- 15 Şubat 2021
- 527
- 703
- 33
- 34
- Konu Sahibi Karkuresi64
-
Erken daha canım bence 1 hafta sınra falan belli olurArkadaşlar son adet tarihim 13 Kasım ama adetim düzensiz hep erken adet olurum ( geçen ay 1 hafta erken olmuştum). Bugün sol tarafımda gerilme ve atma hissettim test yaptım bembeyazdı sonra kenara koydum 10 dk sonra tekrar baktığımda çok silik çizgi gördüm. Kan tahlili verdim beta 26 çıktı. Acildeki doktor daha yeni dölleniyor çok erken kesin gebelik diyemeyiz dedi. Kafam karıştı sizce gebelik var mı? Değer normal mi?
Sevinmek için erken galiba biraz daha sabretmem lazım haklısın canımErken daha canım bence 1 hafta sınra falan belli olur
İnşallah canımSağlıkla ilerler inşallah henüz çok yeni
Mucizeler hiç ummadığın anda gelir.İnşallah canımtüp bebek tedavisi gördüm haziran ayında düşük yaptım bu olursa eğer kendiliğinden olacak. O yüzden şaşkınım. Hayırlısı olur inşallah
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin sanaSevinmek için erken galiba biraz daha sabretmem lazım haklısın canım
Negatif buTestime bakar misinz
İnşallah canımSaglikla ilerlesin insallah
Canım yok gibi ama çok çok dikkatli bakınca hafif var gibi adetine kaç gün var ?Testime bakar misinz
Umarım güzelce ilerler ama esnada stres yapma güzelim olumsuz yorum gelirse yada olumsuz sayfalarda sakın gezip de modunu düşürme bak ne güzel 26 yı görmüşsün umarım bana da nasip ederİnşallah canımtüp bebek tedavisi gördüm haziran ayında düşük yaptım bu olursa eğer kendiliğinden olacak. O yüzden şaşkınım. Hayırlısı olur inşallah
Yani çok çok dikkatli bakınca belli belirsiz var gibi hayal etmediysem adete kaç gün var yada kaç gün geçti biraz daha ilerlesin tekrar test yap bi de kan verTestime bakar misinz
İki gün var daha adete canmYani çok çok dikkatli bakınca belli belirsiz var gibi hayal etmediysem adete kaç gün var yada kaç gün geçti biraz daha ilerlesin tekrar test yap bi de kan ver
O zaman az kalmış zaten adetin gelcek mi bi bak gelmezse kan ver bi o daha kesin sonuç alırsınİki gün var daha adete canm
Aynn öyle dusunuyorm bakalimO zaman az kalmış zaten adetin gelcek mi bi bak gelmezse kan ver bi o daha kesin sonuç alırsın
İnşallah canım Allah sana da nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatUmarım güzelce ilerler ama esnada stres yapma güzelim olumsuz yorum gelirse yada olumsuz sayfalarda sakın gezip de modunu düşürme bak ne güzel 26 yı görmüşsün umarım bana da nasip eder
Umarımİnşallah canım Allah sana da nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat
Benim kanda 26 çıktı ya hani bugün tekrar idrar testi yaptım aynı senin gibi aşırı silik çıktı fotoğrafta görünmüyor bile. Erken olduğu için diyorlar belki senin de yeni olduğu için idrarda tam çıkmıyordur. 2 gün sonra tekrar yap İnşallah hepimize nasip olurAynn öyle dusunuyorm bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?