Gebelik ve Doğum Hikayem

Nasıl büyük bir sabırla anlatmışşsınız:) tebrik ederim:) bu arada hayırlı uğurlu olsun:))

Ne guzel anlatmıssınız bayıldım bayıldım bayıldım hayırlı uzun omurlu olsun oglunuz ıns

Merhaba:)çok gzl yazmışsın noktasına virgülüne kadar okudum sıkılmadan.allah sizi hiç ayırmasın.koru hastanesinde doğum yaptığını okuyunca dahada heyecanlandım:)kısmet olursa bende korusa yapıcam doğumumu.ama benim oğlanlar ikiz:)ve doğumun sincandamı balgattamı olacağı belli değil.bi kaç sorum olcak sana,hastanede odanı süslüyolarmı yoksa biz hazırlıklımı gidelim?birde hemşireler gerçekten ilgilimi çok merak ediyorum?

Merhabalar, öncelikle Allah oğullarına Saglik ve mutluluk ile kavuştursun inşallah :)
Ben balgat koruda dogum yaptım. Sıra ile sorularınıza cevap vereyim. Öncelikle oda süslemesini onlar yaptı. Kapı süsü vardı. Birde lohusa şerbeti ikram ettiler, mavilerle süslü. Birde battaniye hediye ettiler ki guzel hatıra oldu.

Hemşirelerden ozellikle Fatma ebe var ki cok tatlı. Cok canayakin ve ilgili. Onun dışında binnaz (idi sanırım) bas hemşire var oda cok ilgili. Ki ben hep Guler yüzlü gördüm. Cok memnun ayrıldım. Hatta doğumdan sonra emzirme ve meme ucu çatlakları ile ilgili yardım istediğimde bile ilgilendi Fatma ebe. Numune krem varmış elinde onu verdi. Emzirme odasında karşılaştık oğlanı kontrole gittiğimizde, o zaman bile ilgilendi.

Kısaca ben cok memnun kaldım. Inşallah sende aynı mutlulukla ayrılırsın hastaneden :)

Başka bir sorun olursa da seve seve cevaplarım :)

sağolasın canım…benim doğumum sezeryan olcak ama yinede güleryüz önemli.sancı cekmeyecekte olsamtemizlik ve hijyen nasıl.ben hiç gitmedim hastaneye…doktorum özel benim.muayenehanesi var.ama doğumlarda koruyla anlaşmalı

Biz dogum oncesi dolaştık odaları. Bence temiz ve özenli. Her iki hastanede de kuvez var. Ama yenidogan yogun bakımı Sincan'da devlet destekliymis. Ücretsiz sanirim. Tam detay bilmiyorum. Bizim ihtiyacımız olmadı. Inşallah dizinde ihtiyacınız olmaz. Sincan'ı gezmedim ama balgat iyiydi.
Benim doktorum aydan biri bu arada.

ne guzel anlatmisiniz allah evladinizla ailenizle birlikte saglikli mutlu bi hayat nasip etsin agzininizin tadi bozulmasin hic//

yazdıklarınızı okurken cok duygulandım.ne kadar guzel anlatmıssınız.benimde dogumum martın haftası.hayırlısı.normal dogum istiyorum.ins.iki tane kaybımız oldu.o yuzden oglumuz cok kıymetli:).allah size oğlunuz ve esinizle mutlu günler nasip etsin inş...

Cok teşekkür ederim, inşallah sizin guzel hikâyenizide okuruz :) Allah saglikli ve mutlu bir sekilde kavuşmanızı nasip etsin :) kocaman sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…