• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı yok mu hiçbirşey anlamadım

O üzüntü ile kendime gelmem zaman aldığı için yapmadım birde kısıtlamalardan dolayı şikayetleri yasaklardan sonra alıyorlarmış öyle dediler üstüne üstelik negatif çıktığı gün hastanenin içinde kan testimi de kaybettiler toplamda 3 defa kan verdim psikolojim alt üst oldu
Inanılmaz. 🤦🏻‍♀️

Merhaba ben 4 mayısta yoğum kasık ağrısı ile hastaneye gittim doktor bana gebelik testi yaptı betam 175 çıktı iki gün sonra tekrar test yapmaya gittim artış için beta değerim 1<20 çıktı bana kimyasal gebelik dendi.ayrı bir doktorum bar başka şehirde olduğu için mesaj attım bu durumu böyle birşey imkansız dendi bir daha test yaptım yine aynı olumsuz çıktı aynı gün bugün adet gecikmemin 3 günü evde test yaptım kendim çıkmadı anlamıyorum madem yoktu nasıl ilk baş 175 değeri çıktı başına böyle birşey gelen var mı
Benim ilki 18,28,51 ve 9.5 gebelik sonlandı. Aslında çoğu kadın adet günü iki gün üç gün veya geçene kadar anlamıyor ama kimyasal gebelik geçirebilir farkında olmadan. Vücudun hamile kalmaya çalışıyor sağlıklı olmadığı için rahim kabul etmiyor. Bende geçen ay geçirdim malesef.

Merhaba ben 4 mayısta yoğum kasık ağrısı ile hastaneye gittim doktor bana gebelik testi yaptı betam 175 çıktı iki gün sonra tekrar test yapmaya gittim artış için beta değerim 1<20 çıktı bana kimyasal gebelik dendi.ayrı bir doktorum bar başka şehirde olduğu için mesaj attım bu durumu böyle birşey imkansız dendi bir daha test yaptım yine aynı olumsuz çıktı aynı gün bugün adet gecikmemin 3 günü evde test yaptım kendim çıkmadı anlamıyorum madem yoktu nasıl ilk baş 175 değeri çıktı başına böyle birşey gelen var mı
Kimyasal gebelik denio bu duruma.. Adetim 9 gün gecikmişti ben de yaptırmıştım yüksekti değerim sonra düştü...

Back
X