Gebelik üç kere deneme (doğal yollar)

Ha bir de yumurtlama gününü bulmaya çalışmak da beni iki aydır strese sokuyor günaşırı olunca bir şekilde yumurtlamaya denk geliyor diye hesapladım o yüzden adet dönemim bitikten sonra yumurtlama takibi yapmayı bırakmaya karar gerdim bu şekilde bakalım nasıl olacak

merhaba kızlar altı aylık evliyim üç kere bebek denenemiz oldu doğal yollarla ama tutmadı stres yapmaya başladım daha çok deneme yapıp tutan var mı yoksa bir doktora görünsem mi acaba
35 yaş altı 1 yıl, 35 yaş üstü 6 ay deneme normal kabul ediliyor. Tabii ki karar sizin ama ben sizin yerinizde olsam biraz evliliğin tadını çıkarırım.

Kıyamam bize ben de kime doktora gideceğim dediysem tiye aldılar bir sene bekle en azımdan diye ama içim içimi yiyor böyle
Iyı bır markanın balık yagını ve folık asir kullanmanızı tavsiye ederim.beslenmenizede dıkkat edin eşinizle. kecıboynuzunu kaynatıp suyunuda ıcırın ayrıca esınıze.sizde arada bala bıraz corekotu tarcın atıp sabahları yıyın.yakında guzel haberı alırsınız ınsallah ve ovulasyon testı tavsıye ederım bır gebenın gunlugunun.

35 yaş altı 1 yıl, 35 yaş üstü 6 ay deneme normal kabul ediliyor. Tabii ki karar sizin ama ben sizin yerinizde olsam biraz evliliğin tadını çıkarırım.
Kendi kendime bunu ne kadar söylesem de içten içe kendimi maalesef ki yiyorum resmen ya bir sorun varsa diye ama görüyorum ki bir tek ben yaşamıyorum bu durumu zaten buraya da tek olup olmadığımı öğrenmek için yazmıştım bu günden sonra hiç stres yapmayacağım inşallah

Tavsiyelerinize uyarız inşallah çok teşekkür ederim ovülasyon testi biraz stresli bir durum olduğu için ona söz veremem
Yok hayır hiç bi engeli yokmuş

Yok hayır hiç bi engeli yokmuş
İyi bari çok geçmiş olsun sana da umarım ağrılı değildir

Siz hamile misiniz bunları yapıp mı hamile kaldınız diye sormak istedim

merhaba kızlar altı aylık evliyim üç kere bebek denenemiz oldu doğal yollarla ama tutmadı stres yapmaya başladım daha çok deneme yapıp tutan var mı yoksa bir doktora görünsem mi acaba
Daha yeni evlisin. Stres olma :) doktora görün ve bir muayene ol. Regl 2 3 günü git. Kadın doğum ya da jinekoloji. Normal bir muayeneden geç bir problem yoksa vitamin desteği verebilir.

Siz hamile misiniz bunları yapıp mı hamile kaldınız diye sormak istedim
Evet hamıleyım canm benımde 1- 1.5 senemı aldı hamıle kalmak ama herhangi bir tedavi vs görmeden kaldım çok şükürhormon ultrason ve esınızın sperm testını yaptırın bence 6-7 ay kalamayan arkadaşlarım,bişey çıkmaz ise sabredin elbet oluyorayrıca bu yazdıklarım bitkisel tedavi gibi şeyler değil onlarıda uygulamadım yanlıs anlasılma olmasın,kecıboynuzu sureklı yedıgımız bısey,bal çörekotuda öyle.ve folık asitle balık yagıda dogurganlıgı artırıyor.

Doktora sormadan folik asit kullanımında herhangi bir sorun var mı acaba ben bir aydan fazla bir süre kullandım sonra nedense doktordan habersiz olduğu için kullanmayı bıraktım ilaç değil ama her vitamin de ihtiyaç olmadan alınmaz bu yüzden bıraktım

Maşallah Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin

Doktor vermıstı bana ben yaklasık bır yıl kullandım,bir zararı oldugunu düşünmüyorum her gebelık ısteyene muhakkak verıyorlar ama yınede sorun elbettekı aıle hekımıne bıle sorsanız olur.

Doktor vermıstı bana ben yaklasık bır yıl kullandım,bir zararı oldugunu düşünmüyorum her gebelık ısteyene muhakkak verıyorlar ama yınede sorun elbettekı aıle hekımıne bıle sorsanız olur.
Küçük bir yerde yaşıyorum zaten poliklinik olarak fazla seçenek olmadığı için aile hekimine gidip görüşeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…