• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Gebelik varsada adet sancısı olurmu

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah 💓 tam 15 günlük bir gecikmem var genelde düzensiz regl oluyorum 1 hafta geriye attığı oluyordu ama 2 hafta oldu gelip giden bel ağrım var inşallah kötü birşey degildir
Senin noldu canım adet gördün mü , yoksa hamilemisin 🥰

Olur canim ben adetim 3 gun gecmisti gebeligimi ogrendim ondan once adet sancisi gibi sancilarim oluyordu ha oldum olucam diyordum ama bisey yoktu hatta siskinlikde vardi sonra gebeligimi ogrendim o sanci hicmis megersem gebelik ilerledikce agrim cogaldi ve gercektende adet sancisi gibiymis oyuzden normal yani olur insallah gebesinizdir 🤲🏻
Öncelikle hayırlı olsun :) şişkinlik dediğiniz regl öncesinde olan davul gibi şişkinlik mi yoksa az mı? Başka ne gibi belirtileriniz oldu

Öncelikle hayırlı olsun :) şişkinlik dediğiniz regl öncesinde olan davul gibi şişkinlik mi yoksa az mı? Başka ne gibi belirtileriniz oldu
Mesajnizi yeni gorduk kusura bakmayin tesekkur ederim regl oncesi davul gibi bide hep adet olacakmisim gibi agrim sancim oldu 6 7 haftama kadar 5 kaftadan sonra bulanti ve hazimsizlik basladi uyku gibi seylerim olmadi hic

Olur canim ben adetim 3 gun gecmisti gebeligimi ogrendim ondan once adet sancisi gibi sancilarim oluyordu ha oldum olucam diyordum ama bisey yoktu hatta siskinlikde vardi sonra gebeligimi ogrendim o sanci hicmis megersem gebelik ilerledikce agrim cogaldi ve gercektende adet sancisi gibiymis oyuzden normal yani olur insallah gebesinizdir 🤲🏻
Asılamadan kaç gün sonra test yaptınız?
Benımde dün asılamanın 14 günüydü kan verdım negatıg çıktı ama hala regl olmadım nedendır kan negatıf?

Back
X