- 10 Ağustos 2018
- 63
- 42
- 8
- Konu Sahibi Papatya3503
Merhaba arkadaşlar gebelikte ilk haftalar belirtileri nelerdir yani 1-2 haftalık gebelik varsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gec dollenme degilse cikar benim adetten 5 gun once testte ciktiAdet gecikmesi olmadan testte cıkmısmıydı
Gogus hassasiyeti, sag kasik batmasiMerhaba arkadaşlar gebelikte ilk haftalar belirtileri nelerdir yani 1-2 haftalık gebelik varsa
Bende test alıp yapmayı düşünüyorumGec dollenme degilse cikar benim adetten 5 gun once testte cikti
Umarim cift cizgi gorursunBende test alıp yapmayı düşünüyorum![]()
Beta hcg testi yaptırdın mıAdeti geçtiği halde testte negatif görüp hamile olduğunu öğrenen varmı??
Yaptırmadım şu virüsten dolayıBeta hcg testi yaptırdın mı
HaklısınYaptırmadım şu virüsten dolayı
İnşAllah hayırlısı olsunnHaklısın ☹ En kesin kan testi
6 gün gecikmeyle çıkması gerekirdi. İki hafta önce bahsettiğin ilişkilerdrn kaldıysan çıkardı yani. Ama ondan sonra hiç ilişki olmadıysa demekki mevsimsel bir gecikme sadeceGecen ayın 7sınde regle oldum kullandıgım uygulamaya göre 6 gun reglem gecikti bundan 2 hafta önce 1er gun arayla ilişki olmustu test yptım hep tek cizgi int 7ila10 gunden snra idrarda cıktıgı yazıyo heycandan ve sabırsızlıktan catlıcam bugun inanılmaz baş ağrım vardı dünde gögüslerim resmen yanıyor ve sızlıyordu ar ara koltuk altlarım su içinde kalıyo kendimi dusa zor atıyorum anlamadım gitti((
Eskiden adet gecikmelerin oluyomuydu yani bi düzensizlik varmıydıGecen ayın 7sınde regle oldum kullandıgım uygulamaya göre 6 gun reglem gecikti bundan 2 hafta önce 1er gun arayla ilişki olmustu test yptım hep tek cizgi int 7ila10 gunden snra idrarda cıktıgı yazıyo heycandan ve sabırsızlıktan catlıcam bugun inanılmaz baş ağrım vardı dünde gögüslerim resmen yanıyor ve sızlıyordu ar ara koltuk altlarım su içinde kalıyo kendimi dusa zor atıyorum anlamadım gitti((