• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı acaba

Herkese merhaba ☀️
4,5 yıllık evliyiz ve bu ay ilk defa değerlendirdik
Böyle oluncada insan her tuhaflığı belirti zannediyo
Bu zamana kadar çok afedersiniz akıntısız bir süreç geçirmedim hiç ama bu ay yumurtlama dönemi dışında hiç akıntım gelmedi bugün regli günüm kuruluk , göğüslerime hatta bir kere tüm vücuduma yayılan sanki bi iğne batıyomuş gibi garip bi hassasiyet ve idrarda koyuluk ve koku var 🤷‍♀️ Aşırı merak ediyorum test yaptırmakta istiyorum ama bi iki gün bekle üzülme diyorum kendi kendime günlerdir topiklerde gezmekten gözlerim şaşı oldu 😂😂 akıntısı olmadığını söyleyen kimi okuduysam hepsi hamileyim yazmış sonrasında 🤲🏻
çok uzun yazdım ama iyi geldi şimdiden teşekkür ederim okuduğunuz için ❤️ Umarım bekleyenlere sağlıklı evlatlar nasip olur ,hamiş olan arkadaşlarada güzel rahat bir. Hamilelik geçirerek evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum 🤲🏻🧿
Sanki bende de bu şekilde belirtiler olmuştu ama tabi bu sizin hamile olduğunuzu tabi ki kanıtlamaz, regl gününe yakın erken gebelik testi alıp bakmanızda fayda var. İnşallah gönlübzden geçtiği gibi olur, süreç zarfımda beklemek gerçekten çok kafayo dolduruyor var mı yok mu düşüncesi hiç gitmiyor kafadan 😂

Sanki bende de bu şekilde belirtiler olmuştu ama tabi bu sizin hamile olduğunuzu tabi ki kanıtlamaz, regl gününe yakın erken gebelik testi alıp bakmanızda fayda var. İnşallah gönlübzden geçtiği gibi olur, süreç zarfımda beklemek gerçekten çok kafayo dolduruyor var mı yok mu düşüncesi hiç gitmiyor kafadan 😂
Cevabın için çok teşekkür ederim ❤️
Gerçekten o kadar zor ki mesela hayatım boyunca dilimde yara dudak içinde beyazlık yaşamadım ne kadar yaşamadığım şey varsa bu ay oldu mübarek 😂🙈 insan vücudu o kadar değişik ki herkes farklı belirtiler yaşıyo
Bugün regli günüm ama hala gelen yok kafamdan atmaya çalışsamda atamıyorum 🤦🏼‍♀️

Benim de aksine oldukça akıntım oldu ama yerleşme kanaması tarzı bir şey yaşamadım
Evet işte kimisi çok akıntı yaşarmış kimiside aksine çok kuruydum diyo biz kadınlar o kadar karakteristik yaratılmışız ki bazen tıpta mümkün olmayacak şeyleri bile yaşıyoruz 🤷‍♀️😄 Rabbim yeterki ol desin🙏🏻

Evet işte kimisi çok akıntı yaşarmış kimiside aksine çok kuruydum diyo biz kadınlar o kadar karakteristik yaratılmışız ki bazen tıpta mümkün olmayacak şeyleri bile yaşıyoruz 🤷‍♀️😄 Rabbim yeterki ol desin🙏🏻
Sağlıkla gelsinler de gerisinin önemi yok

Back