Adete yakın pozitif çıkar zaten diyen çok kişi oldu öyle mi sizceCanım var gibi benim 2.de böyleydi bikac gun sonra yine yaptığında daha belirgin olur 2.cizgi.
Sanmıyorum canim az bi ihtimalAdete yakın pozitif çıkar zaten diyen çok kişi oldu öyle mi sizce
Sanki bana da var gibi geldi,günlük ya da 2gune bir tekrarlayın testinizi adetiniz geciktiginde de kan verin insallah vardır :)Arkadaşlar 5 aydır çocuk için uğraşıyoruz Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder. Beklenen adetime 2 gün kadar var. Ve dün ilk önce açık pembe sonra kahverengiyw dönük leke geldi. Ve birden kesildi. Ama kesinlikle adet değil. Daha sonra test yaptım. Erken gebelik testi miratech silik çıktı. Diğer yaptığım normal gebelik testleri de silik çıktı
bendeki hayali çizgiyi gören var mı yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
Bu sabah yapmıştım testi ilk idrarla. adetime 3 gün varsanki ben gördüm gibi ama ilk idrarla yapılmalı idrar testi
Bide çok erken yaptınız sanırım
Var gibi ama bilemedim şimdi çizgi hemen mi çıktı yoksa sonra mı çıktı kuruma çizgisi olmasın oArkadaşlar 5 aydır çocuk için uğraşıyoruz Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder. Beklenen adetime 2 gün kadar var. Ve dün ilk önce açık pembe sonra kahverengiyw dönük leke geldi. Ve birden kesildi. Ama kesinlikle adet değil. Daha sonra test yaptım. Erken gebelik testi miratech silik çıktı. Diğer yaptığım normal gebelik testleri de silik çıktı
Bende gecen ay lekelenme yasadım süre geçmesini bekledim bugun silik test elde ettim silik olması tedirgin etti fakat gebelik lehime sizde kanamanızın biraz geçmesini bekleyin allahım sağlıkla hayırla bebekler nasip eylesin..Arkadaşlar 5 aydır çocuk için uğraşıyoruz Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder. Beklenen adetime 2 gün kadar var. Ve dün ilk önce açık pembe sonra kahverengiyw dönük leke geldi. Ve birden kesildi. Ama kesinlikle adet değil. Daha sonra test yaptım. Erken gebelik testi miratech silik çıktı. Diğer yaptığım normal gebelik testleri de silik çıktı
Kuruma çizgisi gibi geldi bana. Kaç dakikada ciktigi önemliArkadaşlar 5 aydır çocuk için uğraşıyoruz Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder. Beklenen adetime 2 gün kadar var. Ve dün ilk önce açık pembe sonra kahverengiyw dönük leke geldi. Ve birden kesildi. Ama kesinlikle adet değil. Daha sonra test yaptım. Erken gebelik testi miratech silik çıktı. Diğer yaptığım normal gebelik testleri de silik çıktı
Canım hayırlı olsun var bende böyle öğrenmiştimArkadaşlar adetim 2 gün var erken gebelik testi yaptım sizce varmi
Benimde 3 gün önce böyle çıktı ertesi gün kan verdim beta 33 çıktıVar mı abla ya çok korkuyorum 2 3 gün var daha ama