- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.996
- 248
Boyle surekli uyku hali mi21 Eylül'de baktırdım ama negatif çıktı. Daha da cesaret edemedim kilo aldığımı hissediyorum bir yorgunluk var
Kizima hamile iken surekli yorgun ve uykuluydum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle surekli uyku hali mi21 Eylül'de baktırdım ama negatif çıktı. Daha da cesaret edemedim kilo aldığımı hissediyorum bir yorgunluk var
Öğle saatleri bir uyku geliyor uyuyorum kaç gündür de başım bir tarafı ağrıyor gidiyor geri geliyor ağrı daha önce iki düşüğüm olduğu için tedirginimBoyle surekli uyku hali mi
Kizima hamile iken surekli yorgun ve uykuluydum
Dua ettim inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzYarın sonucu burdan atarım duacı olun bana her belirtim var Rabbim hayal kırıklığı göstermesin inşallah![]()
Öyle canım Allahtan hayırlısı olsunDua ettim inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzolmazsa da üzülmek yok daha önümüzde uzun bir yol var
Merhaba evet oluyor . Hatta ben inanırmsın 9 ay boyunca günümde adet belirtilerim olurdu . Sivilcelenme , karın ağrısı be bel ağrısı . İnşallah tutmuştur bebeğinKızlar bu ay aşılama olmuştum ve yarın bat günüm ve adet sancım oluyor baya ağrılı adet olcakmışım gibi korkuyorum acıkcası gebelik olsada bu ağrı olurmu ki ??
Umarim hayirlisi ile kavusursunuzÖğle saatleri bir uyku geliyor uyuyorum kaç gündür de başım bir tarafı ağrıyor gidiyor geri geliyor ağrı daha önce iki düşüğüm olduğu için tedirginim![]()
İnşallah amin Bakalım adet olucakmiyim olmiycakmiyim ayın 7ne Randevum var hayırlısıUmarim hayirlisi ile kavusursunuz
Hayirli gunler test yaptiniz miYarın sonucu burdan atarım duacı olun bana her belirtim var Rabbim hayal kırıklığı göstermesin inşallah![]()
Bi önce yazmıştım canım malesef negatif..Hayirli gunler test yaptiniz mi
Oyle demeyin kirmizilar gelmedikce umid var demektir bu ay olmazsa onmuzdeki ay olur ama pes etmeyinnKızlar negatif malesef.. artık tövbe bu belirtiler bile beni yanıltıyor pes![]()
Ben gebeligimi cok erken ogrendim doktora gitmistim yumurta tembelligi var dedi doktor bi onceki ayda onun icin ultrasona gittim sonra kan verdim ve gebe oldugumu ogrendim bilmeden onceki belirtilerimi soylemem gerekirse adet sancisi gibi sancim oluyordu ama arada ben adet olucak diye bekliyordum hamile oldugumu ogrendikten sonra da agrilarim cogaldi ve agrisida artti goguslerim cok cok hassasti dokunmaya gelemiyordum duz yatamiyordum bulantimda 5 haftadan sonra basladi uykum filanda gelmedi ☺❤Banada cevap yazar mısınızAdet gecikmesi aralıklarla bel ağrım ve kasık ağrım var hamilemiyim sizce siz hamileliğinizde ne gibi belirtilerle yaşadınız Bu arada AGUSTOS un 15 de adet oldum 6 gün adetim gecikti günde kan verdim ama sonuç negatif şuan adetim 13 gün gecikti hala adet olmadım miğde bulantisi arada bir oluyor elim ayağım üşüyor bir anlam veremedim sizlere sormak istedim
Bende sizin gibiydim surekli belirtiler vardi ve takip ediyordum sonra husran hamile kaldigim ay ise hic umursamadim pes ettim hic biseyimi takip etmedim battan 10 11 once kasık agisi var diye kan vermistim negatif cikmisti sonra bogazim sisti antibiyotik vs ictim yoktu yada yeni yeni olusuyordu bat 3 gun gecti doktora ultrasona gittim kan istedi eger gebe olmasaydim sokturucu verecekti ama cok sukur gerek kalmadi he bide onceki ayimda 9 gun gecikmem olmustu cok aglamistimBi önce yazmıştım canım malesef negatif..
anlamiyorum bu belirtiler neyin nesi yaa![]()
Cevabınız için teşekkür ederim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahBen gebeligimi cok erken ogrendim doktora gitmistim yumurta tembelligi var dedi doktor bi onceki ayda onun icin ultrasona gittim sonra kan verdim ve gebe oldugumu ogrendim bilmeden onceki belirtilerimi soylemem gerekirse adet sancisi gibi sancim oluyordu ama arada ben adet olucak diye bekliyordum hamile oldugumu ogrendikten sonra da agrilarim cogaldi ve agrisida artti goguslerim cok cok hassasti dokunmaya gelemiyordum duz yatamiyordum bulantimda 5 haftadan sonra basladi uykum filanda gelmedi ☺❤
Sizin belirtileriniz adet sancisi gibi belirtiler ama hamilelitede oluyor gecikmeniz baya olmus gec dollenmede olabilir bence ya test yapin yada kan verin tekrar deger adet olursaniz uzulmeyin belki onumuzdeki ay gebe kalirsiniz insallah benimde gebe kalmadan onceki ay 9 gun gecikmem olmustu ve agustos ayinda 3 gun gecikmem olmustu ben gebe oldugumu ogrendigimde degerimde 27,42 cikmisti cok sukur artti❤ dqrisi size ve tum anne olmak isteyenlere insallah aminnnn
![]()
Aminnn insallah allah razi olsun rabbim gonlunuze gore versin insallahCevabınız için teşekkür ederim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahben bu sabah test yaptım ve ikinci çizgim çok silik çıktı sol belimde ağrı ve hafif miğde bulantım var yarın sabah tekrar test yapicagim tekrar silik çizgi görürsem kan vericegim inşallah Rabbim nasip etmiştir bu sefer acısını göstermesin sağlıcakla kucagima alıyım
![]()
İnşallahAminnn insallah allah razi olsun rabbim gonlunuze gore versin insallahgecikmeniz var mi
Amin insallah bence hastaneye gidip kan vermeniz daha iyi olur hem hamileyseniz folik asite ve omega3 e baslaniz gerekiyorİnşallahtam 15 günlük bir gecikmem var genelde düzensiz regl oluyorum 1 hafta geriye attığı oluyordu ama 2 hafta oldu gelip giden bel ağrım var inşallah kötü birşey degildir
Adetinizden kaç gün geçti belki geç döllenme oluyordurAh kızlar içim yanıyo içimmmbelim kopuyo adet ağrım var gelmiyor neden bu kadar belirtim var gögüslerim catlıyor bari adet olsam yaa gerçekten çok üzülüyorum çok
O test nasıl negarif çıkıyor anlamiyorum![]()
Canım aşılama olmuştu benim. Adet oldum az önceAdetinizden kaç gün geçti belki geç döllenme oluyordur