- Konu Sahibi Yalniz8180
Test yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gün gidecektim ama malesef hasta olmuşumSen kan vermedin mi?
Bu gün gidecektim ama malesef hasta olmuşum
İlkten lekelenme gibiydi ama şimdi baya baya geliyor
Var canım baya baya belli kan ver kesinlesir inşallahKizlar gebelik varmi bakarmsnz adetten bes gun once yaptim
InsAllah canim yarin gidicem bi test daha yapip teyit edeyim diyorum ☺Var canım baya baya belli kan ver kesinlesir inşallah
ızlar selam sayenizde cok bilgi sahibi oldum şimdi sizlere bir sorum olacak yumurtlama günümde oncesinde ve sonrasında gerekeni yaptım :) 5 gün sonra normal sartlarda rngl olacagım ama dayanamadım bugun kan testı yaptırdım 1.20 cıktı normalde sıfır degerlerde cıkması gerekırdı dıye avuttum kendımı sonra dedım gunum gecerse tekrar yapacagım pazartesi gunu ilk evlilik yıl dönümümüz ve eşime böyle bir hediye vermek istiyorum acelem ondan :) rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin hepimize inşallah bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
Bir tanıdıgım 1.10 ken laboratuvar calısanı daha yenı tutunmus gunun gecınce yıne gel demıs ve hamıleymıs ümitlendim bende duyun sesimi kızçeler
BİRAz acele ettim sanırım ilk dememe aslında :)Heyecaninizi anliyorum ancak cok erken davraniyorsunuz adet gecmeden ne kan ne idrar bakmak lazim
Şu anda gebelik yok
Adet zamani olmazsaniz baktirin tekrar 0 ile 1 in farki yok
Ayrica 10 bile ciksa erken donemde kimyasal olayi var onu yakalayip degerin düstugunu gormek inanin cok daha kotu sabredin adet gevikmeden hicbir test yaptirmayin
Tutunma kanaması olmasın :) hadi hayırlısı :)Konu hakkında kimsenin bilgisi yok mu kızlarr
Tutunma kanaması olmasın :) hadi hayırlısı :)
Görünşe bakılırsa öyle duruyor :) inşallah canım bende hamileyimdir dua edeliö birbirimize :)Hadi inşallah ya çok istiyoruz valla kız kardeşim benden sonra evlendi o hamile ablamda hamile inşallah bende hamile kalmışımdır
Görünşe bakılırsa öyle duruyor :) inşallah canım bende hamileyimdir dua edeliö birbirimize :)
BİRAz acele ettim sanırım ilk dememe aslında :)