• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ve kürtaj sonrası pişmanlık

Düsüncen başkasıni incitmemis olsaydi o kadar önemsiz olurdu ki ama birine beddua etme yetisini kendinde goren bir anne adayı ve daha hic birsey yasamamıs basina ne gelecegi belli degil dusuncesine karsi gelenlere tek tek cevap yazıp çürütmeye çalışıyo fazla komik geldi. Kız sadece derdini anlatmış belli ki şuan bir boşlukda olma hissiyatı var sen git kiza beddua et sonrada gel burda millete ahkâm kes ne ala
sen neden kıza yazmak yerine bana yazıyorsun madem boşukta boşlugunu doldur bana neden yazıyorsun ben beddua ettigim için zaten ban yemişim günler haftalar sonra sana ne oldu

sen neden kıza yazmak yerine bana yazıyorsun madem boşukta boşlugunu doldur bana neden yazıyorsun ben beddua ettigim için zaten ban yemişim günler haftalar sonra sana ne oldu
içimde kalmasın dedim 😀 milletin moralini bozmaya ugrasacagina git bebegine patik falan ör o daha yararlı olur. Millet seni ti'ye aldi ya Cevaplardan fark ettiysen gebesin diye kimse senide ciddi anlamda kırmak istememiş sende bir dahakine daha duyarlı ol ki burda birbirimize yardımcı olabilecek yorumlar yazılsın. Cidden kimseyi kırmayi sevmiyorum sonradan vicdan azabı çekiyorum ama o kızın psikolojisi seninkinden agır bastı. Sen enazindan yavruna kavuşup diledigin gibi buyutuceksin onu. Ama o kız çaresizlikten yaptığı bir hareketin bedelini belkide ömür boyu vicdan azabı çekerek ödeyecek.

içimde kalmasın dedim 😀 milletin moralini bozmaya ugrasacagina git bebegine patik falan ör o daha yararlı olur. Millet seni ti'ye aldi ya Cevaplardan fark ettiysen gebesin diye kimse senide ciddi anlamda kırmak istememiş sende bir dahakine daha duyarlı ol ki burda birbirimize yardımcı olabilecek yorumlar yazılsın. Cidden kimseyi kırmayi sevmiyorum sonradan vicdan azabı çekiyorum ama o kızın psikolojisi seninkinden agır bastı. Sen enazindan yavruna kavuşup diledigin gibi buyutuceksin onu. Ama o kız çaresizlikten yaptığı bir hareketin bedelini belkide ömür boyu vicdan azabı çekerek ödeyecek.
Patik öreyim başka ne öreyim yaz sırayla emrin baş üstüne

Patik öreyim başka ne öreyim yaz sırayla emrin baş üstüne
Çok kötü kalplisin kalbini karartmışsın üzüldüm senin ve çevrendeki herkes için yapılan dogru değil evet ama kimseye beddua etme hakkımız yok şu hayatta en sevmediğim şey beddua etmek ne kadar kolay çıkıyor agzınızdan bu kötü beddualar hiç düşünmeden nasıl söyleniyor böyle kötü sözler hayret ediyorum rabbim kalbinizi arındırsın bu karanlıktan çıkarsın sizi inşallah böyle hayat geçmez bu kadar kötü olmaya gerek yok

Benim acım yok çok şükür günler öncesinde yapılan yorumu şimdi okumuşsun konu sahibine yazacagına yaptıgım yorumu yargılıuorsun senin yargılama yetkini kim verdi sana uzatmak istemiyorum yazmassanız sevimirim
Sen ne kadar kötü kalpli bır kadınsın. Senın dınden bır bılgın olduğunu düşünmüyorum zıra yaptığın yorumlardan cahillik akıyor. Hee hamilesın sanırım ama sen şuan şu kullandığın boş müslümana yakışmayan yorumlarından dolayı ılerde kızın bu hataya ya da oğlun bır kızın hakkına girmez umarım. Sen buna dua et ağzından beddua eksık olmayan senın gıbı ınsanlar kınadığını yaşamadan ölmez haberın olsun

Sen ne kadar kötü kalpli bır kadınsın. Senın dınden bır bılgın olduğunu düşünmüyorum zıra yaptığın yorumlardan cahillik akıyor. Hee hamilesın sanırım ama sen şuan şu kullandığın boş müslümana yakışmayan yorumlarından dolayı ılerde kızın bu hataya ya da oğlun bır kızın hakkına girmez umarım. Sen buna dua et ağzından beddua eksık olmayan senın gıbı ınsanlar kınadığını yaşamadan ölmez haberın olsun
Sanane yorumu sanamı yaptım sen çokmu temiz kalplisin ki dogmamış çocugumun ilerde ne yapacağını biliyorsun kahin falanmısın sanki vaaz verdim ya hepiniz cevabınızı alınca kötü kalpli oluyorum evet bu konularda kötü gaddar biriyim çocuklarımda ne seni nede senin gibi düşünenleri ilgilendirmez konuyu takibe alın canınız sıkılınca bana sataşır cvabınızı alırsınız

Sanane yorumu sanamı yaptım sen çokmu temiz kalplisin ki dogmamış çocugumun ilerde ne yapacağını biliyorsun kahin falanmısın sanki vaaz verdim ya hepiniz cevabınızı alınca kötü kalpli oluyorum evet bu konularda kötü gaddar biriyim çocuklarımda ne seni nede senin gibi düşünenleri ilgilendirmez konuyu takibe alın canınız sıkılınca bana sataşır cvabınızı alırsınız
Sen kimsin ki beddua etme haddınde bulunuyorsun pardon? İnşallah çocuğun olmazmışmış sen mi karar verıyorsun buna sana burdan bır seyler derdım de cevabını alır oturursun aşağı neyse uğraşamam

Sen kimsin ki beddua etme haddınde bulunuyorsun pardon? İnşallah çocuğun olmazmışmış sen mi karar verıyorsun buna sana burdan bır seyler derdım de cevabını alır oturursun aşağı neyse uğraşamam
Sananeeeeeeeeeeee sa na ne okudun mu sanane ben yeliz sen kimsin

Burda o kadar hamile kalmak isteyen hamile olabilmek için herşeyi yapacak insanlar var ki bunlardan biride benim gelmiş aldırdım diyorsun öbür dünyada hesabını nasıl vereceksiniz bakalım inşallah birdaha çocuk sahibi olamazsın için yanar ömür boyu seninde o patnerininde Allah sizi evlat kokusuna hasret bıraksın bi aç nasıl alınıyor bi izle de yüreğin yansın
Allah aşkına peygamber aşkına korkmuyor musun sen ya ? Nasıl bedduayı bu kadar rahat edebildin için titremedi mi be kadın. Sayfaların hepsini okudum pişmanlık içeren tek cümleni okumadım. Baya baya yazdığının arkadasında duruyorsun. Senin adına çok ama çok üzüldüm neden biliyor musun ? söylediğin sözden değil sen kendinle bir ömür yaşayacaksın o sana yeter..

Burda herkes ahlak bekçisi herkes bilirkişi herkes herşeyi biliyor.

Allah aşkına peygamber aşkına korkmuyor musun sen ya ? Nasıl bedduayı bu kadar rahat edebildin için titremedi mi be kadın. Sayfaların hepsini okudum pişmanlık içeren tek cümleni okumadım. Baya baya yazdığının arkadasında duruyorsun. Senin adına çok ama çok üzüldüm neden biliyor musun ? söylediğin sözden değil sen kendinle bir ömür yaşayacaksın o sana yeter..
Way arkadaş ne yorum yapmışım herkese dert oldu

Way arkadaş ne yorum yapmışım herkese dert oldu
Canım ben de 3 yıllık evliyim ve tek tüpüm alındı kalan tüpümde tıkanık. Senden belki daha kötü durumdayım. Hani demişsinya köpek yavrusunu bile gördüğümde ağlıyordum diye... Bak hamileymişsin. Sana önerim en azından hamileyken böyle durumlar gördüğünde ve okudugundan Allah iyi etsin de geç beddua veya kötü dua etmek dinimizde yeri yok dini açıdan bakarsak. Ben bile bu durumda konuyu okurken çaresiz olduğunu gördüm ve Allah iyi eder inşallah dedim. Bak ne güzel hamile kalmışsın inşallah sağlıkla doğurursun sen bunları düşün

Bunu daha önceden neden düşünmedin? İçim acıyor böyle durumlarda. Çok sinirleniyorum.

Benim gibi anne olmak isteyip de olamayan, yıllardır bekleyen nice kadın varken sen tut o cana kıy. O bebeğin ahı sadece o adam üzerinde olmayacak. Senin de hayat boyu taşıyacağın bir vebal bu.

sizi biliyorum, yorumlarını çoğunlukla sevdiğim ve mantıklı bulduğum bir üyesiniz.
bebek sahibi olmakla ilgili hassasiyetinizi çok iyi anlıyorum ancak hamile kalma şansına erişmiş fakat gerek çok genç olmak gerekse çevre-aile baskısı nedeniyle korkmak yüzünden böyle bir karar almış biri var burada.
eminim ki en taşlı kalpli denilecek kadın bile annelik hissi ile değişir. bu arkadaşımız da son derece üzgün ve yaşadığı acıyı paylaşmak istemiş.

beddua etme hakkını kendinde gören bazı insanlar da olmuş burada ancak siz de çok ağır yazmışsınız. herkesin kaderi kendine has. bazı nedenlerle siz sahip olamama sıkıntısı yaşıyorsunuz diye neden gencecik bir kadına sözlerinizle böyle bir yük yükledeniz anlam veremedim.

tüm bunları da dediğim gibi yorumlarını beğendiğim bir üye olduğunuz için şaşırdığımdan yazdım size direkt.

Back