• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı yok mu hiçbirşey anlamadım

Kader-77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2021
15
3
36
29
Merhaba ben 4 mayısta yoğum kasık ağrısı ile hastaneye gittim doktor bana gebelik testi yaptı betam 175 çıktı iki gün sonra tekrar test yapmaya gittim artış için beta değerim 1<20 çıktı bana kimyasal gebelik dendi.ayrı bir doktorum bar başka şehirde olduğu için mesaj attım bu durumu böyle birşey imkansız dendi bir daha test yaptım yine aynı olumsuz çıktı aynı gün bugün adet gecikmemin 3 günü evde test yaptım kendim çıkmadı anlamıyorum madem yoktu nasıl ilk baş 175 değeri çıktı başına böyle birşey gelen var mı

175 kesinlikle çıkar evde test yapınca. E nabızda var mı bu sonuç? Ss atabilir misiniz?

Eklentiler

• 6C156839-D985-499A-8B4D-F9D7A99F002F.webp
    6C156839-D985-499A-8B4D-F9D7A99F002F.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 189
Çok kötü ya. Yanlış değer girmişler resmen. Ilk defa böyle bir şey görüyorum. Çok üzüldüm.

Özel bi hastaneye git bakalım doktor baksın.
175 yazıyor cidden 🙄

Bende çok üzüldüm psikolojim bozuldu üstüne adetimde 4 gün geçti test yapıyorum çıkmıyor hiçbir türlü. Üzüntüden mi böyle oldu anlamadım
Allah en doğru zamanda nasip etsin. Idrar testinde pozitif görmeden kan vermeyin. Kan testi beklentiyi de heyecanı da çok yükseltiyo bi de bu çok talihsizlik olmuş gerçekten.

Allah en doğru zamanda nasip etsin. Idrar testinde pozitif görmeden kan vermeyin. Kan testi beklentiyi de heyecanı da çok yükseltiyo bi de bu çok talihsizlik olmuş gerçekten.
Evet kimsenin başına gelmeyen şey geldi resmen üstüne hastaneye gittiğimde gebelik için değiş kasık ağrımdan duramadığım dan gittim kendileri umutlandırdı

Evet kimsenin başına gelmeyen şey geldi resmen üstüne hastaneye gittiğimde gebelik için değiş kasık ağrımdan duramadığım dan gittim kendileri umutlandırdı
Ya bunu şikayet filan etmeli aslında ya bu dikkatsizlikle umutlarınızla oynanmış oldu.

2havta 3 gunluk hamıleyım ama suan sadece basım agrıyo bıde göğuslerım mıde bulantısı olmucek mı nezaman baslıyo kı mıde bulantısı

2havta 3 gunluk hamıleyım ama suan sadece basım agrıyo bıde göğuslerım mıde bulantısı olmucek mı nezaman baslıyo kı mıde bulantısı
2 hafta 3 günlük diye kim dedi? Kese 4 haftalıkken filan görünür ondan sonra haftalık hesaplaması yapılır. Bende 5. Haftadan beri var bulantı. 7. Hafta yoğunlaştı.

Ya bunu şikayet filan etmeli aslında ya bu dikkatsizlikle umutlarınızla oynanmış oldu.
O üzüntü ile kendime gelmem zaman aldığı için yapmadım birde kısıtlamalardan dolayı şikayetleri yasaklardan sonra alıyorlarmış öyle dediler üstüne üstelik negatif çıktığı gün hastanenin içinde kan testimi de kaybettiler toplamda 3 defa kan verdim psikolojim alt üst oldu

Back
X