• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı ?

harf123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2024
28
6
1
IMG_6146.jpeg
Reglim bugün tam 9 gün oldu gecikti sabah ilk idrarla test yaptım böyle silik bir çizgi çıktı 11 12 gün önce falan adet olacak gibi sancı çektim şimdi onlarda yok midem bulanıyor halsizlik uyku hali mevcut geçen haftada bir baygınlık geçirmiştim acilde hcg değerime baktılar 0 çıkmıştı geç döllenme olmuş olabilir mi bu testin markası da artimed erken gebelik testi eczaneden aldık bu markanın çok olumsuz yorumunu da okudum kafam karıştı heveslenmekte istemiyorum hemen sizce hamililelik var mı yok mu ?

Eki Görüntüle 3543350 Reglim bugün tam 9 gün oldu gecikti sabah ilk idrarla test yaptım böyle silik bir çizgi çıktı 11 12 gün önce falan adet olacak gibi sancı çektim şimdi onlarda yok midem bulanıyor halsizlik uyku hali mevcut geçen haftada bir baygınlık geçirmiştim acilde hcg değerime baktılar 0 çıkmıştı geç döllenme olmuş olabilir mi bu testin markası da artimed erken gebelik testi eczaneden aldık bu markanın çok olumsuz yorumunu da okudum kafam karıştı heveslenmekte istemiyorum hemen sizce hamililelik var mı yok mu ?
Bence pozitif görünuyo benim dünkü testimde böyle çıktı kan verdim hemen sende öyle yapmaya çalış öyle daha net sonuç alirsin

Eki Görüntüle 3543350 Reglim bugün tam 9 gün oldu gecikti sabah ilk idrarla test yaptım böyle silik bir çizgi çıktı 11 12 gün önce falan adet olacak gibi sancı çektim şimdi onlarda yok midem bulanıyor halsizlik uyku hali mevcut geçen haftada bir baygınlık geçirmiştim acilde hcg değerime baktılar 0 çıkmıştı geç döllenme olmuş olabilir mi bu testin markası da artimed erken gebelik testi eczaneden aldık bu markanın çok olumsuz yorumunu da okudum kafam karıştı heveslenmekte istemiyorum hemen sizce hamililelik var mı yok mu ?
Testte bi hata yoksa baya pozitif görünüyor 🎀

Bu markanın testini bu sitede kötüleyenler çok olmuş o beni biraz tereddütte bıraktı ondan çok heveslenmek istemiyorum yarın kan testi vermeye gideceğim
Ben de burdaki eczaneden sürekli artımed alıyorum ama bana hiç yalancı pozitif göstermedi hep tertemiz negatif 😂

Çok teşekkür ederim 2 tane evladım var çok şükür Allah nasip ederse 3.yü istiyorum 🥰
İki test daha yaptım sabah ki idrarım daha koyu renkti o pozitif gösterdi akşam da iki testi daha açık renk idrarımla yaptım şimdi ben hamile miyim değil miyim kafam iyide karıştı

Eklentiler

• IMG_6148.jpeg
    IMG_6148.jpeg
    242,2 KB · Görüntüleme: 25
Back