gebelik varmı

esrasogan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
48
5
36
24
merhaba arkadaşlar fotoğrafta en üstteki testi dün yaptım alttakileri bugün yaptım dün pozitif gibiydi ama bugün bişey yok ilk ikisi erken gebelik days doctor marka en alttaki artımed marka sizce gebelik varmıdır

Eklentiler

• IMG_1541.jpeg
    262,6 KB · Görüntüleme: 46
Yalancı çıkaran test ikiside sayfada bu konuda çok yanılanlar var. Kan verin kesin sonuç için idrara yansıyan kanda çıkar zaten

adetlerinizi olmuşsunuz ella hapı düzensizlik yapabilir diğer durumlarda çok fazla kullanmamanızı tavsiye ederim

adetlerinizi olmuşsunuz ella hapı düzensizlik yapabilir diğer durumlarda çok fazla kullanmamanızı tavsiye ederim
Bu ay az adet olmam ilk gün sadece çok yogundu ama pıhtılıydı ve ağrıyla basladı diğer aylarda olan gün düzensizlikleri hamilelikte ilgili değildir demi 2 gün korunmadim sadece, boşalma da olmadı.Allah sizden razı olsun bu arada ilk defa biriyle bu konuyu konuşuyorum. Allah size isteğinizi versin en yakın zaman da size gerçekten dua edecegim

hamilelikle ilgili olduğunu düşünmüyorum ama korunurken daha etkili yöntemleri kullanmanı tavsiye ederim içini rahatlatmak adına bir gebelik testi daha deneyebilirsin varsa bir şey çıkar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…