- 2 Mart 2025
- 57
- 24
- 3
- 35
- Konu Sahibi Nickim bile yok
Teşekkür ederim darısı bekleyen herkesin başınasağlıkla gelsinnn ,

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim darısı bekleyen herkesin başınasağlıkla gelsinnn ,
Çook teşekkür ederim. Darısı bekleyen herkesin başınaÇok sevindim. Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin.![]()
Çook ama çok teşekkür ederim. Umarım sağlıkla gelir. Ben 31 aralıkta amh sonucumu aldım(0.12) ve tüm hayatımı değiştirdim. Sigarayı tamamen bıraktım, kafeini de çok çok aza indirdim. Doktorumun önerisiyle koenzim Q10 kullandım bir ay boyunca. Sıklıkla ve düzenli yediğim besinleri de şöyle sıralayabilirim: kırmızı et, balık, brokoli, karnabahar, ıspanak, tere, dereotu, maydanoz, roka,çiğ badem, çiğ kaju, çiğ ceviz, yer fıstığı, yumurta, süt, peynir, bol zeytinyağı, kivi, narenciye, elma. Dışardan asla yemek yemedim her şeyi kendim taze pişirip hazırladım. Rafine şekeri tamamen bıraktım. Sadece hurma ve az miktar bal yedim. Genel olarak aklıma gelenler bunlar, spesifik bir şey sorarsanız yine destek olmak isterim.Merhabalar hayırlı olsun öncelikle çok sevindim adınıza
Nasıl beslenmiştiniz onu merak ettim bende deneyeyim işe yaramış belli ki
ayyy amh 0,20 benimde umut oldun o kadar sevindim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inşallah bende adet olmam bu ay resmen kendim kadar sevindimmm doğal yolla olabiliyor işteÇook teşekkür ederim. Darısı bekleyen herkesin başınasağ olun var olun
![]()
bende Q10 provitamin hayıt otu optifert kullanıyorum biraz olsun balık kırmızı et ve salata bolca yiyiyorum Allah bilir gerisi akıştayım ama bende tüp bebek yerine doğal yolla olmasını bekliyorumÇook ama çok teşekkür ederim. Umarım sağlıkla gelir. Ben 31 aralıkta amh sonucumu aldım(0.12) ve tüm hayatımı değiştirdim. Sigarayı tamamen bıraktım, kafeini de çok çok aza indirdim. Doktorumun önerisiyle koenzim Q10 kullandım bir ay boyunca. Sıklıkla ve düzenli yediğim besinleri de şöyle sıralayabilirim: kırmızı et, balık, brokoli, karnabahar, ıspanak, tere, dereotu, maydanoz, roka,çiğ badem, çiğ kaju, çiğ ceviz, yer fıstığı, yumurta, süt, peynir, bol zeytinyağı, kivi, narenciye, elma. Dışardan asla yemek yemedim her şeyi kendim taze pişirip hazırladım. Rafine şekeri tamamen bıraktım. Sadece hurma ve az miktar bal yedim. Genel olarak aklıma gelenler bunlar, spesifik bir şey sorarsanız yine destek olmak isterim.![]()
Cok güzel umut vererek güzele yöneltmissemÇok teşekkür ederim sayende harekete geçtim ve bugün bu mutlu haberi aldık, ayağına taş değmesin![]()
Bütüüünn güzel dileklerim dualarım seninle olacak çok yürekten söylüyorum bunu.Cok güzel umut vererek güzele yöneltmisseminşallah sende bana umut olacaksin benim için dua et bende pozitifi bu ay görürüm inşallah
![]()
Dualarım hepinizle canım kız kardeşlerim, bu pozitifi yayıp büyütelim hepimizden güzel haberler gelsinarkadaşlar bana da dua edin ne olur hep birlikte pozitif düşüncelerle güzel haberler alalım![]()
Amiin inşallah canım benim çok teşekkür ederimBütüüünn güzel dileklerim dualarım seninle olacak çok yürekten söylüyorum bunu.Sen tüp bebek sürecinde misin canım yoksa doğal yolla mı deniyorsun
Umarım gönlünden geçtiği gibi doğal yolla olur canım, ben de o kadar çok istedim ki doğal yolla olsun ama ben elimden geleni yaptım bedenim için Bi yerde de Allah'ın takdirine bıraktım hayırlı olacaksa olsun dedim.bende Q10 provitamin hayıt otu optifert kullanıyorum biraz olsun balık kırmızı et ve salata bolca yiyiyorum Allah bilir gerisi akıştayım ama bende tüp bebek yerine doğal yolla olmasını bekliyorum
Benim tam 1 3 ayın sonunda bunu gördük, pes etmek yok denemeye devam o doğru zamanı bulurAmiin inşallah canım benim çok teşekkür ederim![]()
doğal yolla deniyoruz herhangi bir skıntıda yok 10ay olacak bir tık yok
Benımde amh düşük doktorum ilaç ve güçlü vitamin verdi umarım benimde olur yoksa şehir hastanesı doktorları bana direkt tüp bebek diyorBen bazı sayfaları takip ediyorum Instagram üzerinden. Orda gerekli takviyelerle düşük amh ile gebe kalanlar var.. öğrendiğim en güzel bilgi yumurtanın olması sayisi önemli değil onu kaliteli hale getirmek önemli.
Ayy inşallah bekliyorum bakalım rabbim o duygudan mahrum bırakmaz inşallah.Benim tam 1 3 ayın sonunda bunu gördük, pes etmek yok denemeye devam o doğru zamanı bulur![]()
Çok sevındım sizin adınıza sağlıkla gelsin bu mesajı okuyan herkese rabbim nasip etsin yaş 31 7 aydır evlıyım ocaktan berı bebek dusuncesıne girdik şehır hastanesı tüm umudumu kırdı geçen ay amh 0,65 bu ay 0,33 çıktı aşırı strese girdim direkt tüp bebek diyor dıger degerlerım hepsi çok ıyı özelde bır doktora göründüm geçen hafta dedi ıki yumurta var onu guclendırlelım letu hap ve güçlü bir vitamin verdi inşallah bende doğal yolla kalırım çok istiyorum bende yememe çok özen gosterıyom her gün avakado hurma incır kırmızı pancar yemeye çalışıyorum inanıyorum bende buraya doğal hamile kaldım dıyecegımÇook ama çok teşekkür ederim. Umarım sağlıkla gelir. Ben 31 aralıkta amh sonucumu aldım(0.12) ve tüm hayatımı değiştirdim. Sigarayı tamamen bıraktım, kafeini de çok çok aza indirdim. Doktorumun önerisiyle koenzim Q10 kullandım bir ay boyunca. Sıklıkla ve düzenli yediğim besinleri de şöyle sıralayabilirim: kırmızı et, balık, brokoli, karnabahar, ıspanak, tere, dereotu, maydanoz, roka,çiğ badem, çiğ kaju, çiğ ceviz, yer fıstığı, yumurta, süt, peynir, bol zeytinyağı, kivi, narenciye, elma. Dışardan asla yemek yemedim her şeyi kendim taze pişirip hazırladım. Rafine şekeri tamamen bıraktım. Sadece hurma ve az miktar bal yedim. Genel olarak aklıma gelenler bunlar, spesifik bir şey sorarsanız yine destek olmak isterim.![]()
Olur bence umutsuzluğa kapilmayin ben çok duydum amh düşük olup gebe kalanlar çok var.. Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin o duyguyu tattirsin inşallahBenımde amh düşük doktorum ilaç ve güçlü vitamin verdi umarım benimde olur yoksa şehir hastanesı doktorları bana direkt tüp bebek diyor
Olur bence umutsuzluğa kapilmayin ben çok duydum amh düşük olup gebe kalanlar çok var.. rabbik hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin o duyguyu tattirsin
İnşallah canım bende burda çok gördüm şehir hastane dırekt tüp bebek işlemlerı başlattı genetık bozukluk ıcın kan verdık iki ay sonra çıkıyor eşimden de testler alınacak benden de rahim filmi istedi ben bunlar olurken geçme hafta özel göründüm deıdıgm gibi ilaç verdi yumurta ıkı tane var dedi ılac kullan sonuç elde edemezsek rahim filmi zaten en son tüp bebek dedi Sehır hastanesi ilaç vermeden direkt tüp bebek demesını de anlamadım hiç
Bende anlayamadım bide rahim filmi falannda çekilmemiş.. ne zamandır istiyorsun? Sağlıklı beslenin yürüyüş falan yap imkanın varsa. yumurta kalitesini arttıran gıdalar tuket. Et balık süt yoğurt yumurta avakado ye düzenliİnşallah canım bende burda çok gördüm şehir hastane dırekt tüp bebek işlemlerı başlattı genetık bozukluk ıcın kan verdık iki ay sonra çıkıyor eşimden de testler alınacak benden de rahim filmi istedi ben bunlar olurken geçen hafta özelde göründüm deıdıgm gibi ilaç verdi yumurta ıkı tane var dedi ılac kullan sonuç elde edemezsek rahim filmi zaten en son tüp bebek dedi Sehır hastanesi ilaç vermeden direkt tüp bebek demesını de anlamadım hiç