- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 43
- 28
- Konu Sahibi Karkuresi64
-
Kan vermeyi dusunuyordm ama erken miÇok hafif var gibi canım yarın Sabah tekrarla
Çok hafif var gibi yarın Sabah tekrarla canım koyulaşacak mı. Benim beta 26 iken idrarda aşırı silik çıktı çok zor görünüyordu herkesin farklı oluyor. Kimi beta 7 olduğunda bile idrarda belli oluyor kimi 100 olduğunda bile belli olmuyorMerhaba benimde reglime iki gün var bu sabah yaptım ama emin olamadım bakabilir misiniz
Kanda çıkar varsa az da olsa erken değil bence. Hep diyorlar sabredin bekleyin de ben bekleyemedim gittim verdim 13 Kasım son adet tarihim 6 Aralık'ta 26 8 Aralık'ta 111 çıktı. Bence ver bugünKan vermeyi dusunuyordm ama erken mi
Bende gidiyormKanda çıkar varsa az da olsa erken değil bence. Hep diyorlar sabredin bekleyin de ben bekleyemedim gittim verdim 13 Kasım son adet tarihim 6 Aralık'ta 26 8 Aralık'ta 111 çıktı. Bence ver bugün
Güzel haberlerini bekliyorum canımBende gidiyorm
Hayırlısı umarım test yeri olup olmadığını anlamak ocm testi suya tuttum ama çizgi kaybolmadi yarın sana tekrar deneyeceğimÇok hafif var gibi yarın Sabah tekrarla canım koyulaşacak mı. Benim beta 26 iken idrarda aşırı silik çıktı çok zor görünüyordu herkesin farklı oluyor. Kimi beta 7 olduğunda bile idrarda belli oluyor kimi 100 olduğunda bile belli olmuyor
İns canmGüzel haberlerini bekliyorum canım
Belli bence gayet de. Yaptirma ihtimalin varsa bence direk kan tahlili yaptır canımHayırlısı umarım test yeri olup olmadığını anlamak ocm testi suya tuttum ama çizgi kaybolmadi yarın sana tekrar deneyeceğim
Merhaba çok sevindim gebeliğinize, doğal nasıl oldu sebepsiz miydi acaba infertiliteniz?Canım benim de bebeğim düştü tüp bebekle hamile kalmıştım 6hafta 4 günlükken düştü ve 4 haziranda da kürtaj oldum. Aynı ayda olmuşuz bak onunla bir ilgisi yok içini ferat tut. Ben de şaşkınım tedavi gördük olmadı kendiliginden nasıl oldu diye ama çok sevinemiyorum değer çok düşük diye
Maalesef gebelik yok şaşırdım ama ya demk ki sonradan çıkan çizgi yalancı cizzgi oluyormus kaç tane test yaptım hepsi başka marka ve hepsi sonradan çıktı tarlusal verdi kullanayım mi sizceGüzel haberlerini bekliyorum canım
Endometriozis vardı bende rahimde perde vardı ameliyat oldum eşimde de sprem sayısında hareketsiz vardı. Yumurta rezervim git gide azalıyordu. Bu ay ilk defa argifertil diye bir multivitamin ocean plus omega 3 ve folita folik asit kullandım adetim biter bitmez başladım büyük ihtimalle onların faydası oldu. Hala inanamıyorum çünkü her gittiğim doktor doğal yoldan olmaz dediMerhaba çok sevindim gebeliğinize, doğal nasıl oldu sebepsiz miydi acaba infertiliteniz?
Kaç çıktı değerin canım 0 mı? Bence kullanma neden verdi ki onu ?Maalesef gebelik yok şaşırdım ama ya demk ki sonradan çıkan çizgi yalancı cizzgi oluyormus kaç tane test yaptım hepsi başka marka ve hepsi sonradan çıktı tarlusal verdi kullanayım mi sizce
Çok mutlu oldum adınıza yaşınız kaç acaba?Endometriozis vardı bende rahimde perde vardı ameliyat oldum eşimde de sprem sayısında hareketsiz vardı. Yumurta rezervim git gide azalıyordu. Bu ay ilk defa argifertil diye bir multivitamin ocean plus omega 3 ve folita folik asit kullandım adetim biter bitmez başladım büyük ihtimalle onların faydası oldu. Hala inanamıyorum çünkü her gittiğim doktor doğal yoldan olmaz dedi
Adetimin biri günü olmadım bugün kasıkta da batma var testte de hafif çılik çıkınca verdim 0.100 degerimKaç çıktı değerin canım 0 mı? Bence kullanma neden verdi ki onu ?
Sağol canım 31 olacağım 1 ay sonraÇok mutlu oldum adınıza yaşınız kaç acaba?
Sen yine de bekle canım kullanma o ilacı benceAdetimin biri günü olmadım bugün kasıkta da batma var testte de hafif çılik çıkınca verdim 0.100 degerim
Tarlusal vermiş adet söktürücü bu da sabah ki testimSen yine de bekle canım kullanma o ilacı bence
Canım belki yeni dölleniyordur belli olmaz biraz daha bekle bakalımTarlusal vermiş adet söktürücü bu da sabah ki testim
Bekleyeyim aynenCanım belki yeni dölleniyordur belli olmaz biraz daha bekle bakalım
Benimde testler böyleydi kan verdiöimde 3.9 du doktor şüpheli demişti iki güne tekrarlamıştım 26 olmuştuTarlusal vermiş adet söktürücü bu da sabah ki testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?