How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebelik

Kizlar gebelik varmi bakarmsnz adetten bes gun once yaptim

Eklentiler

• 20180409_112323_HDR~2-1.jpg
    20180409_112323_HDR~2-1.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 136
ızlar selam sayenizde cok bilgi sahibi oldum şimdi sizlere bir sorum olacak yumurtlama günümde oncesinde ve sonrasında gerekeni yaptım :) 5 gün sonra normal sartlarda rngl olacagım ama dayanamadım bugun kan testı yaptırdım 1.20 cıktı normalde sıfır degerlerde cıkması gerekırdı dıye avuttum kendımı sonra dedım gunum gecerse tekrar yapacagım pazartesi gunu ilk evlilik yıl dönümümüz ve eşime böyle bir hediye vermek istiyorum acelem ondan :) rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin hepimize inşallah bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
Bir tanıdıgım 1.10 ken laboratuvar calısanı daha yenı tutunmus gunun gecınce yıne gel demıs ve hamıleymıs ümitlendim bende duyun sesimi kızçeler

ızlar selam sayenizde cok bilgi sahibi oldum şimdi sizlere bir sorum olacak yumurtlama günümde oncesinde ve sonrasında gerekeni yaptım :) 5 gün sonra normal sartlarda rngl olacagım ama dayanamadım bugun kan testı yaptırdım 1.20 cıktı normalde sıfır degerlerde cıkması gerekırdı dıye avuttum kendımı sonra dedım gunum gecerse tekrar yapacagım pazartesi gunu ilk evlilik yıl dönümümüz ve eşime böyle bir hediye vermek istiyorum acelem ondan :) rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin hepimize inşallah bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
Bir tanıdıgım 1.10 ken laboratuvar calısanı daha yenı tutunmus gunun gecınce yıne gel demıs ve hamıleymıs ümitlendim bende duyun sesimi kızçeler

Heyecaninizi anliyorum ancak cok erken davraniyorsunuz adet gecmeden ne kan ne idrar bakmak lazim
Şu anda gebelik yok
Adet zamani olmazsaniz baktirin tekrar 0 ile 1 in farki yok
Ayrica 10 bile ciksa erken donemde kimyasal olayi var onu yakalayip degerin düstugunu gormek inanin cok daha kotu sabredin adet gevikmeden hicbir test yaptirmayin

Hayırlı geceler arkafaşlar 12 aylık evliyim martın 10 nunda adet oldun 11 gün sürdü yanlız bu ay nisan 8 de sabah 6 gbi bir damla kanamam oldu daha d olmadım adetimede 4 gün var kasıklarım agryr bel agrım var sizlerde böyle bişey oldu mu

Heyecaninizi anliyorum ancak cok erken davraniyorsunuz adet gecmeden ne kan ne idrar bakmak lazim
Şu anda gebelik yok
Adet zamani olmazsaniz baktirin tekrar 0 ile 1 in farki yok
Ayrica 10 bile ciksa erken donemde kimyasal olayi var onu yakalayip degerin düstugunu gormek inanin cok daha kotu sabredin adet gevikmeden hicbir test yaptirmayin
BİRAz acele ettim sanırım ilk dememe aslında :)

OFFF dayanamadım yine kan testi yaptırdım 0.10 cıktı kesın değilim adetime 3 gün var hayırlısı

selam arkadaşlar
adetimden 3 gün önce idrar testi yaptım pozitif çıktı 29 nisan adet olma günüm ama bugün hafif kanama geldi benim gibi olanlar lütfen acil cevap verirmisiniz

Back