D1DEM Geleceğin günü sabırla bekliyorum ❤️ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2019 12.521 21.567 348 33 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Simah03 #21 Simah03 .!.: Ama arkadaşımda aldı aynı böyle 3 çizgi çıktı ve hamile Genişletmek için tıkla... Canim sen daha guvenilir bi test al tekrarla bu sekilde yanlis olabilir nolur nolmaz garanti diye bu test bozuk yani kesin hamilesin diyemez kimse
Simah03 .!.: Ama arkadaşımda aldı aynı böyle 3 çizgi çıktı ve hamile Genişletmek için tıkla... Canim sen daha guvenilir bi test al tekrarla bu sekilde yanlis olabilir nolur nolmaz garanti diye bu test bozuk yani kesin hamilesin diyemez kimse
S Simah03 Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2019 135 65 13 28 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Simah03 #22 D1DEM .!.: Canim sen daha guvenilir bi test al tekrarla bu sekilde yanlis olabilir nolur nolmaz garanti diye bu test bozuk yani kesin hamilesin diyemez kimse Genişletmek için tıkla... Tamam canım çok teşekkür ediyorum
D1DEM .!.: Canim sen daha guvenilir bi test al tekrarla bu sekilde yanlis olabilir nolur nolmaz garanti diye bu test bozuk yani kesin hamilesin diyemez kimse Genişletmek için tıkla... Tamam canım çok teşekkür ediyorum
K kristalbardak Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2019 454 789 103 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Simah03 #23 Bozuk gibi sanki testler.tekrar edin.Rabbim gonlunuzde olani hakkinizda hayirli etsin.tez zamanda pozitifi gorursunuz insalalah.
Bozuk gibi sanki testler.tekrar edin.Rabbim gonlunuzde olani hakkinizda hayirli etsin.tez zamanda pozitifi gorursunuz insalalah.
S Simah03 Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2019 135 65 13 28 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Simah03 #24 kristalbardak .!.: Bozuk gibi sanki testler.tekrar edin.Rabbim gonlunuzde olani hakkinizda hayirli etsin.tez zamanda pozitifi gorursunuz insalalah. Genişletmek için tıkla... AMİNNNNN İNŞAALLAH çok çok teşekkür ederim
kristalbardak .!.: Bozuk gibi sanki testler.tekrar edin.Rabbim gonlunuzde olani hakkinizda hayirli etsin.tez zamanda pozitifi gorursunuz insalalah. Genişletmek için tıkla... AMİNNNNN İNŞAALLAH çok çok teşekkür ederim