- 23 Kasım 2017
- 38
- 9
- 1
- 36
- Konu Sahibi Yalniz8180
-
Canım tutunma kanaması olabilir internetten arastır senden gelen kana göre değerlendir ve hemen bir doktora git hayırlı olsun inşallahselam arkadaşlar
adetimden 3 gün önce idrar testi yaptım pozitif çıktı 29 nisan adet olma günüm ama bugün hafif kanama geldi benim gibi olanlar lütfen acil cevap verirmisiniz
1,5 arası pozitif değer yine bekle biraz tekrar kan vermeye gitkızlar kanda gebelik testi yaptırmıştım bıgün internetten aldım sonucu hafta sonu olduğu için
0.28 çıktı sonuç pozitifmi sizce
Gecıkmen yoksa eger bekle 0.01 falan cıkması lazım daha yeni tutunuyodur belkikızlar kanda gebelik testi yaptırmıştım bıgün internetten aldım sonucu hafta sonu olduğu için
0.28 çıktı sonuç pozitifmi sizce
Merhaba benimde 2gun gecikmem var 1haftadir kasik agrilarim var gecen ay aşılama yaptirmistim kimyasal gebelik olmuştu bu ayda idrar testi yaptim silik ciktiinşallah bebiş vardırbenimde adetim 13 gün gecikti hiç böyle olmazdı fakat 4 gündür idrar testi yapıyırum negatif çıkıyor olumsuz sonuç çıkacak diye üzüntüden kan testinede gidemedim kasıklarımda belimde ağrı var ama bilmyorum ya çok sitresliyim allah yardımcımız olsun
bu ay asilama yapmadık daha yardımcı olurmusunuzMerhaba benimde 2gun gecikmem var 1haftadir kasik agrilarim var gecen ay aşılama yaptirmistim kimyasal gebelik olmuştu bu ayda idrar testi yaptim silik cikti
Pregesteron ne demek bilmiyrum ama gebelik testi yaptırdıysan sonuc pozitif gözün aydın :) ama daha cok yenımerhabalar pregesteron hormon testi sonucum 14.9 cıkdı bu ne anlama geliyor acaba
hayır kan testi ile alakası yok yumurtlama ile alakalı bir test aslındaPregesteron ne demek bilmiyrum ama gebelik testi yaptırdıysan sonuc pozitif gözün aydın :) ama daha cok yenı
21. gün yapılan yumurtalarının çatlayıp çatlamadığını ölçen bir test sizin yumurtalarınız çatlamış 10 ve üzeri sonuçlar güzel kabul ediliyor istiyorssanız döllenme de olmuştur inşallahkızlar bilen varmı progesteron hormonunun 14.9 cıkması nedemekdır
Hamilesin canım hadi hayırlısı sakın alttan muayene olma 1000 civarında kese gözüküyor sakin ol 10 gün 15 gün sonra yine git ultrasonla baktır ben alttan muayene oldum bilmiyordum düşük olabılıyormus cok kızdılar bana bir arkadasım o sekılde düşük yapmış sımdı artık kendıne dıkkat et ben 18. Haftamdayım :)
Yapma işte bir daha bekle gitme bende muayene oldum alttan kese yoktu bence hamilesin içime dogduSeninkine hayırlı olsun inş canım allah sağ Salim kavuştursun bebeklerimize ama Benin’de alttan muayene ettiler bugün kasıklarımdada ağrı var korkuyorum valla hayırlısı artık ne diyelim
Yapma işte bir daha bekle gitme bende muayene oldum alttan kese yoktu bence hamilesin içime dogdu[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?