Cesaret işi değil bu hanımefendi. İlk olarak şöyle başlamak istiyorum kimseyle bu konu hakkında dalaşmak için gelmedim buraya. İkincisi Rabb'im sizin,benim ya da bir başkasının başına hiçbir hastalık vermesin umarım. Fakat bu konunun birden fazla görünmeyen yüzü var. Neden kimse hastaneden çıkamıyor her yer kırılıp geçiyor her hastalığa salgın demeyi biliyorlar ama evlerde olmayan hap,şurup yok. Benim bildiğim yılda bir ya da iki kez hasta olur insan. Amaçları bizi ilaç sektörüne mecbur bırakmak. Anne karnından yeni çıkmış bebeğe üst üste 2 aşı normal midir sizce de ya. Ayrıca neden Türkiye her şeye evet diyor sağlıklı diyor diğer bilinmedik ülkeler tüm zararlarını açıklayıp red ediyor. İnsanlar boşu boşuna bağırınmıyor dünya sağlık örgütüne hayır deyin diye. Hiç duymadınız ya da şahit olmadınız sanırım bebeğime,çocuğuma aşıdan sonra bunlar bunlar oldu diyenleri. Beni arayacaklar gideceğim olacağım aşımı çocuğum doğacak anne karnından yeni çıkmış bebeğime vuracaklar 2 doz aşı oh miss değil mi. Sonrası zaten ip söküğü gibi bitmek bilmiyor. İnsanlar tüm adımlarını hiç atlamadan yaptırıyor peki de neden bu hastalık oranlarının hunharca fazla olması neden bu SMA hastalığının çoğalışı. Devletimiz sağolsun beleş aşıları yapıyor fakat yardımı dokunuyor mu bu hasta ailelere. Feryad figan parayı çıkıştırmaya çalışıyorlar şahit oluyorsunuzdur umarım. Şunu atlamayayım kiminin sınavı olur ya doğuştan ya da sonradan başına gelir bu tür olaylar orasını bilemem. Tekrardan söylüyorum bana eskisi kadar masum gelmiyor bu aşılar ve araştırıyorum size de tavsiye ederim. Rabb'im kimseyi sağlığıyla sınamasın,sınattırmasın.