- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi gizemliask
Hayır gecikmedi 31 ağustosta oldum birkaç gün az üstüne görme yaşamışım sanırım bir sonraki gelmedi
[/QUO
Anladım canım hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır gecikmedi 31 ağustosta oldum birkaç gün az üstüne görme yaşamışım sanırım bir sonraki gelmedi
[/QUO
Anladım canım hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah
Canım sen neden kendini kasıyorsun üstüne görme olduğu için senin değerin yüksek yani senin haberin yokken çoktan bebiş karnindaymış. Bunlari düşünüp kendini strese sokma hep boş gebelik falan genelde regliden hemen sonra olurkızlar merhaba;
geçenlerde testler atmıştım sürekli çift çizgi die ve sonunda hastaneye gıdıp gebelık testı yaptırdım ve beta değerim 393,53 çıktı yıne bır konumda herkes hamıleyım falan fılan dedı üstüne görme yaşamıssın dendı. yalnız tedirgın olduğum konu var nette okudukça içinden çıkamadım ..
doktor kan testını haftaya yıne vermemı söyledı ve ctesi gunu vereceğim yıne test ve sonra da doktordan randevu alığ muayene olacağım..
benım anlamadığım dış hebelik falansa o ne zaman belli olur değerim daha adetime 1 hafta varken böyle 393,53 çıktı ya öyleyse okudukça deli oldum yok iç kanamaymış da falan da filan da bi sevınemedım hamıle olduğuma... bilenler fıkır verır mısınız
normal adet kanamasi gibimiydi acaba ve kac gun surduHayır gecikmedi 31 ağustosta oldum birkaç gün az üstüne görme yaşamışım sanırım bir sonraki gelmedi
Ehhh sayılır canım 2 gün falan sürdü az oldum zatennormal adet kanamasi gibimiydi acaba ve kac gun surdu
Dis gebelikte en belirgin özellik kanama olması mıdır peki bilmediğim için soruyorum. Benim de hcg hormonun 1260 olarak cıktı ilk kanda yarın doktora gidicem ama intde yazilanlari okudukça aklıma dis gebelik şüphesi de gelmedi değil ufak kasik ağrılarım var ara ara ama kanamam hiç olmadıYerlesme kanamasi o canim. Birsey olmaz. Hamilesin. Tebrikler :)
valla cnım al benden de o kadar onları okudukça zaten strese girdimDis gebelikte en belirgin özellik kanama olması mıdır peki bilmediğim için soruyorum. Benim de hcg hormonun 1260 olarak cıktı ilk kanda yarın doktora gidicem ama intde yazilanlari okudukça aklıma dis gebelik şüphesi de gelmedi değil ufak kasik ağrılarım var ara ara ama kanamam hiç olmadı![]()
Kendi kendimize yapıyoruz belki de çok araştırmamak lazım sanırım kafalar iyice karışıyorvalla cnım al benden de o kadar onları okudukça zaten strese girdim
ben hep hasta oldumda patir kutur temizlik yaparimda ondan soruyorum canım. nasil anlarız ki acaba ustune görme isiniEhhh sayılır canım 2 gün falan sürdü az oldum zaten
Kanamam yok canımKanaman mi var canim? Anlamadim tam olarak.
O bendede olmusdu hatta bir kac kez olmusdu lekelenme oluyo insan acik bir kahverengi seklinde sadece ic camasirina bulasacak sekilde gerisi olmuyodu hatirladigim kadariyla 3 keremi ne olmusdumKanama testı yaptırmadan önce çok az vardı yerleşme kanaması gibi bi daha da olmadı
Doktor bir hafta sonraki değerin sağlıklı artış olup olmadığını anlar deil mi? Bunu anlamak için doktor olmaya da gerek yok :) zırt pırt 2 günde bir gidip kan vermenin normalde de bi manası yok zatenBen kendiniz öyle gideceksiniz zannettim doktor dediyse bi bildiği vardır elbet gerçi sizin adetiniz gecikti mi
Sen doktorum dediklerine rutin kontrol olarak bak kafanı karıştırma hiç hamileyim de ve sevin boş gebelik kimyasal falan kafanı takma bunlara rabbim herşeyin en iyisi bilirkızlar merhaba;
geçenlerde testler atmıştım sürekli çift çizgi die ve sonunda hastaneye gıdıp gebelık testı yaptırdım ve beta değerim 393,53 çıktı yıne bır konumda herkes hamıleyım falan fılan dedı üstüne görme yaşamıssın dendı. yalnız tedirgın olduğum konu var nette okudukça içinden çıkamadım ..
doktor kan testını haftaya yıne vermemı söyledı ve ctesi gunu vereceğim yıne test ve sonra da doktordan randevu alığ muayene olacağım..
benım anlamadığım dış hebelik falansa o ne zaman belli olur değerim daha adetime 1 hafta varken böyle 393,53 çıktı ya öyleyse okudukça deli oldum yok iç kanamaymış da falan da filan da bi sevınemedım hamıle olduğuma... bilenler fıkır verır mısınız
Hastaneye gitmeyin, sağlık ocağında yaptırın.virüs zamanı 2 günde bır gıtmek yerıne 1 hafta sonra gıdıp versem bışey olmaz heralde
neden hastaneye gitmiyim peki?Hastaneye gitmeyin, sağlık ocağında yaptırın.![]()
Pandemiden dolayı çekiniyorsunuz gibi anladım hastaneden. 1 hafta beklemek istemiyorsanız sağlık ocağında da kan verebilirsiniz.neden hastaneye gitmiyim peki?
verdım cnm hastanede testi geçen hafta 393 çıktı bir gafta sonra 931 oldu daha da gitmedım dr aPandemiden dolayı çekiniyorsunuz gibi anladım hastaneden. 1 hafta beklemek istemiyorsanız sağlık ocağında da kan verebilirsiniz.
Ben hala vermedin sandım canım kusura bakmaverdım cnm hastanede testi geçen hafta 393 çıktı bir gafta sonra 931 oldu daha da gitmedım dr a
Belki de o 1 hafta içinde düşük riski varsa veya herhangi bi sıkını varsa daha erke mübadele edilir tutunmayı sağlamlaştıracak ilaç gibi doktorların çoğu 2 günde 1 kan verin der genellikleDoktor bir hafta sonraki değerin sağlıklı artış olup olmadığını anlar deil mi? Bunu anlamak için doktor olmaya da gerek yok :) zırt pırt 2 günde bir gidip kan vermenin normalde de bi manası yok zaten
Bak güzel kardesm öncelikle hersey allahtan ama 3 günde bu artıs olr 1 haftada resmen 1000in üstlerine cıkıo ben öğrendiğimde 120lerdeydı 3 gü. Sonra 600lerdydi hep artısım düzenli oldu hemen kalp atısını duyduk ama 8*2de düsüj yasadım ve o gün anladımkı kesesi iyiydi bthcg iyiydi hersy iyiydi o halde oldü sağlıklıda beslendım aka diyorun ya allah yasa dedimi yasar canım ama bşz tedbiri alıp oyle allaha bırakcaz ve bı an once doktora gitmelisin kuzum bugu. İçin bi an once bi doktora gitmelisin en azındn heöen iğne baslatr engellerkızlar merhaba;