- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.428
- 133
Hayir değerin düşuk ama bir gebelik soz konusu. Iki gun sonra tekrarla artarsa geç dollenme olmuş ola bilir. Azaliyorsa demekki vardi ve tutunamadi ama dollenme soz konusuTest yaptırdım 11.9 çıktı değer değilsindir dedi hemşire ;(
Öyle mi. Bana 25 in altında değerin . Gebelik yok kendi doktorunuzla konuşursunuz dedi direkt. Nasıl emin olabilirimHayir değerin düşuk ama bir gebelik soz konusu. Iki gun sonra tekrarla artarsa geç dollenme olmuş ola bilir. Azaliyorsa demekki vardi ve tutunamadi ama dollenme soz konusu
Belirtin var mı canımÖyle mi. Bana 25 in altında değerin . Gebelik yok kendi doktorunuzla konuşursunuz dedi direkt. Nasıl emin olabilirimçok bozuldu moralim
Canim 25in alti değil 5in alti gebelik yok demek. Hatta 5e yakin sonuçda bile doktor tekrarlatiyor testi. Çunki hamile olmayamlarda genelde sifirli, birli, ikili sonuçlar çikar. Bazi hastanelerde gebelik araligi 10 goturule bilir ama yinede 1 fazlasi da olsa hamilelik var. Ya da vardi. InsaAllah değerin artar uzme kendini. Bak diğer aylardan farkli olarak umudun var bu ay.Öyle mi. Bana 25 in altında değerin . Gebelik yok kendi doktorunuzla konuşursunuz dedi direkt. Nasıl emin olabilirimçok bozuldu moralim
Daha yenı canım 2 günde bır ıkı katına cıkması lazımTest yaptırdım 11.9 çıktı değer değilsindir dedi hemşire ;(
Geç döllenme olmuş olabilir. 5in altı yok demek. Benim hep 0,100 falan çıkardı. Bir kaç gün bekleyip tekrarlayın bence.Test yaptırdım 11.9 çıktı değer değilsindir dedi hemşire ;(
Çok teşekkür ederim canım. Inşallah ya. Doktor görmedi zaten direkt laborant sonucu aldı. Değer düşük , referans değerlerinin altında dedi. Kendi doktorunuzla konuşursunuz dedi . Hayırlısı olsun bakalım. Umarım artarCanim 25in alti değil 5in alti gebelik yok demek. Hatta 5e yakin sonuçda bile doktor tekrarlatiyor testi. Çunki hamile olmayamlarda genelde sifirli, birli, ikili sonuçlar çikar. Bazi hastanelerde gebelik araligi 10 goturule bilir ama yinede 1 fazlasi da olsa hamilelik var. Ya da vardi. InsaAllah değerin artar uzme kendini. Bak diğer aylardan farkli olarak umudun var bu ay.
2 gün öncesine kadar göğüslerin çok ağrıyordu geçti. Kasiklarimda batma v3 uyku hali var. Bir de 4 5 gündür yemek yemek istemiyor canım tatlı isteği fazla. Ama bunlar adet belirtileri de zaten.Belirtin var mı canım
Var canım hayırlı olsun ya gidip kan ver ya da 1-2 gün sonra testini tekrarlaKızlar adetim 2 gün geçti test yaptım. Çok silik bir 2. Çizgi var ben görüyorum foto da net degil. Ama silik çizgi her testte oluyor mu ? Sizce var mı gebelikk ??
Inşallah öyledir ilk defa bu kadar yakın hissettim kendimi ;(Geç döllenme olmuş olabilir. 5in altı yok demek. Benim hep 0,100 falan çıkardı. Bir kaç gün bekleyip tekrarlayın bence.
İnşallah sağlıkla artar değeriniz, dualarım sizinleInşallah öyledir ilk defa bu kadar yakın hissettim kendimi ;(
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsunİnşallah sağlıkla artar değeriniz, dualarım sizinle
Dikkatli bakınca goruluyoKızlar adetim 2 gün geçti test yaptım. Çok silik bir 2. Çizgi var ben görüyorum foto da net degil. Ama silik çizgi her testte oluyor mu ? Sizce var mı gebelikk ??
Benım 0.80 cıkıodu bugun 0.216 cıktı sence mınıcıkte olsa ımkan varmı 8 gün car adeteGeç döllenme olmuş olabilir. 5in altı yok demek. Benim hep 0,100 falan çıkardı. Bir kaç gün bekleyip tekrarlayın bence.
Adetimiz kaç gün geçmişti peki ilk testinizde acabaBenim ilk kan testim 9 du. Hemsıre tanıdığımdı gebelik var dendi. 3 gün sonra 54 çıktı derken derken artıyor. 2 günde bir kan verinumarım güzel sonuç alırsın
Bu değere göre negatif ama adetinize daha var testi çok erken yapmışsınız benceBenım 0.80 cıkıodu bugun 0.216 cıktı sence mınıcıkte olsa ımkan varmı 8 gün car adete
Benim gebeliklerim ilk denememde oluyor. Bi defa kaçağımız olmustu adetime 4 gün kala yapmıştım. Normalde hastaneler yapmıyor ama griptim şüpheleniyorum demiştim.Adetimiz kaç gün geçmişti peki ilk testinizde acaba
Geç döllenmiş olabilir. İlla gecikme çıkınca yüksek olacak değil. İlk gebeliğimde adet günü vermiştim 117 fln çıkmıştı. Bazılarının daha farklı çıkıyor değerlere çok takılmayın 2 gün arayla testi yineleyin.Adetimiz kaç gün geçmişti peki ilk testinizde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?