EvetGebelik testi dimi
şimdi çektim kamerada çok belli olmuyor kiBaya dikkatli bakınca bi çizgi var ama o kağıdın altındaki teste ait çizgi de olabilir, bilemedim
Amin teşekkür ederimVar gibi duruyor kan verirseniz direk çıkar. Hayırlısı olsun hakkınızda
şimdi çektim kamerada çok belli olmuyor ki
daha önce böyle bir gecikme yaşadınız miAdetim uygulamaya göre 5 gün geçti, dün şeffaf akıntıyla birlikte çoook açık renkte pembelikte vardı.Adetim şuan çoktan başlayıp kırmızıya dönmesi lazımdı, ama dönmedi gece ve gün boyu sadece peçeteye sildiğimde akıntıyla karışık açık renk geliyordu biraz önce test yaptım ilk 5 dk da bu sonuç çıktı sizce gebelik var mı ?
Benim adetim ilk gündem beri düzensiz olur hiçbir zaman günü gününe olmadım 23 yaşındayım korunmasız ilişki yaşıyoruz. Daha öncelerindede adetimin geciktiği olmuştu ama akıntı geldikten hemen sonra kanama başlıyordu ilk kez 24 saati geçmesine rağmen kanama başlamadıdaha önce böyle bir gecikme yaşadınız mi
Teşekkür ederimSanırım çok yeni, geç döllenme dediklerinden olabilir, kan tahlili verirseniz net sonuç çıkar. Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin inşallah
Amin inşallah teşekkür ederimBelli belirsiz duruyor isterseniz bir kan verin hakkınız da hayırlısı olsun
umarım hamilesinizdirBenim adetim ilk gündem beri düzensiz olur hiçbir zaman günü gününe olmadım 23 yaşındayım korunmasız ilişki yaşıyoruz. Daha öncelerindede adetimin geciktiği olmuştu ama akıntı geldikten hemen sonra kanama başlıyordu ilk kez 24 saati geçmesine rağmen kanama başlamadı
canım gebelik var gözüküyor eğer kan verebilirsen net belli olur. sen netleşene kadar kendine dikkat et .....
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahumarım hamilesinizdir