Gebelik varmı kuruma cızgısımı

Kızlar sızce gebelık varmı tessten 10 dk sonra sonuc boyle cıktı görsele ekledım
Sizce varmıı Kuruma cızgısımı #hamilelik
Merhana.benim.testimede bakarmısınız acaba

Eklentiler

• IMG-20241218-WA0039.jpeg
    71,5 KB · Görüntüleme: 15
Sabahtan beri kafamı kurcalıyo daha adet gunume 1 hafta var biraz belirtim var diye test yapmistim 10 dk icinde bole cimti
Benımde 4-5 gun vardı daha Cımmıştı Cok sılık sekılde yani Senınkı bellı yıne Ustune kalma olabılır

Benımde 4-5 gun vardı daha Cımmıştı Cok sılık sekılde yani Senınkı bellı yıne Ustune kalma olabılır
Ben 6 ay once beyin anjusu oldum ve bugun doktoruma gebelik supem var dedim kan sulandirici ilac kullandigim icin kesinlikle gebe kalmani istemiyorum dedi.Suan cok kotu durumdayim ya hamileysem nolucak yikilmis bi vaziyetteyim

Ben 6 ay once beyin anjusu oldum ve bugun doktoruma gebelik supem var dedim kan sulandirici ilac kullandigim icin kesinlikle gebe kalmani istemiyorum dedi.Suan cok kotu durumdayim ya hamileysem nolucak yikilmis bi vaziyetteyim
Bı kan tahlılı yaptırsaydın canım Icın Rahatlardı

Simdiden onu vermeye korkuyom ya varsa diye.Olsun diye istiyodum ama simdi bu durum olunca kotu oldu yaa.rabbim yardim etsin

Yarın adet günüm. Beyaz akıntım var ve böyle çıktı dün yaptığım test. Yani 2 gün kala yapılmış bi test bu. Bugün yapmadım.

Bendede suan hamılelık varda o kadarda hassas degılım. Şiş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…