Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocuk isterken beklmesi zor oluyor biliyorum ama cok erken yaptırmışsn kan tahlili de olsa bu kadar cabuk hcg salgilanmaz snrm cnm umudunu ne kaybet ne kaybetme insAllah hamileisndrMerhaba arkadaşlar adetime 10 gün kala dün kan testi yaptırdım ve 0.100 çıktı beta hcg bir takım gebelik belirtilerim var ve anne olmayı çok istiyorum hiç çocuğum yok böyle olan ölçümü aranızda ve yükselirmi yardımcı olurmusunuz lütfen şimdiden teşekkür ederim
Peki ne zaman salgılanmaya başlarCocuk isterken beklmesi zor oluyor biliyorum ama cok erken yaptırmışsn kan tahlili de olsa bu kadar cabuk hcg salgilanmaz snrm cnm umudunu ne kaybet ne kaybetme insAllah hamileisndr
Peki ne zaman geçer ne kadar beklemem gerekiyor bu sabırsızlık varda mahvediyor beni hep ümitlenip kucağının boş kalmasıCanim adete 10gun kala kana gecmez eğer ki ilişki sonrası gebelik olustuysa bile embriyo ancak yerleşme çalışıyordu rahime ya da rahime doğru yola çıkmıştır.
Tam net sonucu da yumurtlama döneminden 14gun sonra alırsınız yani 10gun cok cok erken bir sure belirti dahi olması icin.
Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
En kotu adete 2-3 gun kala kanda cikar snrm ya da adet günü ama ne zmn dollendgini bilemedgimz icin net bi gun yok malesef beklemek zorPeki ne zaman salgılanmaya başlar
Yumurtlama tarihini biliyorsan onun üstüne 14 gün say canım o zaman belli olur Allah'ın izni ile.Peki ne zaman geçer ne kadar beklemem gerekiyor bu sabırsızlık varda mahvediyor beni hep ümitlenip kucağının boş kalması
Yumurtlama tarihini biliyorsan onun üstüne 14 gün say canım o zaman belli olur Allah'ın izni ile.
Ama sabirsizlik ve stres gebeliğin oluşmasına buyuk engel arkadaşım maalesef.
Rahat olmaya gayret et uğraş bul kendine kafanı dağıt ve düşünmemeye çalış.
Bende zorlu süreçle kavusucam insallah yavruma o yüzden her vakit dua ederim isteyen herkese nasip etsin Rabbim, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah arkadaşım.Allah razı olsun canım benim dua et olsun inşallah çok hasretim bi yavruya
Sağ Salim al kucağına inşallah arkadaşım Allah Razı OlsunYumurtlama tarihini biliyorsan onun üstüne 14 gün say canım o zaman belli olur Allah'ın izni ile.
Ama sabirsizlik ve stres gebeliğin oluşmasına buyuk engel arkadaşım maalesef.
Rahat olmaya gayret et uğraş bul kendine kafanı dağıt ve düşünmemeye çalış.
Teşekkür ederim arkadaşım duanızı eksik etmeyinAdetine bir iki gün kala idrar testinde bile çıkıyor o zaman dene adetine 10 gün kala çıkması imkansız gibi zaten. Ayrıca hamile bile olsan daha hormonlar kanına geçmeden hamilelik belirtisi olmaz. Seninki psikolojiktir. Ayrıca hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynı. Sen bekli adetine bir iki gün kala yap
Cok heycanli bir bekleyis ama galiba erken davranmissinzMerhaba arkadaşlar adetime 10 gün kala dün kan testi yaptırdım ve 0.100 çıktı beta hcg bir takım gebelik belirtilerim var ve anne olmayı çok istiyorum hiç çocuğum yok böyle olan ölçümü aranızda ve yükselirmi yardımcı olurmusunuz lütfen şimdiden teşekkür ederim
Amin canım Allah razı olsun.Sağ Salim al kucağına inşallah arkadaşım Allah Razı Olsun
Sanırım evet ama işte ümit heyecan korku ne bilim canım çocuk bebek görünce içim cız ediyor artıkCok heycanli bir bekleyis ama galiba erken davranmissinz
Adete 10 gün kala suanki hiç bir teknoloji ile hamilelik tespit edilemez o yüzden şimdiden hamile değilim diye üzülmeyin . Rabbim isteyen herkese saglikla sıhhatle meleklerini nasip etsin inşallah aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesinMerhaba arkadaşlar adetime 10 gün kala dün kan testi yaptırdım ve 0.100 çıktı beta hcg bir takım gebelik belirtilerim var ve anne olmayı çok istiyorum hiç çocuğum yok böyle olan ölçümü aranızda ve yükselirmi yardımcı olurmusunuz lütfen şimdiden teşekkür ederim
Haklısın sanırım canım dualarınıza talibim amin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah kafamdan hamilemiyim değilmişim düşüncesini atamıyorum nasıl rahatlatcam düşünmicem bilemiyorum arkadaşımAdete 10 gün kala suanki hiç bir teknoloji ile hamilelik tespit edilemez o yüzden şimdiden hamile değilim diye üzülmeyin . Rabbim isteyen herkese saglikla sıhhatle meleklerini nasip etsin inşallah aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin![]()
İnanın sizi çok iyi anlıyorum çünkü hamilelik isteyen her anne adayı aynı şeyleri yaşıyo .saatleri bile sayıyodum. Sürekli kendimi dinleyip belirtileri yaşıyordu vücudum. Tamam bu ay kesin hamileyim dedim mutluluğunu yaşadım sonra olmadığını öğrendim üzüldüm benimle birlikte eşimde üzüldü . İnanın bu süreçlerden her anne adayı ortalama olarak yaşıyor. Havalar ısındı yürüyüşe çıkın sevdiklerinizle arkadaşlarınızla vakit geçirin. Kitap okuyun dicem ama ben kendimi veremiyodum. Yani demek istediğim kendinizi meşgul edin. Dr kontrollerinizi yaptırın sonrası hep dua Rabbim inşallah en doğru zamanda sağlıkla sıhhatle nasip etsinHaklısın sanırım canım dualarınıza talibim amin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah kafamdan hamilemiyim değilmişim düşüncesini atamıyorum nasıl rahatlatcam düşünmicem bilemiyorum arkadaşım
Aminnnnn o kadar güzel hissedip düşündüklerimi yazıya döktünüz ki anlatamam ya tamda o noktadayım arkadaşım Allah Razı Olsunİnanın sizi çok iyi anlıyorum çünkü hamilelik isteyen her anne adayı aynı şeyleri yaşıyo .saatleri bile sayıyodum. Sürekli kendimi dinleyip belirtileri yaşıyordu vücudum. Tamam bu ay kesin hamileyim dedim mutluluğunu yaşadım sonra olmadığını öğrendim üzüldüm benimle birlikte eşimde üzüldü . İnanın bu süreçlerden her anne adayı ortalama olarak yaşıyor. Havalar ısındı yürüyüşe çıkın sevdiklerinizle arkadaşlarınızla vakit geçirin. Kitap okuyun dicem ama ben kendimi veremiyodum. Yani demek istediğim kendinizi meşgul edin. Dr kontrollerinizi yaptırın sonrası hep dua Rabbim inşallah en doğru zamanda sağlıkla sıhhatle nasip etsin![]()
Canım insAllah herşey istediğin gibi olur. Cuma gecesinin hakkı için. Allahümme inni es'elüke bi câhi nebiyyikel Mustafa . Benimde 5 günüm kaldı. :)Aminnnnn o kadar güzel hissedip düşündüklerimi yazıya döktünüz ki anlatamam ya tamda o noktadayım arkadaşım Allah Razı Olsun