• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Gebelik varsada adet sancısı olurmu

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Kızlar bu ay aşılama olmuştum ve yarın bat günüm ve adet sancım oluyor baya ağrılı adet olcakmışım gibi korkuyorum acıkcası gebelik olsada bu ağrı olurmu ki ??

Olur benim bat günümden 2hafta önce başladı adet ağrılarım şuan hala ara ara devam ediyor heran adet olucakmışım gibi ama hamileyim ☺️

Olur benim bat günümden 2hafta önce başladı adet ağrılarım şuan hala ara ara devam ediyor heran adet olucakmışım gibi ama hamileyim ☺️
Bat gununde aşırı adet sancın olmuşmuydu canım ? Benim bugün çok yoğun kıvranıyorum böyle ama yarın bat günü 🤷🏻‍♀️
İlk kez bu ay gögüs hassasiyetim oldu umutlanmıyor değilim

Bat gununde aşırı adet sancın olmuşmuydu canım ? Benim bugün çok yoğun kıvranıyorum böyle ama yarın bat günü 🤷🏻‍♀️
Tam net hatırlamıyorım malesef canım ama o hafta baya yoğun olmuştu. Ama herkeste farklı şekilde oluyor belirtiler yarın test yap bence inşallah isteğin haberi alırsın 🙏🏼

Tam net hatırlamıyorım malesef canım ama o hafta baya yoğun olmuştu. Ama herkeste farklı şekilde oluyor belirtiler yarın test yap bence inşallah isteğin haberi alırsın 🙏🏼
Allah razı olsun canım bi dua’nı alırım 🥺❤️
İnşallah bakalım hayırlısını olsun 🙈
Hazımsızlık olayı çok oluyor son 2 gündür. Onada hamilelik belirtisi diyolarda bakalım🤣

Kızlar bu ay aşılama olmuştum ve yarın bat günüm ve adet sancım oluyor baya ağrılı adet olcakmışım gibi korkuyorum acıkcası gebelik olsada bu ağrı olurmu ki ??
Olur canim ben adetim 3 gun gecmisti gebeligimi ogrendim ondan once adet sancisi gibi sancilarim oluyordu ha oldum olucam diyordum ama bisey yoktu hatta siskinlikde vardi sonra gebeligimi ogrendim o sanci hicmis megersem gebelik ilerledikce agrim cogaldi ve gercektende adet sancisi gibiymis oyuzden normal yani olur insallah gebesinizdir 🤲🏻

Sabah test yapin bence hep gebelik belirtilerini yasiyorsunuz
Sanci ara ara mi yoksa uzun surup gitmek bilmiyor mu

Sabah test yapıcam.
Bu ay aşılama oldu ilk kez doktor zaten kan için tarih vermişti ayın 30üna test ne çıkarsa cıksın kan vericem canım bakalımm 🥺
Hayirlisi olsun uzulmeyin lutfen rabbim elbet o guzel heberi yasatacak olmazsa bile zamani degilmis gibi dusunun ama belirtilere gore var gibi gibi

Oluyor canım. Hatta benim adetten iki gün önce öyle bir adet sancım oldu ki diğerlerinden hiçbir farkı yoktu. Belim kasıklarım karnım çok feci ağrımıştı. Adet olacağım diye çok üzülmüştüm. Sonra leke de geldi. Kesin adet oldum demiştim.

Bu arada test sonucunu benimle de paylasirmisiniz
Banada cevap yazar mısınız 💝 Adet gecikmesi aralıklarla bel ağrım ve kasık ağrım var hamilemiyim sizce siz hamileliğinizde ne gibi belirtilerle yaşadınız Bu arada AGUSTOS un 15 de adet oldum 6 gün adetim gecikti günde kan verdim ama sonuç negatif şuan adetim 13 gün gecikti hala adet olmadım miğde bulantisi arada bir oluyor elim ayağım üşüyor bir anlam veremedim sizlere sormak istedim

Kizimda adet sancisi cekiyordum ama hamileydim 😄
Hayirlisi ile yavrunuzu kucaginiza alirsiniz umarim

Banada cevap yazar mısınız 💝 Adet gecikmesi aralıklarla bel ağrım ve kasık ağrım var hamilemiyim sizce siz hamileliğinizde ne gibi belirtilerle yaşadınız Bu arada AGUSTOS un 15 de adet oldum 6 gün adetim gecikti günde kan verdim ama sonuç negatif şuan adetim 13 gün gecikti hala adet olmadım miğde bulantisi arada bir oluyor elim ayağım üşüyor bir anlam veremedim sizlere sormak istedim
Kkan degerlerinize baktirsaniz birde kilo alma durumunuz var mi

Bu arada test sonucunu benimle de paylasirmisiniz
İnşallah gebesinizdir 💕
Oluyor canım. Hatta benim adetten iki gün önce öyle bir adet sancım oldu ki diğerlerinden hiçbir farkı yoktu. Belim kasıklarım karnım çok feci ağrımıştı. Adet olacağım diye çok üzülmüştüm. Sonra leke de geldi. Kesin adet oldum demiştim.
Kizimda adet sancisi cekiyordum ama hamileydim 😄
Hayirlisi ile yavrunuzu kucaginiza alirsiniz umarim
Yarın sonucu burdan atarım duacı olun bana her belirtim var Rabbim hayal kırıklığı göstermesin inşallah 🥰❤️

Back
X