- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 43
- 28
- Konu Sahibi Karkuresi64
-
Senin testlerin ikiside adetten önce mı yapıldıOlumlu düşün sen yine de umutsuzluğa kapılıp stres yapma canım. 2 gün sonra yeniden test yap belirginleşir inşallah
Senin testlerin ikiside adeten oncemi yapıldıOlumlu düşün sen yine de umutsuzluğa kapılıp stres yapma canım. 2 gün sonra yeniden test yap belirginleşir inşallah
Evet canım geçen ay 13unde oldum en son adetSenin testlerin ikiside adetten önce mı yapıldı
Ben 7aylık evlıyım hazıranda kürtajj oldum ve hemen sonra doğum kontrol kullandım 1ay sadece sonra bıraktım korunmama ragmen gebe kalamıyorum en son adetım14kasımdı her ay bıkaç gun önde oluyor bıkaç gun sonra olucak ama dua edıyorum olmaması ıcın test yapmamak ıcın kendımı zor tutuyorum bu stresden kafamı alamıyorum içimi kemiren kürtajdan sonramı olmuyor haplardan dolayımı doktor muanesınde hıcbı sıkıntım yok folıkasıt verdı hergun ruyalarımda hamıle oldugumu doğum yaptıgımı goruyorum sadece ınsalahh bu ay guzel bı haber yazarız şurayaArkadaşlar son adet tarihim 13 Kasım ama adetim düzensiz hep erken adet olurum ( geçen ay 1 hafta erken olmuştum). Bugün sol tarafımda gerilme ve atma hissettim test yaptım bembeyazdı sonra kenara koydum 10 dk sonra tekrar baktığımda çok silik çizgi gördüm. Kan tahlili verdim beta 26 çıktı. Acildeki doktor daha yeni dölleniyor çok erken kesin gebelik diyemeyiz dedi. Kafam karıştı sizce gebelik var mı? Değer normal mi?
Bende de batma gerilme oldu canım idrarda hala daha belli belirsiz o kadar yeni yani. İnşallah sen de hamilesindirYemin ederm benmde şuan basıma geldi geçen ay senin gibi 13üne oldum solumda batma var bende senin gibi bekliyorum test yapmadm doktorada gitmedm bekliyorum
Aaa daha adet tarihinize bir hafta var çıkmış bebisEvet canım geçen ay 13unde oldum en son adet
Anladim benm kistim de var ağrı ondan da olabilir diye de dusunuyormBende de batma gerilme oldu canım idrarda hala daha belli belirsiz o kadar yeni yani. İnşallah sen de hamilesindir
Canım benim de bebeğim düştü tüp bebekle hamile kalmıştım 6hafta 4 günlükken düştü ve 4 haziranda da kürtaj oldum. Aynı ayda olmuşuz bak onunla bir ilgisi yok içini ferat tut. Ben de şaşkınım tedavi gördük olmadı kendiliginden nasıl oldu diye ama çok sevinemiyorum değer çok düşük diyeBen 7aylık evlıyım hazıranda kürtajj oldum ve hemen sonra doğum kontrol kullandım 1ay sadece sonra bıraktım korunmama ragmen gebe kalamıyorum en son adetım14kasımdı her ay bıkaç gun önde oluyor bıkaç gun sonra olucak ama dua edıyorum olmaması ıcın test yapmamak ıcın kendımı zor tutuyorum bu stresden kafamı alamıyorum içimi kemiren kürtajdan sonramı olmuyor haplardan dolayımı doktor muanesınde hıcbı sıkıntım yok folıkasıt verdı hergun ruyalarımda hamıle oldugumu doğum yaptıgımı goruyorum sadece ınsalahh bu ay guzel bı haber yazarız şuraya
İnsallah canım rabbim gonlune göre versin biraz daha bekle test için bnceBen 7aylık evlıyım hazıranda kürtajj oldum ve hemen sonra doğum kontrol kullandım 1ay sadece sonra bıraktım korunmama ragmen gebe kalamıyorum en son adetım14kasımdı her ay bıkaç gun önde oluyor bıkaç gun sonra olucak ama dua edıyorum olmaması ıcın test yapmamak ıcın kendımı zor tutuyorum bu stresden kafamı alamıyorum içimi kemiren kürtajdan sonramı olmuyor haplardan dolayımı doktor muanesınde hıcbı sıkıntım yok folıkasıt verdı hergun ruyalarımda hamıle oldugumu doğum yaptıgımı goruyorum sadece ınsalahh bu ay guzel bı haber yazarız şuraya
Olmaz. İns ayağın yukarda yat kndini fazla yorma ilk üç ayCanım benim de bebeğim düştü tüp bebekle hamile kalmıştım 6hafta 4 günlükken düştü ve 4 haziranda da kürtaj oldum. Aynı ayda olmuşuz bak onunla bir ilgisi yok içini ferat tut. Ben de şaşkınım tedavi gördük olmadı kendiliginden nasıl oldu diye ama çok sevinemiyorum değer çok düşük diye
Ayağı yukarıda tutmak önemli demek bilmiyordum canım teşekkür ederim dikkat edeceğimOlmaz. İns ayağın yukarda yat kndini fazla yorma ilk üç ay
Evet buyukler hep öyle derAyağı yukarıda tutmak önemli demek bilmiyordum canım teşekkür ederim dikkat edeceğim
İnşAllah Rabbim kucagımızı boş koymasın canım sen hamile misinBende de batma gerilme oldu canım idrarda hala daha belli belirsiz o kadar yeni yani. İnşallah sen de hamilesindir
Amin canım. Dün kan tahlilinde beta 26 çıktı yarın tekrar tahlil yaptıracağım bakalımİnşAllah Rabbim kucagımızı boş koymasın canım sen hamile misin
Canim benim de öyle olmuştu hatta benim beta HCG değeri 3.79 çıkmıştı bana da daha çok yeni dediler 5 gün bekledim 5 gün sonra 170 e yükselmişti kalp atışlarını dinledim herşey iyiydi ama 3 aylıkken düşük yaptım tutunamadı malesef inşallah hamilesindir ama eğer ilk bebeğinse kendini çok fazla kaptırma kaybedince daha fazla çöküyorsun.Arkadaşlar son adet tarihim 13 Kasım ama adetim düzensiz hep erken adet olurum ( geçen ay 1 hafta erken olmuştum). Bugün sol tarafımda gerilme ve atma hissettim test yaptım bembeyazdı sonra kenara koydum 10 dk sonra tekrar baktığımda çok silik çizgi gördüm. Kan tahlili verdim beta 26 çıktı. Acildeki doktor daha yeni dölleniyor çok erken kesin gebelik diyemeyiz dedi. Kafam karıştı sizce gebelik var mı? Değer normal mi?
Çok geçmiş olsun canım inşallah en hayırlı zamanda yeniden olur ve sağ salim kucağına alırsın. Ben de tüp bebek tedavisi gördüm ilki hiç tutmadı ikincisi tuttu onda da Haziran'da 6+4 günlükken düşük yaptım kürtaj oldum. ben bile çok etkilendim 3 ay daha uzun bir süre Rabbim sabır versinCanim benim de öyle olmuştu hatta benim beta HCG değeri 3.79 çıkmıştı bana da daha çok yeni dediler 5 gün bekledim 5 gün sonra 170 e yükselmişti kalp atışlarını dinledim herşey iyiydi ama 3 aylıkken düşük yaptım tutunamadı malesef inşallah hamilesindir ama eğer ilk bebeğinse kendini çok fazla kaptırma kaybedince daha fazla çöküyorsun.
Çok hafif var gibi canım yarın Sabah tekrarlaArkadaşlar bugün adet günüm 3 gündür test yapiyorm önce hep negatif çıktı sonra 2 3 saat sonra çıkmaya başladı hafif çizgi suya tuttuğunda geçmedi bugünde ilk idrarimla hemn çok hafif çıktı karartma yaptığım test acaba gebelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?