hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah :)Merhaba,
Bir süredir bebek düşündüğümüz için eşimle korunmuyoruz. Benim bugün regl olmam gerekiyordu. Ancak regl ağrısına benzer ama göğüs ve kasıklarda daha farklı bir ağrı yaşadığım için gebelikten şüphelendim. Bugün çektiğim 3 farklı markaya ait gebelik testini ekte iletiyorum. Silik çizgiler epey kafamı karıştırdı. Eğer olursa ilk hamileliğim olacak o yüzden çok bilgisizimsizce sonuç nedir? Son regl tarihim 8-12 hazirandı. Yarın kan testi versem pozitif veya negatif sonuç için erken mi olur? Şimdiden çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için
Çok teşekkür ederim çok çok mutlu oldumhayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah :)
Silik olması tereddütte bırakmıştı, çok teşekkür ederim hemen yarın sabahtan kan vermeye gidiyorumHepsinde pozitif çıkmış. Hayırlı olsun,kan testi verebilirsiniz tabikii.
Silik değil ki bunlar. Bariz görünüyor.Silik olması tereddütte bırakmıştı, çok teşekkür ederim hemen yarın sabahtan kan vermeye gidiyorum
İnşallahHayırlı uğurlu olsun üç tip test de çok güzel bir şekilde çizgiler çıkmış. Sağlıkla kucağına al
Bizim için de duana talibiz. Dua et bize biz de güzel haberler verelim inşallahİnşallahçok sağolun
En kısa zamanda güzel haberler alıp, hem sizin hem bebeğiniz için çok sağlıklı bir süreç sonunda kucağınıza alırsınız inşallahBizim için de duana talibiz. Dua et bize biz de güzel haberler verelim inşallah
Amin inşallah güzel yürekli dostumEn kısa zamanda güzel haberler alıp, hem sizin hem bebeğiniz için çok sağlıklı bir süreç sonunda kucağınıza alırsınız inşallahrabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al canım belirtilerin varmıydiMerhaba,
Bir süredir bebek düşündüğümüz için eşimle korunmuyoruz. Benim bugün regl olmam gerekiyordu. Ancak regl ağrısına benzer ama göğüs ve kasıklarda daha farklı bir ağrı yaşadığım için gebelikten şüphelendim. Bugün çektiğim 3 farklı markaya ait gebelik testini ekte iletiyorum. Silik çizgiler epey kafamı karıştırdı. Eğer olursa ilk hamileliğim olacak o yüzden çok bilgisizimsizce sonuç nedir? Son regl tarihim 8-12 hazirandı. Yarın kan testi versem pozitif veya negatif sonuç için erken mi olur? Şimdiden çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıcakla kucağına al canım belirtilerin varmıydi
İçini ferah tut canım pozitif bence hayırla kucağına almayı nasip etsin Rabbim banada dua edermisinÇok teşekkür ederimbugün regl olmam gereken gündü. Son bir haftadır ara sıra ateş gibi özellikle yüz bölgemde bir sıcaklama hissi ve halsizlik vardı. Sonrasında reglim yaklaştıkça regl ağrıma çok benzeyen bir ağrı başladı. Ancak benim regl öncesi sadece karnım ağrır, bel ve kasık ağrımaz. Bu kez son iki gündür karın ağrısı haricinde kasıklarıma arada sancı giriyor. Ayrıca bir de göğüslerimde normal regl döneminden daha fazla hassasiyet oldu, kıyafet dahi değince ağrı yapıyor diyebilirim. Bu şekilde belirtilerim vardı. Yarın kan testi vereceğim umarım sonuç pozitiftir burada yazılan mesajlar gibi
tabiki ederim, inşallah siz de en kısa sürede müjdeli haberi alırsınız, sağlıkla kucaklarsınız bebeğiniziİçini ferah tut canım pozitif bence hayırla kucağına almayı nasip etsin Rabbim banada dua edermisin
Ben çok tecrübeli değilim, ancak bence silik de olsa çizgi var. Adetiniz gecikince tekrarlarsanız belirginleşebilir diye düşünüyorumBenimtesti me de bakar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?