A Aysendkmn Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2020 293 215 53 27 19 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysendkmn #1 Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 19aralik belirtim de yok adetimin dün gelmesi gerekiyor du test yaptım negatif şeffaf akıntım var
Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 19aralik belirtim de yok adetimin dün gelmesi gerekiyor du test yaptım negatif şeffaf akıntım var
I LoVe You Rabbime şükürler olsun🥰🥰 Kayıtlı Üye 20 Aralık 2019 3.332 En iyi cevaplar 1 2.546 83 24 19 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysendkmn #2 Aysendkmn .!.: Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 19aralik belirtim de yok adetimin dün gelmesi gerekiyor du test yaptım negatif şeffaf akıntım var Genişletmek için tıkla... Bende seninle aynıyım ama test yapamadım sanırım adet de olucam bel ağrım başladı bu gün
Aysendkmn .!.: Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 19aralik belirtim de yok adetimin dün gelmesi gerekiyor du test yaptım negatif şeffaf akıntım var Genişletmek için tıkla... Bende seninle aynıyım ama test yapamadım sanırım adet de olucam bel ağrım başladı bu gün