Aynı durumu yaşadım canım gebelik olmuştu hatta kimyasala döndü hala bebiş haberi bekliyorumKızlar merhaba lütfen yorumlarınızı bekliyorum. İlk erken gebelik testim çift çizgi, ikincisinde çizgi yok , bugün yaptım bugün de çift çizgi ama çizgileri de hepsi silik ve adet günüm normalde bugün ve olmadım. Kan testi vereceğim ama çok sabırsızlanıyorum sizce var mıdır aynı durumu yaşayan kızlar var mı
Merhaba benim 234 sonucum acaba kaç haftalık biliyormusunuzAynı durumu yaşadım canım gebelik olmuştu hatta kimyasala döndü hala bebiş haberi bekliyoruminşallah senin bebişin sağlıklı olur ve kucağına alırsın
Testleri de yükleme imkanın var mıKızlar merhaba lütfen yorumlarınızı bekliyorum. İlk erken gebelik testim çift çizgi, ikincisinde çizgi yok , bugün yaptım bugün de çift çizgi ama çizgileri de hepsi silik ve adet günüm normalde bugün ve olmadım. Kan testi vereceğim ama çok sabırsızlanıyorum sizce var mıdır aynı durumu yaşayan kızlar var mı
Kimyasala döndü ve hamilelik haberi mi bekliyorsunuz anlayamadımAynı durumu yaşadım canım gebelik olmuştu hatta kimyasala döndü hala bebiş haberi bekliyoruminşallah senin bebişin sağlıklı olur ve kucağına alırsın
Testleri de yükleme imkanın var mı
Çok belli değil fotoğrafla daha da görünmüyor gibi. Alt ve üsttekinde çizgi var ortadaki boş
Days doctorMor kapaklılar artımed mi
Son adet gününden hesaplıcaksınızMerhaba benim 234 sonucum acaba kaç haftalık biliyormusunuz
Genelde yanlış çıkarmıyor hayırlı olsun bebegınız :)Days doctor
Ay öyledir değil miGenelde yanlış çıkarmıyor hayırlı olsun bebegınız :)
Galiba yanlış anladınız. Ben daha önce düşük yaptım aynısı olur diye tedirginim sadece. Bebeğim olmasını ve isteyen herkesin de hayırlısıyla evladına kavuşmasını nasip olsun tabikiMıllet o silik çizgiyi görebilmek için ne tadavilerden geçiyor .
Galiba yanlış anladınız. Ben daha önce düşük yaptım aynısı olur diye tedirginim sadece. Bebeğim olmasını ve isteyen herkesin de hayırlısıyla evladına kavuşmasını nasipMıllet o silik çizgiyi görebilmek için ne tadavilerden geçiyor .
Yok yok yanlış anlamadımGaliba yanlış anladınız. Ben daha önce düşük yaptım aynısı olur diye tedirginim sadece. Bebeğim olmasını ve isteyen herkesin de hayırlısıyla evladına kavuşmasını nasip
Teşekkür ederimYok yok yanlış anlamadımsert geldi galiba size emoji olmayınca sevındım sizin adınıza tedirgin olmayın yani o silik çizgi bınlerce ınsana umut ışığı manasında söylemek istedim
5 haftalik oluyo bende 244 le öğrenmiştimMerhaba benim 234 sonucum acaba kaç haftalık biliyormusunuz