Kana gitmeyi düşünüyorum yarın eşimden gizliYarin ola hayrola kirmizi cikmis bayagi degerin yuksetir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kana gitmeyi düşünüyorum yarın eşimden gizliYarin ola hayrola kirmizi cikmis bayagi degerin yuksetir
Yumurtlamadan 14 gün sonra yapılan testler olumlu deniliyorMerhaba kizlar bisi sorucaktim benim 10.11.gün yumurtlamaydi bugün 22.gün catlamayla birlikte 10.gün test yaptim sabah negatifti döngüm 26-28 gün sizce erkenmi
Aynıymış yumurtlama günlerimiz ama benim döngüm 27-28 günYaa insallah öyledir 2 yildir yildim resmen asilamaya gececegimde bir umut diye deniyorum iste ben 11-12 Mart yumurtlamaydi 13 Mart catlamaydi kuzum bugün 10. Günüm mü oluyo benim simdi ben hangi gün test yapmaliyim 5 gün sonrami ?
Yaa aynen benimde daha önce 28 gündü döngüm simdi 3 aydir 26 günde bir oluyorum hic sasmiyor yumurtlama günüm 10.11.gün yumurtlama.oldugundan 26 güne düstü döngüm oglumda 13.gün yumurtlama olmus 27.günde ovulasyon testiyle tesadüfen ögrenmistim ama bu sefer öyle degistiki hem döngüm hemde belirtilerim oglumda hatirlamiyorim bile son testi yapmak icin gece wc ye girdigimde ovulasyonla pik yakalamkstim ertesi gün onaylanmksti hamilelik testiyle 2 yil sonra kullandigim ilk ay hamile kalmistim bunda 6 aydir testle toplamda 1.5 yildir deniyorum olmuyoAynıymış yumurtlama günlerimiz ama benim döngüm 27-28 gün
Kana gitmeyi düşünüyorum yarın eşimden gizli![]()
Yarın gidicem kan için çıkınca yazarım olur musenin sonucun kaç çıktı
Bende yaklaşık 8 aydır deniyorum hem eşimin iş durumu hemde benim prolaktin yüzünden yakalayamıyordukYaa aynen benimde daha önce 28 gündü döngüm simdi 3 aydir 26 günde bir oluyorum hic sasmiyor yumurtlama günüm 10.11.gün yumurtlama.oldugundan 26 güne düstü döngüm oglumda 13.gün yumurtlama olmus 27.günde ovulasyon testiyle tesadüfen ögrenmistim ama bu sefer öyle degistiki hem döngüm hemde belirtilerim oglumda hatirlamiyorim bile son testi yapmak icin gece wc ye girdigimde ovulasyonla pik yakalamkstim ertesi gün onaylanmksti hamilelik testiyle 2 yil sonra kullandigim ilk ay hamile kalmistim bunda 6 aydir testle toplamda 1.5 yildir deniyorum olmuyo![]()
Insallah canimmm rabbim bu yolda kimseyi koymasinBende yaklaşık 8 aydır deniyorum hem eşimin iş durumu hemde benim prolaktin yüzünden yakalayamıyordukİnşAllah bu defa olmuştur
Slm sonucun çıktı mı merak ettimMasallah masallah kan vermedin demi daha döngün kac günde bir
Yok kuzum öglen belli olacak bekliyorum oyle e nabiza bskiyorum sende haber ver merak ederim ciksin yazarim burayaSlm sonucun çıktı mı merak ettimkan verdim ben 4 de belli olacak dedi
Erken olabilir canım 13.gun tekrar deneMerhaba kizlar bisi sorucaktim benim 10.11.gün yumurtlamaydi bugün 22.gün catlamayla birlikte 10.gün test yaptim sabah negatifti döngüm 26-28 gün sizce erkenmi
Masallah kuzuma canom benim ❤❤❤Merhabalar herkese kan değerimi sormuştunuz 398 çıktı arkadaşlar![]()
Darısı başına arkadaşımMasallah kuzuma canom benim ❤❤❤
Sagol kuzucum arkadasim benim❤Darısı başına arkadaşımçok dua edicem
![]()
Benimde 8.40 cikti bakalim eski betami yenisimi 2 gun sonra bidaha kan vercem gunum o gun zatenMasallah kuzuma canom benim ❤❤❤