Biraz daha bekle bakalim..Reglime 1hafta var
Öyle görünüyor canım, hayırlısı olsun kan sonucunla doktora görün o daha iyi bilir..!!Merhaba benim 7-8 aydir adetlerim hep gecikti. Bu ay 15 gun gecikti baktim hala olmadim sabah erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti bidaha yaptim yine cikti son saglik ocagina kan testi yapmaya gittim yarin sonucu cikicak bos gebelikten korkuyorum sizce hamilemiyim ?
Bos gebelik degildir dimi ??Öyle görünüyor canım, hayırlısı olsun kan sonucunla doktora görün o daha iyi bilir..!!
Oncelikle şunu soracağım neden bu kadar umutsuzsunuz?Kızlar selam benım ilişki üstünden tam 6 gün geçti.tam yumurtlama günüydü.ve 28 gunde 1 düzenli adet görürüm.ama onun haricinde bı sorunum varı yokmu bilmem.tek sefer ilişki yaşadım. bunca zaman hiç bişey yoktu.sanki bugün kafam bi sersem gibi. yani psıkolojıkte olabilir tabi. ama benım ilk denemem diye hiç umudum yok.içimden bi his olmıycak diyor zaten. ama kafam bi değişik.sizin fıkırlerınız neler
İlk on dakikadan sonrasını dikkate almayın diyorlar testte buharlaşmadan kaynaklı çıkmış olabilir idrar damlatıgın yere iki damla su damlat kaybolursa buharlaşma çizgisi kaybolmazsa ka ver yarınBayanlar yorum bekliyorum 3 gün gecikti adetim dün akşam yaptım bu testi sabahında baktığım da böyleydi?
Teşekkür ederim eve gidince yapıcamİlk on dakikadan sonrasını dikkate almayın diyorlar testte buharlaşmadan kaynaklı çıkmış olabilir idrar damlatıgın yere iki damla su damlat kaybolursa buharlaşma çizgisi kaybolmazsa ka ver yarın
Merhaba ne yaptın canım merak ettim benTeşekkür ederim eve gidince yapıcam
Merhaba ne yaptın canım merak ettim ben
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2276738
Dün test yaptım bulanıkta olsa çizgi çıktı 5 dakika içerisinde fakat sonrasında kontrol ettiğimde çizgi falan yoktuağrım var adet olucqm sanırım çatlatma iğnesini yapalı 16. Gün adetime de 3 gün var bekliyorum.çatlatma iğnesi sonrası iki defa değerlendirebilmiştim bir umut işte bekliyor yine de insan
Amin cümlemize inşaAllah isteyen herkese diyorum hep nasip olsunRabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?