GEBELİK VE BEBEKLİK AŞILARI❗

Ikisi de cok hürmet hak eden apayrı kıymetli branşlar çümkü sorrrrry
Siz başvurabilirsiniz ahahahahah sağolun.

aşı karşıtları argümanlarını aynı bu “bencilsel” kelimesi gibi üretiyor işte. Sensin bencilsel

Benimde 2 yasini doldurmuş kızım var hiç bir aşısını yaptırmadım. Topuk kanını da ilk gün aldırmayı doğru bulmadım 1 hafta sonra sağlık ocağında aldırdım. Doğar doğmaz bebeklere travma yaşatılması bana mantıklı gelmedi. Zaten aşısız çocukların aileleri daha bilinçli yediklerini içtiklerini de araştıran insanlar olduğu için sağlıklı beslenmeyle çocuklar fazla hasta da olmuyor. Su ana kadar hiç ilaç girmedi vücuduna elhamdülillah. Bir kaç kere grip olduk ve şu çiçeği geçirdik ama ilaca gerek duymadık. Simdi 8 aylık hamileyim 2. Bebegimdede aynı şekilde ilerleyeceğim insaallah. Bende zamanında çok araştırmıştım. Ferhat aslan, Ahmet Rasim küçükusta, Canan Karatay bu isimlerin kitaplarını yazılarını okuyabilirsiniz. Allah evlatlarımızı korusun.

Çocuğunuzu sokak köpeği ısırırsa da kuduz aşısı yaptırmazsınız o zaman değil mi bekleyip görürsünüz :)

Cahil cühela hepsi ya. Önlerine ne atsan inananıyorlar ne desen boş

Siz o kadar cahilsiniz ki Ebu Cehil tövbe ister. SMA yazmışsınız sallamak nasılsa bedava.

Tamam hanımlar herkesin çocuğu kendine özel herkes çocuğunu kendinden çok düşünür saygı ile sohbet bitsin çünkü hadsizlik yapıp hakarete gidiyorsunuz !
Bir tane bile makale yok calisma yok bir iki insta sayfasi bir doktor bulup arkasindan gidiyorsunuz .binlerce doktor bir suru calisma yaniliyor ilerde cocuga bisi olsa kimse yaninizda olmuyor

Bir tane bile makale yok calisma yok bir iki insta sayfasi bir doktor bulup arkasindan gidiyorsunuz .binlerce doktor bir suru calisma yaniliyor ilerde cocuga bisi olsa kimse yaninizda olmuyor

Ya 22 yasinda daha hayatin en basinda adi bile olmayan bir instagram sayfasindan gaza gelip burada sacip savuran birine ne anlatabilirsin yorma kendini, cocuk felc kalsa niye dese instagram bilmemne sayfasi diyecek
Sonra her anne cocugunu dusunur he canim he
Evlilik te anne baba olma da sinava fln tabi olmali kesinlikle.

Yazının neresini tutsam öteki tarafı gücenir. Aynı dünyada yaşıyoruz yediğimiz içtiğimiz her şey yüksek miktar ilaç içeriyor. Et, süt ürünleri, bitkiler, içtiğimiz evlerimizde şebekelerde kullandığımız su her şey kimyasalla muhakkak tanışmış durumda. Mikroplastikler anne karnındaki bebeklerde bile tespit edilmiş durumda. Şimdi siz çocuğa hiç ilaç kullanmamış mı oluyorsunuz? Temiz beslenmiş mi oluyorsunuz?
Mitotoksinler, aflatoksinler, pestisitler, antibiyotikler, mikroplastikler nasıl yok sayılıyor bilelim de biz de yapalım
Bebek su çiçeğine nasıl yakalandı? Okula gidiyor mu? Parka çıkıyor mu?

Farkındaysanız cevap vermek bile istemiyorum uzattıkça Uzatıyorsunuz sizin fikriniz o benim fikrim bu sanane yaa size ne artık yeter !!! Herkes kendi çocuğundan sorumlu gerisine laf düşmez lütfen uzatmayın artık

Kulaktan dolma insanlara göre bebeğinizin hayatını riske atmak nekadar doğru?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…