Gerçekten miHayırlı olsun var
Bir arkadaş her testte silik çizgi olur. Olmasa test bozuktur dedi de emin olamadım inşallah yaaVar canım 40 falandır betan :)
1 hafta sonra kan tahlılı ver doktora gozuk hayırlı olsun
Kaç dakka içinde çıktı kan testiyle teyit ettirKızlar adetim 2 gün geçti test yaptım. Çok silik bir 2. Çizgi var ben görüyorum foto da net degil. Ama silik çizgi her testte oluyor mu ? Sizce var mı gebelikk ??
Ilk 5 dk içinde çıktı.Kaç dakka içinde çıktı kan testiyle teyit ettir
Evet olursa ilK. 10 aydır bekliyorum umudu kesmiştim tam. Şu an o yüzden çok tuhaf hissediyorumYeni olunca silik bi çizgi çıkıyor bu oldugu anlamına gelir ilk mi
Kızlar inşallah. Çok teşekkür ederim. Dua edin banaBende gördüm çizgiyi hayırlı olsunayrıca her testte silik çizgi falan olmaz yanlış söylemiş arkadaşınız.
Inşallah. Gideceğim akşam kan testine. 2. Testi de yaptım onda da silik çıktıVar bence de...Kan verin derim hayırlısı olsun insallah
Hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim kucagına almayı nasip etsinEvet olursa ilK. 10 aydır bekliyorum umudu kesmiştim tam. Şu an o yüzden çok tuhaf hissediyorum
Ben de gördüm hayırlı olsunKızlar adetim 2 gün geçti test yaptım. Çok silik bir 2. Çizgi var ben görüyorum foto da net degil. Ama silik çizgi her testte oluyor mu ? Sizce var mı gebelikk ??
Yaa. InşallahVar var hayırlı olsun canım benimde bundan bi tık fazlaydı çizgim
Hayır canım ıkıncı cızgı sılıkte cıksa gebesın pozitif de yanılma ıhtımalı cok dusuk negatıf cıksa yanılma ıhtımalı olabılıyorBir arkadaş her testte silik çizgi olur. Olmasa test bozuktur dedi de emin olamadım inşallah yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?