Merhabalar regl 6 gün gecikti bende son 4 gündür gebelik testi yapıyorum ve 2. Çizgi silik çıkıyor bugünden beri de damla damla sık olmamakla birlikte kahverengi akıntı geliyor korkmalı mıyım sizce ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik yerlesme donemi mi acaba
- Konu Sahibi svdkl056
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- belirtilerim var gebemiyim gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Aralık 2022
- 2.752
- 1.437
- 63
- 28 Eylül 2022
- 479
- 466
- 33
- 34
Daha önce de böyle birsey yaşamamıştım kan değerlerim çıkarken yanlış muayene sonucu düşük yapmıştım o yüzden doktora gitmek için acele etmek istemiyorum benim içinde beklemek zor oluyor üstüne üstelik hiç kimseye söylemedim burada sadece sizinle paylaştımTeste göre evet var gebelik belki geç döllenmedir. Kan testi vereceğiniz bir sağlık kuruluşu yok mu yakınlarınızda 4 gündür nasıl dayandınız
Biraz daha bekleyip gitmeyi düşünüyorum sabrım nereye kadar dayanacak bakalimTestlere göre hamile gözüküyorsunuz. Yerleşme olabilir bence yarın gidin doktora hayırlısı olsun.
- 7 Kasım 2019
- 5.671
- 1
- 5.317
- 198
yanlıs muayene mi? dr mu dusurmene sebep oldu anlamadım gecmıs olsun?Daha önce de böyle birsey yaşamamıştım kan değerlerim çıkarken yanlış muayene sonucu düşük yapmıştım o yüzden doktora gitmek için acele etmek istemiyorum benim içinde beklemek zor oluyor üstüne üstelik hiç kimseye söylemedim burada sadece sizinle paylaştım
Evet gebeliğin ilk başlarında yapmaması gereken muayene yaptı keseyi görmek için oda yerleşme donemindeymis muayene den sonra kanamam oldu ve düştü maalesef tekrar aynı şeyleri yaşamamak için bekliyorum çok teşekkür ederim cevabınız içinyanlıs muayene mi? dr mu dusurmene sebep oldu anlamadım gecmıs olsun?
- 24 Aralık 2020
- 837
- 893
- 53
- 35
- 23 Kasım 2022
- 212
- 175
- 18
- 24
Merhaba kızlar
05/12/2022 ve 09/12/2022 tarihinde eşimle korunmasız ilişkim oldu son adet başlangıç tarihimde 23/11/2022. mide bulantısı var kasıklarım belim çok ağrıyor halsizliğim fazlasıyla var uyku düzenim bozuldu erkenden uykum geliyor ve baş ağrım oluyor cumartesi sabah peçeteye 2.3 damla kan geldi gibi oldu ve daha gelen olmadı akıntım beyaz krem gibi geliyor ve bugün kasık ağrım ve bel ağrım çok adetime daha var 5 gün falan var bide normalde adet sancısı çekerim ama adete 1 gün kala bu ay böyle oleu sizce olabilme ihtimali olur mu
05/12/2022 ve 09/12/2022 tarihinde eşimle korunmasız ilişkim oldu son adet başlangıç tarihimde 23/11/2022. mide bulantısı var kasıklarım belim çok ağrıyor halsizliğim fazlasıyla var uyku düzenim bozuldu erkenden uykum geliyor ve baş ağrım oluyor cumartesi sabah peçeteye 2.3 damla kan geldi gibi oldu ve daha gelen olmadı akıntım beyaz krem gibi geliyor ve bugün kasık ağrım ve bel ağrım çok adetime daha var 5 gün falan var bide normalde adet sancısı çekerim ama adete 1 gün kala bu ay böyle oleu sizce olabilme ihtimali olur mu
Amin inşallah ben kabul etmedim ilk başta keseyi görmem gerekiyor bunun bir sakıncası yok diyip ısrar edip kabul etmiştim muayene etmiştiAllah hayırlı etsin hamile gozukuyorsunuz. Progestan fitil kullanmalısınız bu durumda . Alttan muayeneyi kabul etmeyebilirsiniz. Ki ben öyle yapmıştım.
- 24 Aralık 2020
- 837
- 893
- 53
- 35
Kararlı olun. Betahcg baktırın düzenli devam ediyormu artış diye. Başka bir Dr a gidin. Sizi anlayan biri çıkacaktır. . Daha sonra yani yaklaşık 5. yada 6. Haftada vajinal USG baktirmakta sorun olmaz.Amin inşallah ben kabul etmedim ilk başta keseyi görmem gerekiyor bunun bir sakıncası yok diyip ısrar edip kabul etmiştim muayene etmişti
Aslında vajinal ultrason düşüğe sebebiyet vermez. Ama benimde ilk vajinal USG sonrası kanamam olmuştu. Daha sonra hiç kabul edemedim vajinal ultrasonu. Zaten gerekte kalmadı. Size şuan yapabileceğiniz en güzel tavsiyem iki günde bir beta baktırın.
Bende deMerhaba kızlar
Ne desem bilemedim canim benimde hafif kasık bel ağrım oluyor adetime yakın çok baş ağrım oldu gebelik şüphemde olduğu için ağrı kesici içmedim bile adetin 2 gün falan gecikirse test yap hemen benceMerhaba kızlar
Çok teşekkür ederim önerileriniz için kan değerlerime baktırmak benimde aklımda kan değerlerimin çıktığını gördükten sonra doktoraya gitmeyi düşünüyorumKararlı olun. Betahcg baktırın düzenli devam ediyormu artış diye. Başka bir Dr a gidin. Sizi anlayan biri çıkacaktır. . Daha sonra yani yaklaşık 5. yada 6. Haftada vajinal USG baktirmakta sorun olmaz.
Aslında vajinal ultrason düşüğe sebebiyet vermez. Ama benimde ilk vajinal USG sonrası kanamam olmuştu. Daha sonra hiç kabul edemedim vajinal ultrasonu. Zaten gerekte kalmadı. Size şuan yapabileceğiniz en güzel tavsiyem iki günde bir beta baktırın.
- 23 Kasım 2022
- 212
- 175
- 18
- 24
Bende öyle bugünde boğazlarım dolmuş kalkıp grip ilacı içemedim bazı bitkisel şeylerde sıkıntı oluyomuş sanırım o yüzden hem boğaz ağrısı hem diğer ağrılar yıprattı bu ay beni sen hamile misin pekiBende de
Ne desem bilemedim canim benimde hafif kasık bel ağrım oluyor adetime yakın çok baş ağrım oldu gebelik şüphemde olduğu için ağrı kesici içmedim bile adetin 2 gün falan gecikirse test yap hemen bence
Testlere göre evet 4 tane test yaptım silikte olsa 2. Çizgiler hep var bi kac gün daha geçsin kan testi yaptıracağım rehl 10 gün gecikince kan testi yaptırmak istiyorum en son adet tarihim 12/11/22Bende öyle bugünde boğazlarım dolmuş kalkıp grip ilacı içemedim bazı bitkisel şeylerde sıkıntı oluyomuş sanırım o yüzden hem boğaz ağrısı hem diğer ağrılar yıprattı bu ay beni sen hamile misin peki
- 23 Kasım 2022
- 212
- 175
- 18
- 24
İnşallah hayırlısıyla hamilesindir kan testinde Tam belli olurTestlere göre evet 4 tane test yaptım silikte olsa 2. Çizgiler hep var bi kac gün daha geçsin kan testi yaptıracağım rehl 10 gün gecikince kan testi yaptırmak istiyorum en son adet tarihim 12/11/22
İnşallah canim kan testi yaptırdıktan sonra da yazarım İnşallah güzel haberleriİnşallah hayırlısıyla hamilesindir kan testinde Tam belli olur
- 23 Kasım 2022
- 212
- 175
- 18
- 24
İnşallah canımİnşallah canim kan testi yaptırdıktan sonra da yazarım İnşallah güzel haberleri