Gebelik var mı arkadaşlar lütfen yardım edin???

Simdi ne durumdasınız benim digeri de bu sekilde olmuştu dusukle sonuçlandı ama yine bu sekilde çıkınca korkuyorum biraz

Yani 1 defa kanama yaşadım düşük tehlikesi var denildi şuan Durdu kanamam bebek sağlam diye düşünüyorum yarın kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah

Insallah duyarsınız rabbim herkese nasip etsin 2 kez hamilelik geçirdim ilkini 1 bucuk ayken aldilar diğerine de kan hcg 600 e çıktı sonra kendiliğinden düşüşle sonuçlandı

Merhaba arkadaşlar,
Öncesinde şunu söylemek istiyorum 11 mayis yumurtlama günümdü ama 13 mayıstan 16 mayısa kadar 3 gün süren korunmasız bir ilişkimiz oldu ...
Benim normalde adetim 25 günde 1 di , doktorumun verdiği adet geciktiriciyi kullandıktan sonra 28 günde 1 oldu . Adet geciktiriciyi 6 gün kullandim ve bıraktıktan 2 gün sonra adet oldum normalde adetinin ilk günü çok sancılı geçerdi ama hafif ağrılarla atlattım. Şimdi ise adetim 25 mayıstaydı ama olmadım 1 gün gecikti ve sarı akıntım var arada bi kasik agrim oluyor goguslerde dolgunluk var yorgunluk var ...Ilişkiden bu yana 12 13 gün geçti.
Acaba hamile miyim?
Sarı akıntı hamilelik belirtisi mi?
Yarın hamilelik testi yaptırmayı düşünüyorum acaba erken mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…