Mutlaka edecegımİnşallah canım bizleri de haderdar et lütfen
İnşaAllah kan verdim cıhaz bozukmus sansa bakalımTebrik ederim. Var gibi duruyor
Yaaaa ciddi misinnnKızlar 22 cıktı degerım
Hayırlı olsunKızlar 22 cıktı degerım
İlk resimde hafif bi gölge siliklik var gibiKızlar benimkin de bi bakarmısınız adet 1 gün geçti ama bazen geçiyor zaten akıntı ve kasık ağrısı var
Ay inşallah Allah gönlümüze göre versin test yanıladabilirİlk resimde hafif bi gölge siliklik var gibibence yeni yeni oluşuyor 1 2 gün sonra sabah ilk idrarla tekrarlayın bence testi
İhtimal tabi canım bazı markalarda şaşma olmuyor ne bileyim yalancı pozitif , kuruma çizgisi vs vs eğer kaliteli markaysa yaptığınız gebelik testi bence yanılma payı acıcık küçükAy inşallah Allah gönlümüze göre versin test yanıladabilir
InsaAllah cok teşekkur ederımYaaaa ciddi misinnnhayırlı olsun canım benim Rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin şimdi 2 günde 1 kan ver yükselişi takip etmelisin inşallah güzel artış olur
Silik gorunuyor gercekten kan verın sızde bence.Kızlar benimkin de bi bakarmısınız adet 1 gün geçti ama bazen geçiyor zaten akıntı ve kasık ağrısı var
Evet sılık gorunuyorBunlarda cizgi görüyormuşum bugun 3 günüm var saat 3 30 da yaptık ben goruyorum gibi geldi sizede.sorayim dedim
Hayırlı olsun canım, bizlere de dua et inşallahKızlar 22 cıktı degerım
Ederım canımm Rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasınHayırlı olsun canım, bizlere de dua et inşallah