Kafanıza gore cay yapip icmeyin. Hormon dengelerinizi bozabilir. 15. Gun yumurtlama olur genelde.Merhabalar bir şey sormak istiyorum adetime 15 gun var ama benden bu gün kahverengi akinti geldi hamile kalmak istiyorum içinde hayit tohumu civan percemi ve aslan pençesi olan şurup tarzi karisim içiyorum acaba sebebi nedir
Karışımdan kaynaklı ara kanama yaşamış olabilirsiniz.bende bu tür karışımlar nedeniyle ara kanama oldum ve karışım içmeyi bıraktım. deneyimledim yani. Doktor kontrolü en iyisi.Merhabalar bir şey sormak istiyorum adetime 15 gun var ama benden bu gün kahverengi akinti geldi hamile kalmak istiyorum içinde hayit tohumu civan percemi ve aslan pençesi olan şurup tarzi karisim içiyorum acaba sebebi nedir
Yumurta tembelligi var araştırdım ona göre içiyorum kafama göre değil yaniHormon dengesini bozmussunuz ve ara kanama olmus. Daha icmeye devam ederseniz akinti kanamaya donusebilir yani.
adete 15 gun kala yumurtlama donemidir ve cok onemlidir. Sorununuz neyse ona yonelik kür bulun kafaniza gore denemeyin.
Oda olabilir neden böyle şeyler içiyorsunYa kizlar yardim lütfen ben iki bucuk ay hayit tohumu cayini ictim bu ayki reglm halen bitmedi caydanmi acaba normalde 4,5 gün sürerdi bugün 7.gün ve halen geliyor
Napim 6düşükten sonra cikmasa girdim duydugumuzu yapiyoruzOda olabilir neden böyle şeyler içiyorsun
Hep zarar vereceksin kendine Rahime herkeste farklı etki edebilir bu tür şeyler
Sonra daha çok çıkmaza girecek gebelik isteğin
Biliyorum vallahi çok zor durumlar amaNapim 6düşükten sonra cikmasa girdim duydugumuzu yapiyoruz
11 senedir gitmedigim doktor şehir kalmadi yok nedeni yok bütün testler yapildi yinede şükür testler temiz cikti ama nedeni bulunamadi şimdi nedense 3senedir gebe kalamiyorum ondan ictim cayi ama artik kanamam kesildi bakalim nasil olcakBiliyorum vallahi çok zor durumlar ama
En azından gebelik yaşıyorsun
Böyle şeylerle daha çok zarar veriyorsun belkide bilemeyiz ki kendi haline bıraksan yada neden düşüyo bebekler sebebi ney altında yatan onlara bakmak lazım
Üzülme canım rabbimmin bi zamanı vardır baksana bişi de çıkmamış ne güzel11 senedir gitmedigim doktor şehir kalmadi yok nedeni yok bütün testler yapildi yinede şükür testler temiz cikti ama nedeni bulunamadi şimdi nedense 3senedir gebe kalamiyorum ondan ictim cayi ama artik kanamam kesildi bakalim nasil olcak
hayatın ilk hapını gittiğim dr önermişti kullanmam için tamamen bitkisel içerikli hiç bir yan etkisini görmedim daha sonra hayıt tohumunu cay gibi demleyip içtim iki kez gebe kaldım hayıt ile hiç bir sakıncası yok yan etkisi yokNapim 6düşükten sonra cikmasa girdim duydugumuzu yapiyoruz
hayatın ilk hapını gittiğim dr önermişti kullanmam için tamamen bitkisel içerikli hiç bir yan etkisini görmedim daha sonra hayıt tohumunu cay gibi demleyip içtim iki kez gebe kaldım hayıt ile hiç bir sakıncası yok yan etkisi yok ama benimNapim 6düşükten sonra cikmasa girdim duydugumuzu yapiyoruz
üzülme cnm ben de iki kez gebelik yaşadım ilk gebeligim 10 haftada ikinci gebeligim de 13 haftada kalp atışı durduğu için kaybettim rabbim bizlerede isteyen herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah11 senedir gitmedigim doktor şehir kalmadi yok nedeni yok bütün testler yapildi yinede şükür testler temiz cikti ama nedeni bulunamadi şimdi nedense 3senedir gebe kalamiyorum ondan ictim cayi ama artik kanamam kesildi bakalim nasil olcak
Aynen benimde öyle oluyor iki aylik olunca kalbi duruyor kürtaj oluyorumhayatın ilk hapını gittiğim dr önermişti kullanmam için tamamen bitkisel içerikli hiç bir yan etkisini görmedim daha sonra hayıt tohumunu cay gibi demleyip içtim iki kez gebe kaldım hayıt ile hiç bir sakıncası yok yan etkisi yok ama benim
üzülme cnm ben de iki kez gebelik yaşadım ilk gebeligim 10 haftada ikinci gebeligim de 13 haftada kalp atışı durduğu için kaybettim rabbim bizlerede isteyen herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
ben de daha önce bir çok dr gittim ne istedilerse yaptım hiç bir sorun olmadığını söylüyorlardı ama maalesef ki bu gebeligimde fark edildi rahim de perde olduğu gebeliklerimin ilerlememesinin tek sebebi perde olmasıymis sizin her hangibi bir sorunuz varmiAynen benimde öyle oluyor iki aylik olunca kalbi duruyor kürtaj oluyorumüzülmemek elde degilki yaş gidiyor umutlar tükeniyor...
Hadi yaaa varya benim rahimdede perde varmişmiş ama ben nebilim perdeyi hee gittigim doktorlara rahim filmimi gösterdim ama hic perde merde demediler taki üniversite doktoru amaliyat dedi 3sene önce amaliyat oldum rahim düzeldi ama şimdi gebe kalamiyorum nedense bende biran önce hamile kalmak istiyorum belki bu sefer yavruma kavuşurum diye ama daha nasip olmadi... hayirlisiben de daha önce bir çok dr gittim ne istedilerse yaptım hiç bir sorun olmadığını söylüyorlardı ama maalesef ki bu gebeligimde fark edildi rahim de perde olduğu gebeliklerimin ilerlememesinin tek sebebi perde olmasıymis sizin her hangibi bir sorunuz varmi
benimde en son gebeligimi kürtajla alamayınca araştırmaya yönlendir di oradaki prof fark etti şimdi onun ameliyatını olcam çok stres yapıyorsan ondanda gecikir gebe kalman biraz rahat ol bence stres en büyük etken unutmaHadi yaaa varya benim rahimdede perde varmişmiş ama ben nebilim perdeyi hee gittigim doktorlara rahim filmimi gösterdim ama hic perde merde demediler taki üniversite doktoru amaliyat dedi 3sene önce amaliyat oldum rahim düzeldi ama şimdi gebe kalamiyorum nedense bende biran önce hamile kalmak istiyorum belki bu sefer yavruma kavuşurum diye ama daha nasip olmadi... hayirlisi
Evet haklisin canim acaba bu ay tuttumu diye kendimi yiyip bitiriyorum farkindayim bende ama ellimde degil vallabenimde en son gebeligimi kürtajla alamayınca araştırmaya yönlendir di oradaki prof fark etti şimdi onun ameliyatını olcam çok stres yapıyorsan ondanda gecikir gebe kalman biraz rahat ol bence stres en büyük etken unutma
aminn cnm hayırlısını sagliksini uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallahEvet haklisin canim acaba bu ay tuttumu diye kendimi yiyip bitiriyorum farkindayim bende ama ellimde degil valla
Inşallah bundan sonra bizimde yüzümüz güller Güzel Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?