Gebeliğe Hazırlık Gebelik var mı??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayir değerin düşuk ama bir gebelik soz konusu. Iki gun sonra tekrarla artarsa geç dollenme olmuş ola bilir. Azaliyorsa demekki vardi ve tutunamadi ama dollenme soz konusu
Öyle mi. Bana 25 in altında değerin . Gebelik yok kendi doktorunuzla konuşursunuz dedi direkt. Nasıl emin olabilirim çok bozuldu moralim

Öyle mi. Bana 25 in altında değerin . Gebelik yok kendi doktorunuzla konuşursunuz dedi direkt. Nasıl emin olabilirim çok bozuldu moralim
Canim 25in alti değil 5in alti gebelik yok demek. Hatta 5e yakin sonuçda bile doktor tekrarlatiyor testi. Çunki hamile olmayamlarda genelde sifirli, birli, ikili sonuçlar çikar. Bazi hastanelerde gebelik araligi 10 goturule bilir ama yinede 1 fazlasi da olsa hamilelik var. Ya da vardi. InsaAllah değerin artar uzme kendini. Bak diğer aylardan farkli olarak umudun var bu ay.

Çok teşekkür ederim canım. Inşallah ya. Doktor görmedi zaten direkt laborant sonucu aldı. Değer düşük , referans değerlerinin altında dedi. Kendi doktorunuzla konuşursunuz dedi . Hayırlısı olsun bakalım. Umarım artar

Kızlar adetim 2 gün geçti test yaptım. Çok silik bir 2. Çizgi var ben görüyorum foto da net degil. Ama silik çizgi her testte oluyor mu ? Sizce var mı gebelikk ??
Var canım hayırlı olsun ya gidip kan ver ya da 1-2 gün sonra testini tekrarla

Başka doktor ile görüştüm arkadaşlar. Test pozitif. Gebelik var. Ama değerim çok düşükmüş. Takip edilecek.

Benim ilk kan testim 9 du. Hemsıre tanıdığımdı gebelik var dendi. 3 gün sonra 54 çıktı derken derken artıyor. 2 günde bir kan verin umarım güzel sonuç alırsın

Adetimiz kaç gün geçmişti peki ilk testinizde acaba
Geç döllenmiş olabilir. İlla gecikme çıkınca yüksek olacak değil. İlk gebeliğimde adet günü vermiştim 117 fln çıkmıştı. Bazılarının daha farklı çıkıyor değerlere çok takılmayın 2 gün arayla testi yineleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…