- 31 Mart 2018
- 12
- 5
- 1
- 33
- Konu Sahibi Yalniz8180
-
Test yaptınız mi ?Tamam canim sağol
Daha test yapmadim ama sonuçta kasiklarim da ağrı olduğu için olurum diye düşünüyorum sizce yaniliyor muyum
inşallah bebiş vardırbenimde adetim 13 gün gecikti hiç böyle olmazdı fakat 4 gündür idrar testi yapıyırum negatif çıkıyor olumsuz sonuç çıkacak diye üzüntüden kan testinede gidemedim kasıklarımda belimde ağrı var ama bilmyorum ya çok sitresliyim allah yardımcımız olsun
dr git bir muayne ol , beklemekle olmaz canım
Canım benim inşallah senin de bebeğin olur bende bu gün ysltjm negatif çıktı ama hala regli olamadim neden böyle oluyor bilmiyorum çok moralim bozuk
Yeni evli olduğun için adetinin kafasının karışması normal bence. Ayrıca hamilelik varsa bile idrarda çıkmayabilir. En iyisi kan testi yap.
Gerçekten önerilerin için çok teşekkür ederim doğru söylüyor olabilirsin
Sonucunu buraya yazarsın merak ediyorum. İnşaALLAH hakkında hayırlısı olur
Benimde adetime 6 gün var karnımın altında hafif adet olacakmışım gibi bir sancı var göğüslerim ikisi bir çok acıyo dokunamıyorum iki aydır denedik negatif çıktı sonuç amh testi yaptı doktor 4.96 sizce belirtimi bu ağrı ve göğüs acısı?Merak etme direk yazicam
Benimde bu gün aşırı derecede çok ağrım oldu bu ağrı 1 saat falan sürdü ve ardindan pembe bir akıntı geldi ara ara bir damla şeklinde geliyor ama acaba adet mi olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?