Var gıbı canım Sılık cıkmışKızlar merhaba adete iki gün kala yaptım sizce sonuç nedir?
Merhana.benim.testimede bakarmısınız acabaKızlar sızce gebelık varmı tessten 10 dk sonra sonuc boyle cıktı görsele ekledım
Sizce varmıı Kuruma cızgısımı #hamilelik
Pozitif gorunuyor canım bendede böyle bundan daha sılık cıkmıştııMerhana.benim.testimede bakarmısınız acaba
Sabahtan beri kafamı kurcalıyo daha adet gunume 1 hafta var biraz belirtim var diye test yapmistim 10 dk icinde bole cimtiPozitif gorunuyor canım bendede böyle bundan daha sılık cıkmıştıı
Merhaba gunaydin.Siz testinizi yaparken adetinize daha varmiydi acaba yomsa gecikmemi oldu yaptiniz...Pozitif gorunuyor canım bendede böyle bundan daha sılık cıkmıştıı
Benım duzensız di daha gecıkme olmamıstıMerhaba gunaydin.Siz testinizi yaparken adetinize daha varmiydi acaba yomsa gecikmemi oldu yaptiniz...
Benımde 4-5 gun vardı daha Cımmıştı Cok sılık sekılde yani Senınkı bellı yıne Ustune kalma olabılırSabahtan beri kafamı kurcalıyo daha adet gunume 1 hafta var biraz belirtim var diye test yapmistim 10 dk icinde bole cimti
Ben 6 ay once beyin anjusu oldum ve bugun doktoruma gebelik supem var dedim kan sulandirici ilac kullandigim icin kesinlikle gebe kalmani istemiyorum dedi.Suan cok kotu durumdayim ya hamileysem nolucak yikilmis bi vaziyetteyimBenımde 4-5 gun vardı daha Cımmıştı Cok sılık sekılde yani Senınkı bellı yıne Ustune kalma olabılır
Bı kan tahlılı yaptırsaydın canım Icın RahatlardıBen 6 ay once beyin anjusu oldum ve bugun doktoruma gebelik supem var dedim kan sulandirici ilac kullandigim icin kesinlikle gebe kalmani istemiyorum dedi.Suan cok kotu durumdayim ya hamileysem nolucak yikilmis bi vaziyetteyim
Bı kan tahlılı yaptırsaydın canım Icın Rahatlard
Hakkında gayırlısı guzellukle olsun rabbım buyukSimdiden onu vermeye korkuyom ya varsa diye.Olsun diye istiyodum ama simdi bu durum olunca kotu oldu yaa.rabbim yardim etsin
Var gorunuyor canımEki Görüntüle 3523347
Yarın adet günüm. Beyaz akıntım var ve böyle çıktı dün yaptığım test. Yani 2 gün kala yapılmış bi test bu. Bugün yapmadım.
Cok korkuyorum..Hakkında gayırlısı guzellukle olsun rabbım buyuk
Ya teşekkür ederim cidden. Ben de ben görüyorum sanıyorum. Bu arada az önce duşta göğüs ucuma su değince bağrttı resmen. Ve normalde küçüktür meme ucum ama baya şişmiş ilk defa böyle görüyorumVar gorunuyor canım
Bendede suan hamılelık varda o kadarda hassas degılım. Şiş amaYa teşekkür ederim cidden. Ben de ben görüyorum sanıyorum. Bu arada az önce duşta göğüs ucuma su değince bağrttı resmen. Ve normalde küçüktür meme ucum ama baya şişmiş ilk defa böyle görüyorum
Öyle mii ay çok sevindm. Bugün adet günüm bişe yok dahaBendede suan hamılelık varda o kadarda hassas degılım. Şiş ama
Bı kan verın rahat olur ıcınızÖyle mii ay çok sevindm. Bugün adet günüm bişe yok daha
Ya şu an annemin yanında kalıyorum ama yarın bir test almaya çalışacağım.Bı kan verın rahat olur ıcınız