Labaquick dıye bı marka ovulasyon testi markasıTest markaniz ne?
Bu marka kuruma çizgisi cikarmiyor. Kan verin insallahhh vardirLabaquick dıye bı marka ovulasyon testi markası
Regle 4 gun var, suphem severek tukettıgım seylerı tuketemıyorum hersey kokuyor gıbı gelıyor bulntı var ıdrar cok cıkıyorum Zaten sabah ılk test ıle yapmadım akşam bı yapım dedım boyle olduKuruma gibi duruyor. Orda hep bi çizgi yeri var sadece hamileysen kırmızı oluyor. Bu testlerde ilk 5 dakika çok önemli. Reglin falan geçti mi şüphen varsa erken test yapabilirsin
InsaAllah yarın bı aç karnına baska marka ıle yapacagım bundan kalmamış baskaBu marka kuruma çizgisi cikarmiyor. Kan verin insallahhh vardir
Hadi insallah yaaa bana var gibi geliyor hayirlisi olsun bende kullandim gecen ay gram kuruma cizgisi görememiştim insallah vardirInsaAllah yarın bı aç karnına baska marka ıle yapacagım bundan kalmamış baskaeger o da pozitif ıse hemen kan vermeye gıderım
İnşaAllah cok guzell konustunn yaaaHadi insallah yaaa bana var gibi geliyor hayirlisi olsun bende kullandim gecen ay gram kuruma cizgisi görememiştim insallah vardir
Bende cok yasadim onu kanda cikmayip testte cikani. Ama elbet bigun bizde gorecegiz betalarimizi yuksekİnşaAllah cok guzell konustunn yaaa
Cok zor bı sureç gerçekten Bende bazen boyle cıkıyo sonra kan verıyorum negatıv cıkıyo kanda kımyasal olabılır dıyolar bılmıyorum cok degısık bır süreç hepAllahım ısteyen herkese versın Annelıgı babalıgı hak eden herkesee
InsaAllahBende cok yasadim onu kanda cikmayip testte cikani. Ama elbet bigun bizde gorecegiz betalarimizi yuksekinsallah aminnnn
Reglin daha gelmemiş çok normal eğer varsa bile böyle çıkması. Erken test yap derim ben varsa çıkar zaten. Umarım vardır bu ay bende deneme aşamasındayım inşallahRegle 4 gun var, suphem severek tukettıgım seylerı tuketemıyorum hersey kokuyor gıbı gelıyor bulntı var ıdrar cok cıkıyorum Zaten sabah ılk test ıle yapmadım akşam bı yapım dedım boyle oldu
İnşaAllah canımm O guzel haberı hepımız alalımReglin daha gelmemiş çok normal eğer varsa bile böyle çıkması. Erken test yap derim ben varsa çıkar zaten. Umarım vardır bu ay bende deneme aşamasındayım inşallah
Bu testin kuruma çizgisi çıkardığını görmedim bence bir daha test yapabilirsinKızlar sızce gebelık varmı tessten 10 dk sonra sonuc boyle cıktı görsele ekledım
Sizce varmıı Kuruma cızgısımı #hamilelik
Aynı markadan kalmamış evde malesef ya bu kadar guvenılır oldugunu bılmıyordum cok sevındım böyle dedıkce sızBu testin kuruma çizgisi çıkardığını görmedim bence bir daha test yapabilirsin
Hadi inşallah canımAynı markadan kalmamış evde malesef ya bu kadar guvenılır oldugunu bılmıyordum cok sevındım böyle dedıkce sızAma tabo En dogrusu yıne Sabah yapılan ilk idrar ve kan olacak. Regl gecıkınce kan verırım ama test sabah yaparım ınsaAllah
Yaa cok guvenılırmıs gercekten laboquıck bılmıyordum.. umarım yanıltmaz zaten cok sılık cıktı gun ıcın de yapmıştık o testi.Canım laboquickte kuruma çıkmıyor. Test için erken daha biraz. Bu yaptıklarında da erken gebelik testinde ve altındakinde Biraz görünüyor gibi en alttakinde ben göremedim. Dayanabilirsen regl gününde yapmanı tavsiye ederim. İnşallah Bebeğin seninledir
İnşallah canım bizleri de haderdar et lütfenYaa cok guvenılırmıs gercekten laboquıck bılmıyordum.. umarım yanıltmaz zaten cok sılık cıktı gun ıcın de yapmıştık o testi.
Bunları 2 sını sabah bırını yenı yaptım O da aynı sekılde sılık cıktı ınsaAllah vardır Sabah bırdaha yapar sonra doktora gıderım Eger Cızgı görursem