- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 25
- Konu Sahibi Gecekusum999
-
Hemen çıktıysa o çizgi pozitif canım, erken gebelik testi daha koyu çıkarır aslında alıp yapabilirsin. Benim testim ilk yaptığım bundan daha siliktiYa bilemedim ama kanda çıkardı diye düşünüyorum hala
İnşallah ya hayırlısı bakalım 2 gün kendimi tutup öyle tekrar test yapacağım erken gebelik testini de almayı düşünüyorum heyacanlanıyorum git gide ya kendimi de kaptırmak istemiyorumHemen çıktıysa o çizgi pozitif canım, erken gebelik testi daha koyu çıkarır aslında alıp yapabilirsin. Benim testim ilk yaptığım bundan daha silikti
Ben artımed erken gebelik testi almıştım canım diğerlerine göre daha uygunİnşallah ya hayırlısı bakalım 2 gün kendimi tutup öyle tekrar test yapacağım erken gebelik testini de almayı düşünüyorum heyacanlanıyorum git gide ya kendimi de kaptırmak istemiyorum
İnşallah hayırlısı 14 Haziran 10 11 Temmuz gibi de adet olmam gerekiyorHayırlı olsun var gibi görünüyorsat tarihiniz neydi?
Tamamdır not alıyorum teşekkürlerBen artımed erken gebelik testi almıştım canım diğerlerine göre daha uygun
yanlıs anlamadım dımı suphelendıgın ılıskı 10 unda 19 unda adet oluyosun. _? o yukledıgın testlerde bırı kurumus o yuzden beklemekten oyle cıkmıs. sonradan cıkan cızgıler bısı ıfade etmez max 10 dk.yanı aslında varsa ılk 5 dk da belırır. testlerı gunduz dısarda cektıklerın cok net. ama ortadakılerı anlamadım ne cızgıye benzıyor ne dagılmaya. bısı dıyemem. sırf ıdrar uretmek ıcın sıvı bıle alsan saatlerce beklemen tutman gerekcek. ıdrarı seyreltıyosun. bence sen sabah ılk ıdrarla yap bı test. ılk 5 dk da cıkan sonucun fotosuunu al. atmak ıcın aldıgında ya da saaatler gectıgındekı hali degil. kafalar karısmasınKızlar merhaba bana da yardımcı olur musunuz
Haziranın 10 unda korunmasız ilişkiye girdim yanlız boşalma olmadı reglim sekmedi günü gününe oldu reglim 19undaydı ve temmuz 2 de test yaptım bir tanesi direk kırmızı çizgi çıktı ve öyle kaldı güvenmek için aradan 5 saat sonra tekrar yaptım ama lavobo ihtiyacım gelsin diye çok fazla su içtim ve böyle bi sonuç aldım yanlız en son yapacağım testi atacağım zaman baktığımda tek belirgin kırmızı çıktı belirginleşmesene önce 2 tane silik çizgi çıktı sizce nedir ne yapmalıyım
Yok evet doğru ilişki günü ve regli doğruyanlıs anlamadım dımı suphelendıgın ılıskı 10 unda 19 unda adet oluyosun. _? o yukledıgın testlerde bırı kurumus o yuzden beklemekten oyle cıkmıs. sonradan cıkan cızgıler bısı ıfade etmez max 10 dk.yanı aslında varsa ılk 5 dk da belırır. testlerı gunduz dısarda cektıklerın cok net. ama ortadakılerı anlamadım ne cızgıye benzıyor ne dagılmaya. bısı dıyemem. sırf ıdrar uretmek ıcın sıvı bıle alsan saatlerce beklemen tutman gerekcek. ıdrarı seyreltıyosun. bence sen sabah ılk ıdrarla yap bı test. ılk 5 dk da cıkan sonucun fotosuunu al. atmak ıcın aldıgında ya da saaatler gectıgındekı hali degil. kafalar karısmasın
Erken gebelikte testi yaptım bu şekilde çıktı cuma gidip kan vericemHemen çıktıysa o çizgi pozitif canım, erken gebelik testi daha koyu çıkarır aslında alıp yapabilirsin. Benim testim ilk yaptığım bundan daha silikti
Bu testler erken testlere göre daha güvenilir canım boşune erken testlere para verme ya kaset test yap y ada direk kan ver garanti olsun canımBu şekilde testleri olanlar ve erkenden gebelik testi yapıp öğrenenler oldu mu ?
Saglik ocagina gidip kan versen ertesi günü oğrenirsin zaten canim ama pozitif benim ilk gebeliğimde öyle çıkmıştı adet günüm geçtikten sonra yine yaptim net çıktı ondan sonra emin olmak icin saglik ocaginda kan testi yaptirdim pozitifti yani para verme testlere direk git saglik ocagina sonra kadin doğumaİnşallah ya hayırlısı bakalım 2 gün kendimi tutup öyle tekrar test yapacağım erken gebelik testini de almayı düşünüyorum heyacanlanıyorum git gide ya kendimi de kaptırmak istemiyorum
Kan verdiniz miKızlar Bu sabah göğüs ağrısı şikayetinden test yaptım hafif bir çizgi çıktı ilk 5 dakika içerisinde.1 saat sonra ise teste tekrar bakmak istedim ve belirgin bir çizgi gördüm.Adetime henüz 8 gün var umutlanmak istemiyorum ama bir şüpheye düştüm ister istemez.Kaset testlere pek güveniyorum daha öncesinde hiç kuruma çizgisi de görmemiştim yaptığım testlerde.Fotoğraflara bir bakabilir misiniz?
Kan verdim 62 çıktı beta sonra yine verdim 51 çıktı kimyasal gebelik olmuş adet oldum zaten..Kan verdiniz mi
Kan verdim 62 çıktı beta sonra yine verdim 51 çıktı kimyasal gebelik olmuş adet oldum zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?