Gebelik var mı ?

Merhaba benimde reglime iki gün var bu sabah yaptım ama emin olamadım bakabilir misiniz
Çok hafif var gibi yarın Sabah tekrarla canım koyulaşacak mı. Benim beta 26 iken idrarda aşırı silik çıktı çok zor görünüyordu herkesin farklı oluyor. Kimi beta 7 olduğunda bile idrarda belli oluyor kimi 100 olduğunda bile belli olmuyor

Hayırlısı umarım test yeri olup olmadığını anlamak ocm testi suya tuttum ama çizgi kaybolmadi yarın sana tekrar deneyeceğim

Merhaba çok sevindim gebeliğinize, doğal nasıl oldu sebepsiz miydi acaba infertiliteniz?

Merhaba çok sevindim gebeliğinize, doğal nasıl oldu sebepsiz miydi acaba infertiliteniz?
Endometriozis vardı bende rahimde perde vardı ameliyat oldum eşimde de sprem sayısında hareketsiz vardı. Yumurta rezervim git gide azalıyordu. Bu ay ilk defa argifertil diye bir multivitamin ocean plus omega 3 ve folita folik asit kullandım adetim biter bitmez başladım büyük ihtimalle onların faydası oldu. Hala inanamıyorum çünkü her gittiğim doktor doğal yoldan olmaz dedi

Çok mutlu oldum adınıza yaşınız kaç acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…