Hayirli olsun gebesiniz belirtileriniz nelerdirSlm herkese yaklaşık 8 aydır bu sayfayı takip ediyorum. Anne olmayı hayal eden arkadaşlardan biri de benim denemelerden sonuç alamayınca hastane yolu gözüktü sadece prolaktin oranım yüksek çıktı 42.00 malumunuz dostinex kullandım.BATa 2 gün kala bugün test yaptım
Burda hep okurdum var mı yok mu diye yorumlardım kendi kendime ama kendi testimi yorumlayamıyorum ?O yüzden helppp?
Mide yanmam ne kadardir vardi kuzumSadece mide yanması ve her iki kasıkta agrım var yaklaşık bi haftadır ve gece ateş basmaları
Oda yaklaşık bi haftadır hem yanma hem ekşimeMide yanmam ne kadardir vardi kuzum
Testi 1 saat önce yaptım kan vermedim henüzMasallah masallah kan vermedin demi daha döngün kac günde bir
Döngün kac haftada bir 28 mi 30 muTesti 1 saat önce yaptım kan vermedim henüz
Rabbim isteyen herkese nasip etsinBende senin gibiyim 5 günum kaldi bu mide yanmasi mahvetti beni bi cok belirtide ustune eklenince yeni test yapanlara hemen soruyom kuzum
26 normalde ama iki aydır 27- 28 i buluyoDöngün kac haftada bir 28 mi 30 mu
Az kalmış sizindeBende senin gibiyim 5 günum kaldi bu mide yanmasi mahvetti beni bi cok belirtide ustune eklenince yeni test yapanlara hemen soruyom kuzum
Amin insaallah varsa sizin 4 haftalikmi oluyor acabaAz kalmış sizindeİnşAllah nasip olur
Evet günüm dolunca 4 hafta sayılıyorAmin insaallah varsa sizin 4 haftalikmi oluyor acaba
Ne kadar cok soru sordum degilmi kizmadiniz demiEvet günüm dolunca 4 hafta sayılıyor
Yok olur mu öyle şey bende şaşkınım acıkcası ne yapacağımı bilmiyorum ne diyeceğimi deNe kadar cok soru sordum degilmi kizmadiniz demi
Yarin ola hayrola kirmizi cikmis bayagi degerin yuksetirYok olur mu öyle şey bende şaşkınım acıkcası ne yapacağımı bilmiyorum ne diyeceğimi de
Gözünüz Aydın hamilesinizSlm herkese yaklaşık 8 aydır bu sayfayı takip ediyorum. Anne olmayı hayal eden arkadaşlardan biri de benim denemelerden sonuç alamayınca hastane yolu gözüktü sadece prolaktin oranım yüksek çıktı 42.00 malumunuz dostinex kullandım.BATa 2 gün kala bugün test yaptım
Burda hep okurdum var mı yok mu diye yorumlardım kendi kendime ama kendi testimi yorumlayamıyorum ?O yüzden helppp?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?