• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik var mı kuruma çizgisi mi lütfen bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Trkn54

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2022
51
21
8
34
Adetlerim düzensiz oluyor sat 20 Aralık tı. Periodum 30 günden uzun oluyor yani Bat daha gelmedi diyebiliriz. Testime bakar mısınız lütfen. Testi yapar yapmaz çok derinde grilik gördüm. Durdukça daha belirgin olmuş

Eklentiler

• IMG_20220119_201451.jpg
    IMG_20220119_201451.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG_20220119_201658.jpg
    IMG_20220119_201658.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 126
Adetlerim düzensiz oluyor sat 20 Aralık tı. Periodum 30 günden uzun oluyor yani Bat daha gelmedi diyebiliriz. Testime bakar mısınız lütfen. Testi yapar yapmaz çok derinde grilik gördüm. Durdukça daha belirgin olmuş
Tatlim ilk 5 dk icerisinde olusan cizgiyi dikkate alicaksin istersen birazcik bekle yada kan ver en garantisi

Yarın tekrarla 5 dk içinde çıkarsa yarında adet olmazsan kan ver

Sabah ilk idrarla testi tekrarlayın koyulasma varsa kan verin. Gönlünüzce olsun inşallah

Çok silik ikinci çizgi var sanki. ben oğluma hamile kaldığımda ilk yaptığım testte ikinci çizgi çok silikti. 5 gün sonra erken çıkaran testlerden aldım çok belirgin çıktı Hayırlısı olsun 😊

Çok silik ikinci çizgi var sanki. ben oğluma hamile kaldığımda ilk yaptığım testte ikinci çizgi çok silikti. 5 gün sonra erken çıkaran testlerden aldım çok belirgin çıktı Hayırlısı olsun 😊
Teşekkür ederim. Teste bir Kaç damla su damlattım silinmedi aksine pembeşti hafif 🙂

Back