- 6 Ekim 2020
- 38
- 41
- 3
- 27
- Konu Sahibi EylulmelekEylulmelek13
Herkese selam 2 senedir kör kütük aşık olduğum bir adam vardı o 30 yaşında ben 23 canı sıkılınca benimle buluşurdu beni kullanıyordu zaafimi bildiği için tabi hayır demeyeceğimi biliyordu kendisi izmirde yunus polisi dilerim o kutsal meslekten atılır herneyse 9 mayısta regl oldum 20 mayısta erkek arkadaşımla buluştuk beraber olduk 3 günde tutmuş hamile kalmışım şiddetli bel ağrısı sürekli uyuma isteği baş dönmesi göz kararması ama en çok bel agrım vardı ve benim kilo alma problemim vardı bana bol gelen formamın üzerime tam oturduğunu farkettim şüphelendim 15 haziranda kıytırık test aldım pozitif çıktı sonra emin olmak için birtane daha yaptırdım ve pozitif hamileydim direk o şahısla paylaştım bu virüslü dünyaya çocuk mu getircen git aldır banane dedi aldirmicam dedim ama çaresizdim 18 haziranda kürtaj günü geldi uultrasona girdim 5 haftalık gebesin dedi göz yaşlarıma hakim olamayıp ağladım aldırmakta istemiyordum ama mecburdum o gün aldirdim o gün sadece ağırlık vardı üzerimde ama ertesi gün kasık agrimdan duramıyordum ve tabi bunun yaşattığı stres beni derinden yaraladı 10 gün ara ara hafif kanamam oldu 35 gün sonrada regl oldum ben kendimi toparlarım diye düşünürken her bebek çocuk gordugumde karnima dokunmam birden ağlamam bebeğimin günlerini kafamda canlandırmam beni affet diye çaresizce dua etmem içler acısı ben çok ani karar verdim şuan çok pişmanım keşke aldırmasaydım rabbim elbet yardım ederdi yiyecek ekmeği vardı belki de rabbimin bi bildiği vardı nasıl kıydım ki doğurup bakabilirdim tabi ailemi geri de bırakarak.. aklından hiç çıkmıyor keşke doğursaydım şuan 5 aylık olcaktik nasip olsaydı 13 şubatta kucağıma alacaktım meleğimi. Ben günün birinde elbet evlenicem ama bu acı hep benimle kalacak benim durumumda olan varsa eğer acele karar vermeyin iyice düşünün yoksa benim gibi pişman olursunuz