Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Novacheckilk testin markası nedir?
Çıktı evetEğer ilk 10 dk içinde çıktıysa var bence
Hayırlı olsunÇıktı evet
Korunmuyor musunuz?Beş aylık bebeğim var hiç adet olmadım
Geri çekilmeyle bu kadar korumuştur femkki ne diyim bilemedimKorunmuyor musunuz?
Eğer çocuk düşünmüyorsanız korunma yöntemi kullanmanızı tavsiye ederim, geri çekilme korumazGeri çekilmeyle bu kadar korumuştur femkki ne diyim bilemedim
Bu 3. Olursa zaten direk spiral artık onunla da hamile kalırsam ne diyimEğer çocuk düşünmüyorsanız korunma yöntemi kullanmanızı tavsiye ederim, geri çekilme korumazolduysa da allah analı babalı büyütsün
Sanırım gebelik var ama daha yeni silik çizgi var çünkü gözle görülebilir geri çekilme yöntemi yetersiz bence korunmasız her türlü ihtimal var hayırlı olsunBeş aylık bebeğim var hiç adet olmadım
Kız biz çabalıyoruz olmuyor nasıl yapıyorsun söyleBu 3. Olursa zaten direk spiral artık onunla da hamile kalırsam ne diyim![]()
Drlar pcos teşhisi koyduğundan beri düzenli hacamat sülük taktırdım sonramaşallah tüm kanallar açık ceket atsana kalıyorum yani o derece işe yarıyor düşün korunma yöntemleri faydasızKız biz çabalıyoruz olmuyor nasıl yapıyorsun söyle![]()
Pcosta adet düzensizliğiniz var mıydıDrlar pcos teşhisi koyduğundan beri düzenli hacamat sülük taktırdım sonramaşallah tüm kanallar açık ceket atsana kalıyorum yani o derece işe yarıyor düşün korunma yöntemleri faydasız
Rahime sülük attırtınız mı bende düzenli olarak 4 yıldır hacamat sülük tedavisi uyguluyorum inanılmaz şifa oluyor mucize resmen bu ayda rahime sülük attırdım içimden çıkan parçaları görünce şok oldum 5 saat kanama sürdü ciğer şeklinde limon büyüklüğünde parçalar döküldü resmen sizinde öylemi olduDrlar pcos teşhisi koyduğundan beri düzenli hacamat sülük taktırdım sonramaşallah tüm kanallar açık ceket atsana kalıyorum yani o derece işe yarıyor düşün korunma yöntemleri faydasız
Var görünüyor kan vermelisinizBeş aylık bebeğim var hiç adet olmadım