• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı sizce?

yasocan_kk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
41
4
86
33
Kızlar son adet tarihim 7 kasımdı 21 kasımda yumurtlamam oldu ve normalde bugün adet olmam gerekiyordu ancak sabahtan beri ara ara giren adet sancısına benzer bir sancım var karnımda göğüs ucunda hassasiyet ve şişlik. Ovulasyon testlerim son 3 gündür koyu çıkıyor iki çizgi de gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce geç döllenme olabilir mi ya da gebelik için erken mi
Alttan yukarı doğru son ovulasyon testlerimi attım

Eklentiler

• 617F5B87-EC85-4205-B5DA-A5D5D50E66FF.jpeg
    617F5B87-EC85-4205-B5DA-A5D5D50E66FF.jpeg
    137,4 KB · Görüntüleme: 634
Kızlar son adet tarihim 7 kasımdı 21 kasımda yumurtlamam oldu ve normalde bugün adet olmam gerekiyordu ancak sabahtan beri ara ara giren adet sancısına benzer bir sancım var karnımda göğüs ucunda hassasiyet ve şişlik. Ovulasyon testlerim son 3 gündür koyu çıkıyor iki çizgi de gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce geç döllenme olabilir mi ya da gebelik için erken mi
Alttan yukarı doğru son ovulasyon testlerimi attım
Olabilir de olmayabilir de. Her ne kadar bu testlerin gösterdiği söylense de ovülasyon testi olduğu için net birşey söylemek zor. En iyisi sabah ilk idrarla gebelik testi Yapmanız🙏🏼

Olabilir de olmayabilir de. Her ne kadar bu testlerin gösterdiği söylense de ovülasyon testi olduğu için net birşey söylemek zor. En iyisi sabah ilk idrarla gebelik testi Yapmanız🙏🏼
Yaptığım gebelik testi de bu markanın genelde idrarda 16 günü buluyor diyorlar gebelik göstermesi benim daha 12 gun oldu erken mi dedim acaba

Şimdi yeni heyecan vardır en azından için rahatlar biraz
Evet çok merak ediyorum ama üzülmekte istemiyorum açıkçası burda çok yorum okudum gebelik belirtisi olarak sadece sancısı olup gebe olduğunu öğrenen o bana biraz umut oldu açıkçası rahim her adet zamanı ağrıya alışık olduğu için yalancı ağrı yapabilirmiş

Evet çok merak ediyorum ama üzülmekte istemiyorum açıkçası burda çok yorum okudum gebelik belirtisi olarak sadece sancısı olup gebe olduğunu öğrenen o bana biraz umut oldu açıkçası rahim her adet zamanı ağrıya alışık olduğu için yalancı ağrı yapabilirmiş
Aslında kan testi kesin sonuç imkan varsa yarın için

Benimde 18inde aşılama yapıldı ertesi sabah çatlama oldu diye tahmin ediyorum.hala adet olmadım kasil batması göğüs ağrısı mide eksimesi gibi saçma sapan belirtilerin var ama dün yaptırdım beta değerim 0. Doktorum bekleyelim adet olmazsan tekrarlayalım dedi ama hiç umudum yok.insallah sizde hamilesinizdir

Benimde 18inde aşılama yapıldı ertesi sabah çatlama oldu diye tahmin ediyorum.hala adet olmadım kasil batması göğüs ağrısı mide eksimesi gibi saçma sapan belirtilerin var ama dün yaptırdım beta değerim 0. Doktorum bekleyelim adet olmazsan tekrarlayalım dedi ama hiç umudum yok.insallah sizde hamilesinizdir
İnşallah hepimiz bu mutlu haberi alalım ♥️

Teşekkür ederim yarın erken gebelik testi alıp deneyeceğim ♥️
Bence iki tane test alın
Çünkü bende bir tane erken gebelik testi vardı. Bariz çizgi çıkardı 3 dakikada. Havalara uçtum hamileyim diye ama yalancı pozitifmiş
İkinci testle teyit edersiniz sonucu 🙏🏼

Kesinlikle iki tane alın test. Aynı marka aynı test aynı idrarla yaptım , biri Asırı silik çıktı biri biraz daha belirgindi . Yani yanıltma payı olabilir ikitane alın , inşallah vardır :)

Back