Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence pozitif görünuyo benim dünkü testimde böyle çıktı kan verdim hemen sende öyle yapmaya çalış öyle daha net sonuç alirsinEki Görüntüle 3543350 Reglim bugün tam 9 gün oldu gecikti sabah ilk idrarla test yaptım böyle silik bir çizgi çıktı 11 12 gün önce falan adet olacak gibi sancı çektim şimdi onlarda yok midem bulanıyor halsizlik uyku hali mevcut geçen haftada bir baygınlık geçirmiştim acilde hcg değerime baktılar 0 çıkmıştı geç döllenme olmuş olabilir mi bu testin markası da artimed erken gebelik testi eczaneden aldık bu markanın çok olumsuz yorumunu da okudum kafam karıştı heveslenmekte istemiyorum hemen sizce hamililelik var mı yok mu ?
Testinizin markası neydi acabaBence pozitif görünuyo benim dünkü testimde böyle çıktı kan verdim hemen sende öyle yapmaya çalış öyle daha net sonuç alirsin
KesinlikleBence hamilesin yanın kan ver mutlaka
Ya inşallah çok teşekkür ederim baya heyecanlandımBence hamilesin yanın kan ver mutlaka
Testte bi hata yoksa baya pozitif görünüyorEki Görüntüle 3543350 Reglim bugün tam 9 gün oldu gecikti sabah ilk idrarla test yaptım böyle silik bir çizgi çıktı 11 12 gün önce falan adet olacak gibi sancı çektim şimdi onlarda yok midem bulanıyor halsizlik uyku hali mevcut geçen haftada bir baygınlık geçirmiştim acilde hcg değerime baktılar 0 çıkmıştı geç döllenme olmuş olabilir mi bu testin markası da artimed erken gebelik testi eczaneden aldık bu markanın çok olumsuz yorumunu da okudum kafam karıştı heveslenmekte istemiyorum hemen sizce hamililelik var mı yok mu ?
Bu markanın testini bu sitede kötüleyenler çok olmuş o beni biraz tereddütte bıraktı ondan çok heveslenmek istemiyorum yarın kan testi vermeye gideceğimTestte bi hata yoksa baya pozitif görünüyor
Sizinde çok net belli çıkmış hamilesiniz bence testinizin markası neydiBana da bakar mısınız
İnşallah sizinde vardır freely ile yaptımSizinde çok net belli çıkmış hamilesiniz bence testinizin markası neydi
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah sizinde vardır freely ile yaptım
Ben de burdaki eczaneden sürekli artımed alıyorum ama bana hiç yalancı pozitif göstermedi hep tertemiz negatifBu markanın testini bu sitede kötüleyenler çok olmuş o beni biraz tereddütte bıraktı ondan çok heveslenmek istemiyorum yarın kan testi vermeye gideceğim
Öyle yapacağım geçen hafta kanda 0 çıktı yarın gidip vereceğim bir daha9 gün gecikmeye göre az gibi geldi ama geç döllenme olabilir kan verin bence
En yakın zamanda nasip olur inşallahBen de burdaki eczaneden sürekli artımed alıyorum ama bana hiç yalancı pozitif göstermedi hep tertemiz negatif
Yaa rabbim istiyorsanız nasip etsin sizede inşallahBen de burdaki eczaneden sürekli artımed alıyorum ama bana hiç yalancı pozitif göstermedi hep tertemiz negatif
Teşekkür ederimEn yakın zamanda nasip olur inşallah
Çok teşekkür ederim 2 tane evladım var çok şükür Allah nasip ederse 3.yü istiyorumYaa rabbim istiyorsanız nasip etsin sizede inşallah
İki test daha yaptım sabah ki idrarım daha koyu renkti o pozitif gösterdi akşam da iki testi daha açık renk idrarımla yaptım şimdi ben hamile miyim değil miyim kafam iyide karıştıÇok teşekkür ederim 2 tane evladım var çok şükür Allah nasip ederse 3.yü istiyorum