmiş önemli olan 2 günde bir 2 kat artması eğer bu şekilde olursa sağlıklı bir gebeliktir keşke 10 kadar bekleyip öyle kan verseydin

he iimdi fark ettim 3 gün gecikmiş önemli olan 2 günde bir 2 kat artması eğer bu şekilde olursa sağlıklı bir gebeliktir keşke 10 kadar bekleyip öyle kan verseydinidrard
he iimdi fark ettim 3 gün gecikmiş önemli olan 2 günde bir 2 kat artması eğer bu şekilde olursa sağlıklı bir gebeliktir keşke 10 kadar bekleyip öyle kan verseydin
idrarda çıktıgı için kan verdım

Back