Gebelik var mı

people13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
27
2
30
Kızlar merhaba lütfen yorumlarınızı bekliyorum. İlk erken gebelik testim çift çizgi, ikincisinde çizgi yok , bugün yaptım bugün de çift çizgi ama çizgileri de hepsi silik ve adet günüm normalde bugün ve olmadım. Kan testi vereceğim ama çok sabırsızlanıyorum sizce var mıdır aynı durumu yaşayan kızlar var mı

Aynı durumu yaşadım canım gebelik olmuştu hatta kimyasala döndü hala bebiş haberi bekliyorum inşallah senin bebişin sağlıklı olur ve kucağına alırsın

Testleri de yükleme imkanın var mı

Çok belli değil fotoğrafla daha da görünmüyor gibi. Alt ve üsttekinde çizgi var ortadaki boş

Eklentiler

• image.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 24
Galiba yanlış anladınız. Ben daha önce düşük yaptım aynısı olur diye tedirginim sadece. Bebeğim olmasını ve isteyen herkesin de hayırlısıyla evladına kavuşmasını nasip
Yok yok yanlış anlamadım sert geldi galiba size emoji olmayınca sevındım sizin adınıza tedirgin olmayın yani o silik çizgi bınlerce ınsana umut ışığı manasında söylemek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…