- 18 Eylül 2023
- 77
- 15
- 24
-
- Konu Sahibi dualarmkablolsn
Kaç dakikada çıktı hamilelik görünüyorKizlar adetimin 3.geciken günü si
İlk 5 dakika içinde 2.dakikafa falanKaç dakikada çıktı hamilelik görünüyor
Kan ver canım benimde böyle çıkmıştıİlk 5 dakika içinde 2.dakikafa falan
Kaç dakikada çıktı hamilelik g
Var canım kan ver hayırlısı olsun canımKizlar adetimin 3.geciken günü sizce varmı gebelik
Cnm yarın vericem ama ikinci çizgi 1 dakika sonra fln çıktı normalmi sen hamilemi ciktinKan ver canım benimde böyle çıkmıştı
Cnm yarın vericem ama korkuyorum çok umutlandimVar canım kan ver hayırlısı olsun canım
Kizlar adetimin 3.geciken günü sizce varmı gebelik
Cnm varmı snce önceki günlerde yapmıştım ilk defa bu kdr belli çıktıHayırlı olsun
Evet ilk 5 dakika önemliCnm yarın vericem ama ikinci çizgi 1 dakika sonra fln çıktı normalmi sen hamilemi ciktin
Cnm dua edermsn ins hamileymdrEvet ilk 5 dakika önemli
Korkmana gerek yok havalara Uçman lazımCnm yarın vericem ama korkuyorum çok umutlandim
İnşallah cnmm eşimle çok umutlandik bakalım ins kandada pozitifir ya umutlarımız yıkılsb istemiyorumKorkmana gerek yok havalara Uçman lazımkan ver inşallah pozitiftir kan değerin
İnşallah poziftir bu ay olmasa diğer ay olur canım ama hamilesin inşallah güzel haberlerle gelİnşallah cnmm eşimle çok umutlandik bakalım ins kandada pozitifir ya umutlarımız yıkılsb istemiyorum
İnşallah cnmm eşimle çok umutlandik bakalım ins kandada pozitifir ya umutlarımız yıkılsb istemiyorum cnmKorkmana gerek yok havalara Uçman lazımkan ver inşallah pozitiftir kan değerin
İnşallah birtanem çok teşekkür ederim bakalım yarın haberdar ederim dualarını beklerim cnmİnşallah poziftir bu ay olmasa diğer ay olur canım ama hamilesin inşallah güzel haberlerle gel
Tamam cnaim İnşallah sende dua et bende düşük yaptım geçen ay insalalh tekrar hamilelik olurCnm dua edermsn ins hamileymdr
Allahm inşallah nasip eder kuzum benm aminn inşallahTamam cnaim İnşallah sende dua et bende düşük yaptım geçen ay insalalh tekrar hamilelik olur
Ediyorum canım herkese.dua ediyorumİnşallah cnmm eşimle çok umutlandik bakalım ins kandada pozitifir ya umutlarımız yıkılsb istemiyorum cnm
İnşallah birtanem çok teşekkür ederim bakalım yarın haberdar ederim dualarını beklerim cnm