Daha önce hiç böyle olmadi ama aynı testi kullandım. Bide 3 damla idrar damlattimTest bozuk canım dağılmış idrarı fazla damaltma
Net kırmızılı çıkması lazım dağılmış kırmızı ya da saatler sonra çıkan çizgi falan geçersiz sayılıyorYalnız daha öncede aynı testi kullandım. Hiç Böyle sonuçlar vermedii
Test bzuk ya da idrar fazlaDaha önce hiç böyle olmadi ama aynı testi kullandım. Bide 3 damla idrar damlattim
Anladım. Teşekkür ederimTest bzuk ya da idrar fazla
Anladım . Teşekkür ederimNet kırmızılı çıkması lazım dağılmış kırmızı ya da saatler sonra çıkan çizgi falan geçersiz sayılıyor
Yaaa. Çok teşekkür ediyorum canım. Çok umutluyum ben nedense. İçim hep pozitifTekrar yap özelden de atabilirsin seve seve cevaplarım
3 damla damlattim. Ama ilkkez böyle oldu bu 2 testte işin garibi arkadaşımda da aynısı oldu ve suan bebeğini bekliyorİdrar fazla sanki iç kısım sararmış gibide duruyor 3 damla damlatın sadece
İnşAllah vardır bencede olmasa tek çizgi dağılır sanki3 damla damlattim. Ama ilkkez böyle oldu bu 2 testte işin garibi arkadaşımda da aynısı oldu ve suan bebeğini bekliyor
Yaaa bence de. İçim pozitif çok inanıyorum Dualarınızı bekliyorumİnşAllah vardır bencede olmasa tek çizgi dağılır sanki
Kibristayım iade etsem linç ederler heralde bilmediğim memlketTestleri bence gotur direk iade et ikisi birden bozuk
Olsum canim para verdin sonucta ve bozuk sen onlari linc et kafalarina firlat bosunami para verdim felande yazik gunah ikisi birdem bozuk hemdeKibristayım iade etsem linç ederler heralde bilmediğim memlket
Ama arkadaşımda aldı aynı böyle 3 çizgi çıktı ve hamileOlsum canim para verdin sonucta ve bozuk sen onlari linc et kafalarina firlat bosunami para verdim felande yazik gunah ikisi birdem bozuk hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?