Gebelik varmı kuruma cızgısımı

merry06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2022
1.494
1.585
27
Kızlar sızce gebelık varmı tessten 10 dk sonra sonuc boyle cıktı görsele ekledım
Sizce varmıı Kuruma cızgısımı #hamilelik

Eklentiler

• image.jpg
    136,2 KB · Görüntüleme: 273
Kuruma gibi duruyor. Orda hep bi çizgi yeri var sadece hamileysen kırmızı oluyor. Bu testlerde ilk 5 dakika çok önemli. Reglin falan geçti mi şüphen varsa erken test yapabilirsin

Kuruma gibi duruyor. Orda hep bi çizgi yeri var sadece hamileysen kırmızı oluyor. Bu testlerde ilk 5 dakika çok önemli. Reglin falan geçti mi şüphen varsa erken test yapabilirsin
Regle 4 gun var, suphem severek tukettıgım seylerı tuketemıyorum hersey kokuyor gıbı gelıyor bulntı var ıdrar cok cıkıyorum Zaten sabah ılk test ıle yapmadım akşam bı yapım dedım boyle oldu

InsaAllah yarın bı aç karnına baska marka ıle yapacagım bundan kalmamış baska eger o da pozitif ıse hemen kan vermeye gıderım
Hadi insallah yaaa bana var gibi geliyor hayirlisi olsun bende kullandim gecen ay gram kuruma cizgisi görememiştim insallah vardir

Hadi insallah yaaa bana var gibi geliyor hayirlisi olsun bende kullandim gecen ay gram kuruma cizgisi görememiştim insallah vardir
İnşaAllah cok guzell konustunn yaaa
Cok zor bı sureç gerçekten Bende bazen boyle cıkıyo sonra kan verıyorum negatıv cıkıyo kanda kımyasal olabılır dıyolar bılmıyorum cok degısık bır süreç hep Allahım ısteyen herkese versın Annelıgı babalıgı hak eden herkesee

Bende cok yasadim onu kanda cikmayip testte cikani. Ama elbet bigun bizde gorecegiz betalarimizi yuksek insallah aminnnn

Regle 4 gun var, suphem severek tukettıgım seylerı tuketemıyorum hersey kokuyor gıbı gelıyor bulntı var ıdrar cok cıkıyorum Zaten sabah ılk test ıle yapmadım akşam bı yapım dedım boyle oldu
Reglin daha gelmemiş çok normal eğer varsa bile böyle çıkması. Erken test yap derim ben varsa çıkar zaten. Umarım vardır bu ay bende deneme aşamasındayım inşallah

Reglin daha gelmemiş çok normal eğer varsa bile böyle çıkması. Erken test yap derim ben varsa çıkar zaten. Umarım vardır bu ay bende deneme aşamasındayım inşallah
İnşaAllah canımm O guzel haberı hepımız alalım

Bu testin kuruma çizgisi çıkardığını görmedim bence bir daha test yapabilirsin
Aynı markadan kalmamış evde malesef ya bu kadar guvenılır oldugunu bılmıyordum cok sevındım böyle dedıkce sız Ama tabo En dogrusu yıne Sabah yapılan ilk idrar ve kan olacak. Regl gecıkınce kan verırım ama test sabah yaparım ınsaAllah

Hadi inşallah canım

Kızlar bu sabah bu markaları alıp yaptım böyle cıktı bebetime diye bır marka normal test
Erken gebelık testide durates dıye bı marka eczanede bunlar vardı erken gebelık sılık duruyor normal olanda silik cıktı yarın yıne yaparım var ise çarşamba kan vermeye gıderım umarım vardıe testlerede guvenılmıyo işte

Canım laboquickte kuruma çıkmıyor. Test için erken daha biraz. Bu yaptıklarında da erken gebelik testinde ve altındakinde Biraz görünüyor gibi en alttakinde ben göremedim. Dayanabilirsen regl gününde yapmanı tavsiye ederim. İnşallah Bebeğin seninledir

Yaa cok guvenılırmıs gercekten laboquıck bılmıyordum.. umarım yanıltmaz zaten cok sılık cıktı gun ıcın de yapmıştık o testi.
Bunları 2 sını sabah bırını yenı yaptım O da aynı sekılde sılık cıktı ınsaAllah vardır Sabah bırdaha yapar sonra doktora gıderım Eger Cızgı görursem

İnşallah canım bizleri de haderdar et lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…